Makelaar RM RT / KRMT, Amsterdam

Voor ons makelaarskantoor te Amsterdam zoeken wij een Makelaar RM RT / KRMT

Wij zijn op zoek naar een ervaren en ambitieuze Register Makelaar Taxateur maar ook een ervaren KRMT’r komt in aanmerking. De kandidaat staat voor servicegerichte dienstverlening, is commercieel ingesteld, communicatief sterk, integer, zelfstandig en representatief.

Je hebt ervaring in de makelaardij. Je bent een echte netwerker en in staat om uit je netwerk en het bestaande netwerk van het kantoor nieuwe omzet te genereren. Dit vereist creativiteit en een klantgerichte aanpak.

In een informele en collegiale sfeer wordt ruimte geboden voor eigen initiatief, waarbij een passend salaris hoort, aangevuld met een goede provisieregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw opleiding en denkniveau ligt op HBO niveau en je bent in het bezit van een SVM diploma. Voorts beschikt je over de nodige werkervaring, welke jij bij voorkeur hebt opgedaan in de regio.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier!

Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met de heer Alex Zörner (algemeen directeur), telefoon 072-5414243.