Over VLIEG

Mijn naam is Hendrik Willem van Hylckama Vlieg, afgekort Henk Vlieg. Ik ben de naamgever van het bedrijf en zoals ze noemen de pionier eigenaar. Samen met algemeen directeur Alex Zörner, directeur makelaardij Jan Gielis en directeur financiële dienstverlening Eddie Aarse vormen wij het directieteam en geven leiding aan dit mooie bedrijf.

Geboren en getogen op een boerderij in de Wieringermeer ben ik na de opleiding HTS Werktuigbouwkunde in het verzekeringsvak gerold. Alle facetten van de verzekeringsbranche als ook de benodigde opleidingen heb ik doorlopen en overigens met veel plezier. Mijn loondienst carrière heb ik als hoofdinspecteur afgesloten.

In 1974 ben ik op 33 jarige leeftijd gestart met een eigen hypotheekadviesbureau onder de naam H.W. VLIEG B.V. Dit initiatief is inmiddels uitgegroeid tot de huidige VLIEG Advies Groep met 10 vestigingen in Noord Holland en Flevoland actief op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en makelaardij.

Samen met de ongeveer 75 personeelsleden ben ik trots op het bedrijf en waar het voor staat. Een gezond bedrijf met beide benen op de grond. Als dienstverlener staat de klant bij ons centraal!

Ik dank u voor de interesse in ons bedrijf en hoop dat wij iets voor u mogen betekenen.

over vlieg hvg
H.W. van Hylckama Vlieg
Directeur
over vlieg azr
A. Zörner
Algemeen directeur
over vlieg jgs
J. Gielis
Directeur makelaardij
over vlieg jgs
E. Aarse
Directeur financiële dienstverlening