Smidstraat 7A, B, C, Egmond aan Zee

TE KOOP - drie recreatieappartementen + woonhuis

Smidstraat 7, 7A, 7B en 7C te Egmond aan Zee

ALGEMEEN
Op steenworp afstand van de Egmondse kust biedt VLIEG Bedrijfsmakelaars het voormalig restaurant "La Chatelaine" te koop aan. Het voormalig restaurant doet tegenwoordig dienst als woonruimte en zal door verkoper leeg worden opgeleverd. Naast de woning beschikt het object over drie recreatieve appartementen, het woonhuis kan ook (recreatief) worden verhuurd.

INDELING
- Woonhuis / circa 105 m²
De woning is gelegen op de begane grond en beschikt over een (voorraad)kelder, keuken, slaapkamer, toilet, douche en terras aan de voorzijde.

- Appartement 1 / circa 40 m² / 2 personen
Dit appartement is gelegen op de eerste etage. Het appartement is modern en landelijk ingericht met oog voor detail. U beschikt over een goed ingerichte keuken en een ruime badkamer met douche. Er is een apart slaapgedeelte met veel licht en grote ramen. Vanaf uw eigen zonneterras heeft u uitzicht op de vuurtoren.

- Appartement 2 / circa 34 m² / 2 personen
Een sfeervol appartement op de eerste etage met op de vide een comfortabele zithoek met prachtig uitzicht op de vuurtoren, terwijl u slaapt onder een ouderwets balkenplafond. Het appartement is voorzien van een volledig ingerichte keuken en badkamer.

- Appartement 3 / circa 75 m² / 4 personen
Een gloednieuw appartement op de begane grond, geschikt voor 4 personen met woonkamer, ruime keuken en eethoek, 2 slaapkamers, mooie badkamer met aparte toilet en een eigen terras voor de deur. Van alle gemakken voorzien en supermarkt en winkels zijn om de hoek.

BIJZONDERHEDEN
- bouwjaar 1950
- horeca toegestaan
- hoge bezettingsgraad, 2023 al nagenoeg volgeboekt
- zowel eigen gebruik als verhuur mogelijk
- al jarenlang veel vaste gasten
- beoordeling op Booking.com 8,8/10

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is redelijk tot goed te noemen. De Smidstraat ontsluit vlak aan de hoofdverkeersader van Egmond aan Zee. Op loopafstand is een bushalte gelegen, met aansluiting op NS Station Alkmaar.

PARKEREN
Parkeren in de Smidstraat is alleen toegestaan voor vergunningshouders. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Parkeren kan in de periode 01 november tot 01 maart gratis, in de periode 01 maart tot 01 november geldt er betaald parkeren tussen 10:00 uur en 19:00 uur.

KADASTRAAL
Kadastraal bekend bij de gemeente Egmond aan Zee, sectie A, nummer 3148, perceel grootte 200 m². Het object is thans niet in appartementsrechten gesplitst.

BESTEMMING
Bestemmingsplan 'Egmond aan Zee Centrum en Boulevard', onherroepelijk vastgesteld op 15 mei 2012. Bestemming 'Gemengd - 2', de voor Gemengd - 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- wonen, al dan niet met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten, uitsluitend op de verdiepingen en ter plaatse van de aanduiding 'wonen' tevens op de begane grond;
- horeca uit ten hoogste categorie 2 uit de Staat van Horeca-activiteiten;
- verblijfsrecreatieve appartementen;
- water ten behoeve van de wateraanvoer en -afvoer, waterberging of sierwater, met bijbehorende voorzieningen, zoals bergbezinkbassins;
- bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, parkeervoorzieningen, nutsvoorzieningen en water.

KOOPPRIJS
€ 1.500.000,- kosten koper, géén btw.

AANVAARDING
In overleg, verkoper dient vervangende woonruimte te hebben gevonden.

OVERIGE CONDITIES
Koopovereenkomst op basis van het standaardmodel zoals gehanteerd door De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.
In de koopovereenkomst zullen (o.a.) de volgende clausules worden opgenomen:
- Ouderdom
- As is, where is

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopprijs te voldoen binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

COURTAGE
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG behartigt de belangen van de verkoper. Als koper bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

INFORMATIE
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar
072 541 41 41
Robin Niele 06 40 76 02 92
Xander Blankestijn 06 53 33 74 56

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Vraagprijs€ 1.500.000,- k.k.

Bouwvorm

  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar1950
  • Bouwjaar toelichting

Indeling

  • Soort ObjectLeisure
  • Perceeloppervlakte200 m2

Overig

  • LocatieWinkelgebied stadscentrum, In woonwijk
  • Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
  • Onderhoud buitenGoed tot uitstekend

Hier staat jouw droompand

Plan een bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Het vestigingsnummer van het huidige object
Hidden
De url van object/woning
Hidden
De titel van object/woning
Hidden