Klantenonderzoek dienstverlening VLIEG Verzekeringen

Onlangs heeft VLIEG Verzekeringen onder haar relaties een onderzoek gehouden over de huidige dienstverlening die VLIEG aanbiedt.
Wij zijn uitermate content met de vele reacties van onze relaties en zijn nu druk bezig de reacties met betrekking tot onze dienstverlening te analyseren.

Onze dienstverlening wordt door onze relaties gemiddeld beoordeeld met een 8! Een resultaat om trots op te zijn. 


Een cijfer dat voortkomt uit de goede dienstverlening bij vragen of problemen, juiste advisering en klantvriendelijk contact met de medewerkers van VLIEG Verzekeringen. Om de beoordeling van onze relaties verder te verbeteren zijn we aan de slag gegaan met de aanbevelingen.

Daarnaast zijn er ook vele reacties gekomen op de gewenste manier van betaling voor de dienstverlening van VLIEG Verzekeringen. Ook hier zullen wij uw wensen ter harte nemen. Onder de relaties die meegewerkt hebben aan het klantenonderzoek hebben wij een ballonvaart verloot. Met de winnaar is inmiddels contact opgenomen.

Wij willen alle relaties die hun stem hebben laten horen via deze weg hartelijk bedanken voor hun waardevolle medewerking aan het onderzoek!

VLIEG Verzekeringen