Beleggingsverzekeringen

Heeft u een beleggingsverzekering of woekerpolis? Er zijn in Nederland zo’n 7 miljoen beleggingsverzekeringen afgesloten, de meeste in de jaren ‘90. Het is dus helemaal niet gek als u er zelf ook één hebt.

Veel mensen hebben een beleggingsverzekering of woekerpolis afgesloten om vermogen op te bouwen. Vermogen om bijvoorbeeld de hypotheek af te lossen of om (aanvullend) pensioen op te bouwen. Helaas voldoen niet al deze producten aan wat u verwachtte. Het is mogelijk dat de opbrengsten tegenvallen. Maar hoe eerder u actie onderneemt, hoe eerder u uw eigen situatie kunt verbeteren. Daar heeft u later (financieel) voordeel van.

U heeft waarschijnlijk al bericht ontvangen van de verzekeringsmaatschappij waar uw beleggingsverzekering loopt.
Maar ook VLIEG kan u van dienst zijn!

Heeft u via ons kantoor een beleggingsverzekering afgesloten? Dan willen wij u graag informeren over de mogelijkheden die u heeft met uw huidige beleggingsverzekering. U kunt uw verzekering ongewijzigd voortzetten, maar wellicht kunt u de verzekering ook aanpassen. Of overstappen naar een ander product.
Wij kunnen ons voorstellen dat u de mogelijkheden graag wilt bespreken. Onze adviseurs helpen u daarom graag verder met een goed advies.