Kwakelkade 14, Alkmaar

2.188 m2 / units vanaf 1.094 m2

Gelegen op een unieke locatie nabij de binnenstad van Alkmaar op bedrijventerrein “Overstad” bieden wij in winkelcentrum “Ringers” deze commerciële ruimte te huur aan van ca. 1.094 m² BVO.

Deze commerciële ruimte is gelegen op een hoeklocatie op de begane grond van het winkelcentrum en maakt onderdeel uit van bedrijventerrein “Overstad” wat de afgelopen jaren volop in ontwikkeling is. Zo zijn er rondom het object al diverse wooncomplexen gerealiseerd waaronder het moderne wooncomplex “Dockside” gelegen direct tegenover het object.

Winkelcentrum Ringers is hét overdekte koop- en beleefcentrum van de Kop van Noord-Holland en is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder het winkelend publiek!

Met gerenommeerde winkelketens zoals Basic Fit, Decathlon, Media Markt, Bever, Only For Men en Prénatal betreft het een winkelcentrum met een sterke publiek aantrekkende werking! Tevens zijn er in het winkelcentrum goede horecavoorzieningen zoals Heinde & Ver, Blue District en Barista Cafe.

Naast Retail geeft de bestemming ook de mogelijkheid om de ruimte te gebruiken voor andere doeleinden zoals maatschappelijk, dienstverlening, sport en kantoor.

Huurprijs
€ 115,- per m² BVO per jaar, excl. BTW.

Servicekosten
Een verrekenbaar voorschot met nacalculatie van € 8,- per m² BVO per jaar, excl. BTW.
Huurder wordt zelf contribuant van de desbetreffende Nutsleveranciers.

Inhoudsbeschrijving
Entree naar de winkel-/kantoorruimte via de voorzijde van het object. Uniek is dat de ruimte ook middels een loopband direct bereikbaar is vanuit de openbare parkeergarage gelegen onder de winkelruimte. Aan de achterzijde van de winkelruimte bevindt zich een kleine opslagruimte alsmede een kantine. Tevens is er een overdekte laad-/loslocatie gelegen direct naast de winkelruimte die toegankelijk is voor vrachtwagens.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, leeg en ontruimd. Het object wordt als casco verhuurd.

Installaties
Alle aanwezige installaties/voorzieningen neemt Huurder om niet en zonder enige vorm van garantie over.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage onder het winkelcentrum en voldoende mogelijkheden in de directe omgeving. In de parkeergarage kan maximaal één uur gratis geparkeerd worden.

Bereikbaarheid
Is goed te bereikbaar met de auto als per openbaar vervoer. Op enkele minuten lopen bevindt zich een bushalte voor meerdere buslijnen. Het NS-treinstation bevind zich op circa 10 minuten lopen.

Bestemming
Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Overstad”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “detailhandel, maatschappelijk, recreatie, sport, dienstverlening, kantoor, cultuur en ontspanning”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in december 2022 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting (inclusief de verschuldigde BTW en servicekosten en de daarover verschuldigde BTW*).

*De BTW is uitsluitend bedoeld om de hoogte van de zekerheidsstelling te bepalen en kan niet in de BTW administratie worden opgenomen.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 + 5 jaar, afwijkende termijn in overleg.

Aanvaarding
In overleg.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers (CPI Alle Huishoudens), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van het meest recente prijsindexcijfer (thans 2015=100).

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Bouwjaar
2001 conform de BAG viewer van het kadaster.

Energielabel
Van het aangeboden object is thans nog geen energielabel beschikbaar.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 115,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR
 • Servicekosten€ 8,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR of 8 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Bouwvorm

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar2001
 • Bouwjaar toelichting

Indeling

 • Soort ObjectWinkelruimte
 • Totale oppervlakte2.188 m2
 • Oppervlakte kantoorruimte1.094 m2
 • Oppervlakte winkelruimte1.094 m2

Overig

 • In units vanaf1.094 m² winkelruimte
 • LocatieWinkelgebied stadscentrum, Meubelboulevard, In woonwijk
 • Aantal verdiepingen2
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend

Hier staat jouw droompand

Plan een bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Het vestigingsnummer van het huidige object
Hidden
De url van object/woning
Hidden
De titel van object/woning
Hidden