Bedrijfspanden

Aanbod
Results 11 - 20 of 77
JJP Oudweg 8 Heerhugowaard
€50,00/per vierkante meter per jaar
J.J.P. Oudweg 8 - Heerhugowaard
TE HUUR in het OUDWEG - BEDRIJVENCENTRUM aan de J.J.P. Oudweg op het bedrijventerrein Beveland aan de WOONBOULEVARD, gesitueerd tussen het NS Station / stationsgebied en het nieuwe ziekenhuis. In de directe omgeving vindt u vestigingen van o.a. (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Nijverheidsweg 9 Heiloo
€50,00/per maand
TE HUUR - Nijverheidsweg 9 Heiloo Zeer representatieve kantoorruimte! Op een centrale locatie in Heiloo op gemengd bedrijventerrein Oosterzij, parallel aan de Kennemerstraatweg gelegen kantoorruimte van 400 m2 V.V.O. op de eerste verdieping van (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Voorburggracht 176 Zuid-Scharwoude
€65,00/per vierkante meter per jaar
Voorburggracht 176 - Zuid-Scharwoude
TE HUUR: Nu ook te huur in unit van 715 m² of 950 m²! VLIEG Bedrijfsmakelaars OG biedt voor de verhuur een prachtige winkelruimte aan, gelegen aan de Voorburggracht 176 te Zuid-Scharwoude. Zuid-Scharwoude is onderdeel van de gemeente (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Nijenburgerweg 15 Alkmaar
€80,00/per vierkante meter per jaar
TE HUUR: Op bedrijventerrein Boekelermeer biedt VLIEG Bedrijfsmakelaars OG kantoorruimte in dit prachtige, zeer representatieve pand aan, gelegen in een zogenaamde ecologische zone van het bedrijventerrein. Doordat het pand is voorzien van veel (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Neerlandia 2 Stompetoren
€98,00/per vierkante meter per jaar
Neerlandia 2 - Stompetoren
TE HUUR - NEERLANDIA 2 STOMPETOREN Transparante kantoorruimte! Bedrijfsmatige uitbreidingsmogelijkheden op naastgelegen bouwgrond, informeer naar de voorwaarden. Op een landelijke locatie in Stompetoren (gemeente Alkmaar) gelegen opvallend glazen (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Amperestraat 13 Alkmaar
€110,00/per jaar
Amperestraat 13 - Alkmaar
TE HUUR AMPÈRESTRAAT 13 - ALKMAAR Op het kantorenpark "de Viaanse Molen" biedt VLIEG Bedrijfsmakelaars OG twee luxe en turnkey kantooretage's te huur aan. Het betreft kantoorruimte op het kantoorvillapark "De Diamant II", (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Amperestraat 7 Alkmaar
€114,00/per maand
TE HUUR: Op het terrein van de "Viaanse Molen" biedt VLIEG Bedrijfsmakelaars OG één luxe en turn-key kantooretage te huur aan van circa 158 m² VVO. Het betreft kantoorruimte op het kantoorvillapark "De Diamant (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Profvan der Waalsstraat 3 Alkmaar
€135,00/per maand
Op bedrijventerrein Oudorp staat dit statige bedrijfspand, waarvan wij de bovenverdieping te huur aanbieden. Op het terrein zijn diverse grote bedrijven gevestigd zoals o.a. het Noord Hollands Dagblad en Rolff Keukens. BEREIKBAARHEID: Goede (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Middenweg 133A Heerhugowaard
€150,00/per maand
Middenweg 133 A - Heerhugowaard
Algemeen Aan de doorgaande middenweg gelegen studio-/ winkelruimte van circa 76 m2 van voorheen fotostudio Gerard Vlaar. Achter de voordeur zijn meerdere bedrijfjes gevestigd. De winkel voor is in gebruik bij kapperszaak Be Beautiful. Verder is (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Celsiusstraat 19 Heerhugowaard
€166,00/per maand
Celsiusstraat 19 - Heerhugowaard
Celsiusstraat 19
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG