Bestaande bouw

Aanbod
Results 31 - 40 of 160
Verkocht onder voorbehoud
Helderseweg 9 B7 ALKMAAR
€188.500
Helderseweg 9 B7 - ALKMAAR
Slaapkamers: 1   Woonoppervlakte: 48   
START VERKOOP: Zaterdag 18/11 van 11:00 tot 13:00 uur, Kanaalkade 91 Alkmaar. Waar nu nog de City Box is gevestigd, is straks een waar stukje paradijs in Alkmaar te vinden. Op deze plek aan de Helderseweg worden 24 luxe appartementen gerealiseerd, (...)
VLIEG Makelaars OG Alkmaar [Verkocht onder voorbehoud]
Hobbemalaan 9 ALKMAAR
€189.000
Hobbemalaan 9 - ALKMAAR
Slaapkamers: 3   Woonoppervlakte: 93   
Riant maisonnette-appartement met 3 slaapkamers, ruime badkamer, balkon én riante achtertuin op het zonnige zuidoosten. De tuin is fraai bestraat en is voorzien van vrijstaande bergschuur. Deze ruime gezinswoning is gunstig gesitueerd t.o.v. (...)
VLIEG Makelaars OG Alkmaar [Te koop]
Verkocht
Raadhuisplein 44 HOOFDDORP
€189.500
Raadhuisplein 44 - HOOFDDORP
Woonoppervlakte: 61   
Tijd om op jezelf te gaan? Wil je graag midden in het centrum van Hoofddorp wonen, met alle denkbare voorzieningen aan je voeten? Dan is dit je kans! Studio-appartement in Cinema Paradiso, midden in het centrum! Deze studio in Cinema Paradiso ligt (...)
VLIEG Makelaars OG Hoofddorp [Verkocht]
Verkocht onder voorbehoud
Reigerstraat 72 ZAANDAM
€189.500
Reigerstraat 72 - ZAANDAM
Slaapkamers: 3   Woonoppervlakte: 90   
Rustig wonen in hartje Zaandam? Het kan in deze gezellige 2-onder-1-kapwoning! Dit is je kans om in de geliefde wijk Oud-West te wonen op een prettige locatie waar rust en gezelligheid hand in hand gaan. Waar vind je nog een woning in hartje (...)
VLIEG Makelaars OG Zaandam [Verkocht onder voorbehoud]
Nieuw
Kotterstraat 9 ALKMAAR
€189.500
Kotterstraat 9 - ALKMAAR
Slaapkamers: 3   Woonoppervlakte: 91   
Wonen in een stijlvolle en lichte gezinswoning van architect Abe Bonnema In de Alkmaarse Houtwaard zijn eind jaren zeventig 72 bijzonder stijlvolle woningen ontworpen door meervoudig prijswinnend architect Abe Bonnema. Dit mooie stukje Alkmaar (...)
VLIEG Makelaars OG Alkmaar [Te koop]
Nieuw
Populierenlaan 51 SCHAGEN
€190.000
Populierenlaan 51 - SCHAGEN
Slaapkamers: 4   Woonoppervlakte: 124   
Betaalbaar wonen in een zee van ruimte! Dit biedt u deze royale EENGEZINSWONING, gelegen aan de rand van Schagen met goede voorzieningen zoals een supermarkt op steenworp afstand. Indeling: entree, hal, toilet, ruime doorzonkamer en ruime (...)
VLIEG Makelaars OG Schagen [Te koop]
Karveelstraat 6 ALKMAAR
€192.500
Karveelstraat 6 - ALKMAAR
Slaapkamers: 5   Woonoppervlakte: 118   
Zoekt u een riante gezinswoning op een strategische locatie? Grote kans dat de woning aan de Karveelstraat 6 aan al uw verwachtingen voldoet. Deze woning heeft u 5 slaapkamers, een zonnige tuin en een parkeerplaats op eigen terrein te bieden. De (...)
VLIEG Makelaars OG Alkmaar [Te koop]
Bijgewerkt
Koolmeesstraat 44 ALKMAAR
€194.500
Koolmeesstraat 44 - ALKMAAR
Slaapkamers: 3   Woonoppervlakte: 104   
Wonen aan het water! Deze fijne gezinswoning met drie slaapkamers is gelegen aan het water en heeft de beschikking over twee terrassen en een balkon. Vanaf het dakterras heeft u een fraai en vrij uitzicht. Het dakterras biedt veel privacy en is (...)
VLIEG Makelaars OG Alkmaar [Te koop]
Bijgewerkt
Lenie Blindstraat 38 SCHAGEN
€195.000
Lenie Blindstraat 38 - SCHAGEN
Slaapkamers: 4   Woonoppervlakte: 100   
De vraagprijs is een ‘Vanafprijs’!   Met een ‘Vanafprijs’ wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan  ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt (...)
VLIEG Makelaars OG Schagen [Te koop]
Wilgenlaan 10 HEERHUGOWAARD
€195.000
Wilgenlaan 10 - HEERHUGOWAARD
Slaapkamers: 4   Woonoppervlakte: 110   
Gelegen in een van de meest populaire wijken van Heerhugowaard, de Bomenwijk mogen we deze eengezinswoning aanbieden. De auto vrije straat heeft voldoende speellocaties en zeer ruime parkeergelegenheid op verschillende plekken. Voorzieningen zijn (...)
VLIEG Makelaars OG Heerhugowaard [Te koop]