Stationsmeester ong, Heerhugowaard

TE KOOP NIEUWBOUW WONING BELEGGING

HEERHUGOWAARD
Project STATIONSMEESTER, gebouw Zuid, gelegen in het Stationskwartier, een OV knelpunt met innovatie op het gebied van mobiliteit en energietransitie. In het Stationskwartier komen circa 1.500 appartementen. De bouw start juni 2024.

Heerhugowaard maakt (sinds 1 januari 2022) onderdeel uit van de gemeente Dijk en Waard. Het aantal inwoners bedraagt bijna 90.000 met een verwachte groei in 2050 naar circa 110.000 inwoners, een toename van 22,7 %. Heerhugowaard is een doe gemeente met een stabiel bestuur. De nieuwbouwlocatie Broekhorn (600 woningen) is gereed en de uitbreidingswijken Stad van de Zon (1.800 woningen) en De Draai (2.700 woningen) zijn nagenoeg afgerond. De focus van de gemeente ligt nu op het stationsgebied,
Namens de ontwikkelende aannemer verkopen wij het project Stationsmeester. Een ontwerp van De Zwarte Hond (DZH) architecten. Het totale nieuwbouwproject betreft een ontwikkeling van totaal 166 appartementen, verdeeld over twee gebouwen van respectievelijk acht en twaalf bouwlagen, met ondergelegen parkeergarage en commerciële plint.
Gebouw ‘ZUID’ is geoptimaliseerd voor vrije verkoop én vrije sector beleggershuur. Gebouw "Noord" is verkocht aan een woningcorporatie t.b.v. sociale verhuur. Gebouw ‘ZUID’ betreft 82 appartementen met een collectieve fietsenberging. De verkoop betreft alleen de appartementen, zonder parkeren. Bewoners kunnen een parkeerplaats huren middels een abonnement i.c.m. vier deelauto’s.

De koopsom voor de 82 appartementen is inclusief BTW, v.o.n. en inclusief een luxe keuken voorzien van alle inbouw apparatuur (inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast, vaatwasser, oven/magnetron alsmede voorzien van wandafwerking (renovlies behang gesausd) en een PVC vloer in de gehele woning. Verhuur gereed!

Ten behoeve van de bewoners wordt een ingerichte twee-laags gemeenschappelijk ruimte opgeleverd (o.a. huiskamer met thuiswerk plekken) waarvan de kosten zijn inbegrepen in de servicekosten.

VVE servicekosten totaal circa € 2,- per m2 GBO appartement, waarvan een deel door te berekenen is aan de huurder.

De energievoorziening is aangesloten op de Duurzame Ring Heerhugowaard, zie drhexploitatie.nl, vloerverwarming inclusief koeling en gasloos. Geen kosten voor vervanging of onderhoud voor de verhuurder.

Er is géén sprake van zelfbewoningsplicht of andere restricties.

Het energielabel is A+++.

Bouwnummer 302, type C is een fraai 3 kamer appartement van 73,6 m2 GBO met een royale buitenruimte van 8,5 m2. Het aantal WWS punten is 207 en verhuurbaar als vrije sector woning tegen een zelfstandig vast te stellen huurprijs van circa € 17,- tot € 20,- per m2 GBO. Ter indicatie bedraagt de huurprijs op basis van het waarderingsstelsel € 1.255,-- per maand (€ 17,- per m2 per maand).

Bij de verwerving van > 5 appartementen geldt een korting van € 15.000,- per appartement.

Op zoek naar een zorgeloze investering? Voor meer informatie bekijk de projectwebsite www.stationsmeester.nl of bel met één van onze makelaars.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Vraagprijs€ 388.000,- v.o.n.

Bouwvorm

  • BouwvormBestaande bouw
  • Bouwjaar2024
  • Bouwjaar toelichting

Indeling

  • Soort ObjectBelegging

Overig

  • LocatieIn woonwijk
  • EnergieklasseA+++
  • Onderhoud binnenUitstekend
  • Onderhoud buitenUitstekend

Hier staat jouw droompand

Plan een bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Het vestigingsnummer van het huidige object
Hidden
De url van object/woning
Hidden
De titel van object/woning
Hidden