Fluorietweg 27A, Alkmaar

2.198 m2 / units vanaf 2.198 m2

TE KOOP - LAATSTE UNIT!

3 nieuw te bouwen bedrijfshallen aan de Fluorietweg te Alkmaar

ALGEMEEN
Het project is een samengesteld bedrijfscomplex bestaande uit totaal 3 casco op te leveren gekoppelde bedrijfshallen met flexibele indelingsmogelijkheden. De bedrijfshallen zijn voorzien van een laadkuil(en). Verder is er ruimte om op de verdiepingsvloer een kantoor te realiseren.

INDELING

UNIT A - 2.198 m² BVO
Bedrijfshal ca. 1.998 m² B.V.O.
Verdiepingsvloer ca. 200 m² B.V.O.
Kavel ca. 3.051 m²
Voorzien van 1 laadkuil
15 eigen parkeerplaatsen + gemeenschappelijk parkeren
Koopsom € 2.695.000,- v.o.n. te vermeerderen met BTW.

UNIT B - VERKOCHT

UNIT C - VERKOCHT

BEREIKBAARHEID
Het bedrijfscomplex is gelegen op het bedrijventerrein Boekelermeer te Alkmaar aan de Fluorietweg. De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Via de ring Alkmaar naar het noorden en binnen enkele minuten op de A9 richting Haarlem en Amsterdam. In de nabije toekomst wordt er aan de zuidkant van de Boekelermeer een aansluiting gerealiseerd op de A9.

AANVAARDING
De bouw vangt aan indien 2 bedrijfshallen zijn verkocht. De bouwtijd bedraagt 180 werkbare dagen. De juiste planning van de werkbare dagen wordt door de bouwkundig aannemer opgesteld.

OPLEVERINGSNIVEAU
Zie technische omschrijving.

OPTIES
De volgende meerwerkopties worden aangeboden:
- Lichtstraat
- Dakluik
- Vloerverwarming in de vloer van het kantoorgedeelte en/of een zone in de bedrijfshal
- Balustrade langs de vloerrand
De prijzen van de opties zijn afhankelijk van uitvoering, afmeting en aantallen.

EIGENDOM
De bedrijfshal wordt volledig eigendom van koper. Hierdoor is het mogelijk om elke bedrijfsruimte apart met een hypotheek te belasten en tevens apart te verhuren en/of te verkopen. Dit houdt tevens in dat alle kopers afzonderlijk worden aangeslagen voor de onroerendgoedbelasting, rioolrecht en waterschapslasten alsmede het vastrecht en gebruikskosten van de nutsvoorzieningen. De vlucht- en verkeerswegen op het complex zijn mandelig eigendom met recht van overpad over en weer voor alle eigenaren. De vluchtwegen dienen ten allen tijden vrij te blijven van obstakels.

Het buitenterrein is deels mandelig eigendom, dit dient gezamenlijk te worden onderhouden. Parkeren van personen auto’s geschiedt in de aangegeven parkeerstroken. Het parkeren geschiedt deels op het eigen terrein en/of op het mandelige deel.

De dakopstanden van de bedrijfshalscheidingen zijn mandelig bezit van de aangelegen eigenaren. Het onderhoud van de dakopstand dient in onderling overleg te worden uitgevoerd.

De riolen voor hemelwater en vuilwater en de nutsvoorzieningen hebben een gezamenlijk tracé door het mandelige en eigen terrein. De loop van het tracé wordt nog nader uitgewerkt, dit in overleg met de gemeente en de nutsaanbieders.

PARKMANAGEMENT
Op het Industrieterrein Boekelermeer is een bedrijvenvereniging actief. De kopers dienen hiervan lid te worden. Voor nadere info over de bedrijvenvereniging zie de website http://www.boekelermeer.BIZ

VOORBEHOUD
De realisatie vindt plaats zodra voor 2 van de 3 units een onherroepelijke koopovereenkomst is getekend (of zoveel minder ter beoordeling van de verkoper).

Verder kan de verkoper, indien geen definitieve bouwvergunning door de gemeente Alkmaar wordt afgegeven, de gesloten koop/aannemingsovereenkomst zonder verdere consequenties ontbinden.

Wijzingen in het ontwerp, in de toe te passen materialen, in de toe te passen constructies en in de toe te passen installaties, die door de betreffende gemeente worden geëist teneinde de beoogde bouwvergunning te verkrijgen, kunnen voor de verkoper aanleiding zijn om de verkoopprijzen aan te passen. Mocht dit leiden tot een prijsverhoging, dan bent u als koper uiteraard gerechtigd de koop/aannemingsovereenkomst zonder verdere consequenties te ontbinden.

COURTAGE
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG en Magneet Makelaars behartigen de belangen van de verhuurder. Als huurder bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 2.695.000,- v.o.n.

Bouwvorm

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar2023
 • Bouwjaar toelichting

Indeling

 • Soort ObjectBedrijfsruimte
 • Totale oppervlakte2.198 m2
 • Perceeloppervlakte10.737 m2
 • Oppervlakte bedrijfsruimte2.198 m2

Overig

 • In units vanaf2.198 m² bedrijfsruimte
 • LocatieBedrijventerrein
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend

Hier staat jouw droompand

Plan een bezichtiging

"*" indicates required fields

Hidden
Het vestigingsnummer van het huidige object
Hidden
De url van object/woning
Hidden
De titel van object/woning
Hidden