Bouwnummer ong

Foto's (2)

Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer ong
€233.000 v.o.n.
Slaapkamers 4
Woonoppervlakte 105 m²

Deel op Social Media:

Beschrijving

***Op woensdag 29 maart 2017 start in hotel Van der Valk te Akersloot de inschrijving voor STARTING-at-HOME, het nieuwbouwproject aan de Startingerweg te Akersloot, ten Noorden van het Tulpenlaantje. Van 18.00 tot 19.30 uur kunt u tijdens “De Kennismaking” informatie inwinnen en een inschrijfformulier ophalen voor de woningen. U kunt tot uiterlijk 8 april uw interesse kenbaar maken via het inschrijfformulier (deze is onder het kopje brochure te downloaden).***
HEERLIJK EN BETAALBAAR WONEN IN AKERSLOOT

STARTING-at-HOME is een nog te bouwen woonwijk in Akersloot, waar de toekomstige bewoners invloed hebben op hun eigen woning én de gemeenschappelijke ruimten.

Daar waar vroeger bloembollen werden gekweekt, ontstaat een nieuwe woonomgeving aan de westelijke rand van Akersloot. De Startingerweg vormt een directe verbinding naar Castricum. In een dorpse setting en landelijke woonomgeving worden 23 nieuwbouwwoningen aan het dorp toegevoegd.

Plan STARTING-at-HOME ligt nabij de uitvalswegen richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam en is toch geheel landelijk gelegen. 400 meter vanaf het centrum van Akersloot op nog geen 5 minuten fietsen richting het Alkmaardermeer. Heemskerk, Uitgeest, Castricum en Limmen liggen op steenworp afstand.

Woningen (allemaal 5-kamer-woningen):
- Type A - Rijwoningen met 105m2 woonoppervlak en 377m3 inhoud
- Type B - Rijwoningen met 122m² woonoppervlak en 437m3 inhoud


Water en groen op steenworp afstand van de Noordhollandse kust.
De Startingerweg loopt door tot aan Castricum waar de bossen, voorlopers van het duingebied beginnen. De bossen van Castricum en Bakkum leiden naar het heerlijke strand van Castricum/Bakkum.
Op de fiets zijn Bakkum, Castricum, Limmen en Uit geest en het Alkmaardermeer op korte afstand gelegen. Vanuit Akersloot staat u binnen een paar minuten in het buitengebied. Of u van wandelen, fietsen of zeilen houdt, op korte afstand van STARTING-at-HOME zijn hier tal van mogelijkheden voor.
Bouwnummer ong
Akersloot 1921 AK
Koop/Huur: Verkocht onder voorbehoud

Contactformulier

Vragen over dit object? Stel ze hier. Wij zullen uw verzoek zo snel mogelijk beantwoorden.

Uw naam: *
Uw emailadres: *
Telefoon:
Mobiel:
Contact Voorkeuren: *
Contact Tijd:
Vragen of opmerkingen:
(Maximaal aantal tekens: 300)
U heeft tekens over.
*
Geef de veiligheidscode hierboven in. Niet hoofdlettergevoelig.
   Stuur een kopie van dit verzoek naar mijn emailadres
 
 
Bouwnummer ong
Akersloot 1921 AK
Koop/Huur: Verkocht onder voorbehoud

Email dit object

Als u deze woning naar een vriend wilt sturen die er misschien interesse in heeft, vul dan onderstaand formulier in. Om dit naar meerdere vrienden te sturen, geef dan elk emailadres met een komma er tussen in het 'Vriend Email' veld.

Uw naam: *
Uw emailadres: *
Het emailadres van vrienden: *
Vul meerdere emailadressen in gescheiden met een komma.
Opmerkingen:
(Maximaal aantal tekens: 300)
U heeft tekens over.
*
Geef de veiligheidscode hierboven in. Niet hoofdlettergevoelig.
 
 
Bouwnummer ong
Akersloot 1921 AK
Koop/Huur: Verkocht onder voorbehoud

Fotogalerij

VLIEG Advies Groep besteedt de uiterste zorg aan de juistheid van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van deze gegevens.