Nieuwwaarderegeling op autoverzekeringen

vlieg-informeert-logo
Nieuwwaarderegeling op autoverzekeringen

Wanneer u een nieuwe auto koopt is het belangrijk bij de keuze voor een autoverzekering te letten op de geldende nieuwwaarderegeling.

De verkeerde polis kiezen kan ertoe leiden dat u bij diefstal of total loss duizenden euro’s minder vergoed krijgt. Er zitten grote verschillen in de nieuwwaarderegelingen van autoverzekeringen. De meeste verzekeraars kennen een nieuwwaarderegeling voor het eerste jaar. Krijgt u na het eerste jaar te maken met diefstal of total loss dan krijgt u alleen dagwaarde of vervangingswaarde vergoed. Deze waarde ligt al snel duizenden euro’s lager dan de nieuwwaarde. Wilt u dit risico niet lopen dan doet u er verstandig aan te kiezen voor een autoverzekering met een nieuwwaarderegeling van drie jaar Een aantal verzekeraars biedt dit al standaard aan, soms kan er tegen een aanvullende premie een verlengde nieuwwaarderegeling worden afgesloten.

Een goede verzekering kiezen voor een nieuwe auto vraagt dus om een zorgvuldige afweging. Wij zijn u hierbij graag van dienst! Neemt u hier contact met ons op en wij bekijken voor u welke verzekering het beste bij uw wensen en verwachtingen past.

VLIEG Verzekeringen
Robijnstraat 7
1812 RB  Alkmaar
072 - 541 42 43 (optie 1 en dan 2)
verzekeringen@vlieg.nl