Zeilweg 32U 53, Lelystad

156 m2

Zeilweg 32 Unit 53 Lelystad

Het zeer succesvolle nieuwbouwplan NoorderPlaza op het bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad is inmiddels gereed en opgeleverd en wij mogen u unit 53 te huur aanbieden. Dit betreft een fraaie unit welke volledig naar eigen inzicht is in te delen en zeer geschikt is voor diverse bedrijvigheden.

De unit ligt in een zeer fraai gebouw met moderne uitstraling en is gelegen op een representatieve locatie voor uw bedrijf!

Unit 53 is ca 7,5 meter breed, ca 10,40 meter diep, heeft een Bruto Vloer Oppervlakte (BVO) van ca. 78m² en is ca 6,50 meter hoog. Er is een houten verdiepingsvloer van ca. 78m² BVO ingemaakt.
De unit is voorzien van een openslaande deuren en een aparte toegangsdeur. Op de verdieping zorgt de raampartij voor prettige lichtinval.
In de unit is een klein keukenblok en toilet aanwezig.

Deze unit heeft geen gasaansluiting. Hij is, zoals past in de huidige tijd, gasloos opgeleverd. Het complex is afsluitbaar met de (op afstand bedienbare) elektrische schuifpoort. Inclusief infrastructuur voor water, elektra en internetaansluiting, deze bevinden zich in de meterkast.

De huurprijs bedraagt € 1.345,- per maand excl. btw.
Servicekosten bedragen € 96,18 per maand.

NoorderPlaza Lelystad bestaat uit twee vrijstaande, degelijke en moderne bedrijfsverzamelgebouwen met daarin 68 bedrijfsunits. NoorderPlaza is centraal gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad op een fraaie hoeklocatie aan de doorgaande Zuiveringweg. De gebouwen staan op een ruim en in het groen gelegen perceel. Het bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad. De ligging aan het stedelijk hoofdwegennet (Visarenddreef en Westerdreef) en een doorgaande vaarroute nabij het Markermeer en IJsselmeer vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor transportbedrijven, dienstverlenende bedrijvigheid en bedrijvigheid gericht op zeil- en recreatievaart. Het gebied is verder functioneel en ruim opgezet, waarbij de Zuiveringweg voor de belangrijkste interne ontsluiting zorgt.

Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:
VLIEG Makelaars Lelystad OG
Agoraweg 2
8224 BX Lelystad
0320 214 516
lelystad@vlieg.nl

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Vraagprijs€ 1.345,- p/m
  • Servicekosten€ 96,- PER_MAAND of 96 PER_MAAND

Bouwvorm

  • BouwvormBestaande bouw

Indeling

  • Soort ObjectBedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte156 m2
  • Oppervlakte bedrijfsruimte156 m2

Overig

  • LocatieBedrijventerrein
  • Onderhoud binnenUitstekend
  • Onderhoud buitenUitstekend

Hier staat jouw droompand

Plan een bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Het vestigingsnummer van het huidige object
Hidden
De url van object/woning
Hidden
De titel van object/woning
Hidden