Zeilweg 32-38, Lelystad

52 m2

Bel voor meer informatie naar VLIEG Makelaars Lelystad OG: 0320 214 516

Zeilweg 32 Unit 38 Lelystad

Het zeer succesvolle nieuwbouwplan NoorderPlaza op het bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad is inmiddels gereed en opgeleverd en wij mogen u unit 38 te koop aanbieden. Dit betreft een fraaie unit welke volledig naar eigen inzicht is in te delen en zeer geschikt is voor diverse bedrijvigheden.
Hoe dan ook, dit is een zeer fraai gebouw en representatieve locatie voor uw bedrijf!

Unit 38 is ca 5 meter breed, ca 10 meter diep, heeft een Bruto Vloer Oppervlakte (BVO) van ca. 53m² en is ca 6,50 meter hoog. De unit is voorzien van een overheaddeur van 4x4 meter. In de overheaddeur is standaard een loopdeur opgenomen. Boven de overheaddeuren zorgt de raampartij voor prettige lichtinval.
Optioneel kan er een verdiepingsvloer van ca. 53m² BVO ingemaakt worden.

Deze unit heeft geen gasaansluiting. Hij is, zoals past in de huidige tijd, gasloos opgeleverd. Het complex is afsluitbaar met de (op afstand bedienbare) elektrische schuifpoort. Inclusief infrastructuur voor water, elektra en internetaansluiting bevinden zich in de meterkast. De unit is voorzien van water en elektra en is volledig geïsoleerd.

De vraagprijs betreft € 109.000,- v.o.n exclusief BTW. De unit is nog niet eerder in gebruik genomen waardoor de overdrachtsbelasting niet van toepassing is, echter dient u wel rekening te houden met de notariskosten.

De servicekosten bedragen € 63,72 per maand.

NoorderPlaza Lelystad bestaat uit twee vrijstaande, degelijke en moderne bedrijfsverzamelgebouwen met daarin 68 bedrijfsunits. NoorderPlaza is centraal gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad op een fraaie hoeklocatie aan de doorgaande Zuiveringweg. De gebouwen staan op een ruim en in het groen gelegen perceel. Het bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad. De ligging aan het stedelijk hoofdwegennet (Visarenddreef en Westerdreef) en een doorgaande vaarroute nabij het Markermeer en IJsselmeer vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor transportbedrijven, dienstverlenende bedrijvigheid en bedrijvigheid gericht op zeil- en recreatievaart. Het gebied is verder functioneel en ruim opgezet, waarbij de Zuiveringweg voor de belangrijkste interne ontsluiting zorgt.

Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:
VLIEG Makelaars Lelystad OG
Agoraweg 2
8224 BX Lelystad
0320 214 516
lelystad@vlieg.nl

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 109.000,- v.o.n.

Bouwvorm

 • BouwvormNieuwbouw
 • Bouwjaar2022
 • Bouwjaar toelichting

Indeling

 • Soort ObjectBedrijfsruimte
 • Totale oppervlakte52 m2
 • Oppervlakte bedrijfsruimte52 m2

Overig

 • LocatieBedrijventerrein
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend

Hier staat jouw droompand

Plan een bezichtiging

"*" indicates required fields

Hidden
Het vestigingsnummer van het huidige object
Hidden
De url van object/woning
Hidden
De titel van object/woning
Hidden