Lorrie 41, Oudkarspel

90 m2 / units vanaf 90 m2

TE KOOP - NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT
Lorrie 41, (unit 12) Oudkarspel

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Breekland in Oudkarspel biedt VLIEG Bedrijfsmakelaars een in aanbouw zijnde, bedrijfsunit aan van 90 m² BVO in een splinternieuw bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft unitnummer 12 aan de achterzijde gelegen, bestaande uit een begane grond van 60 m² BVO en een betonnen verdieping van 30 m² BVO.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein is met eigen vervoer zeer goed aan te rijden. Het bedrijventerrein Breekland is gelegen langs de N504 en tussen de N242 en de N245 met een uitstekende verbinding naar Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen.

KENMERKEN
- tussenwanden uitgevoerd in kalkzandsteen (onafgewerkt)
- kunststof kozijnen v.v. HR++ isolatieglas
- onderheide gewapende betonvloer, monoliet afgewerkt
- vloerbelasting b.g.g. 1.000 kg/m² en verdieping 250 kg/m²
- betonnen verdiepingsvloer
- betonnen dak met isolatie
- vurenhouten trap met leuning en traphek
- inpandige hemelwaterafvoeren
- elektrisch bedienbare overheaddeur van 3,5m x 3,5m
- loopdeur met SKG 3*** cilinder
- 3x16A elektra aansluiting
- BKK klinkerbestrating
- Verenging van Eigenaren
- verwachte oplevering Q2 2023

VERKOOPPROCEDURE
Het object wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Iedere geïnteresseerde krijgt de gelegenheid om een eindbod uit te brengen. Verkoper kan vervolgens uit de uitgebrachte biedingen een keuze maken en behoudt zich hierbij het recht van gunning voor.

Het eindbod dient uiterlijk op vrijdag 07 oktober 2022 om 12:00 uur per mail naar bog@vlieg.nl door ons te zijn ontvangen. Hiervoor kan het biedingsformulier worden gebruikt, welke is te downloaden onder het kopje 'Brochure'.

BIJZONDERHEDEN
Op bedrijventerrein Breekland gelden een aantal door de gemeente Langedijk opgelegde beperkende voorwaarden. Kopers dienen zich te conformeren aan de volgende vestigingseisen van de gemeente Langedijk:
1. Het is koper, dan wel zijn rechtsopvolger(s) toegestaan zijn eigendom te verhuren, alleen indien hij ook zelf in een unit van het gebouw daadwerkelijk actief bedrijf voert; het verhuren van unit(s) geldt daarbij niet als bedrijf voeren. De gemeentelijke projectleider kan in bijzondere gevallen schriftelijk ontheffing verlenen voor de, in dit lid vermelde, vereiste om zelf actief bedrijf te voeren.
2. Koper, dan wel zijn rechtsopvolger(s) en ingeval van verhuur, de verhuurder draagt ervoor zorg, dat het verkochte c.q. verhuurde wordt gebruikt in overeenstemming met wet- en regelgeving, waaronder ook de vestigingseisen. De VvE draagt bovendien zorg voor een stelselmatige controle op indicatoren van hennepteelt en drugsproductie, en houdt daarvan rapport bij.
3. De VvE wijst 2 leden van haar bestuur aan als afgevaardigden in de Stichting Parkmanagement.
4. Eventuele extra metrage op een verdieping binnen de unit, mogen slechts worden gebruikt door de eigenaar/ gebruiker van de begane grondvloeroppervlakte van de betreffende unit (verticaal is slechts een eigenaar/ gebruiker toegestaan).
5. Per unit mag slechts 1 beroep/ bedrijf worden gevestigd en uitgevoerd.
6. Koper dan wel zijn rechtsopvolgers, dient voordat hij een koop-, danwel huurovereenkomst sluit van een unit, schriftelijk toestemming aan het college van Burgemeester en Wethouders te vragen. Slechts indien de units zullen worden gebruikt door ondernemingen die voldoen aan de vestigingseisen van de gemeente Langedijk, zal de hiervoor bedoelde toestemming worden gegeven. Koper, danwel zijn rechtsopvolgers dient bij het toestemmingsverzoek een uittreksel uit het handelsregister te verstrekken van de te vestigen onderneming alsmede een concept van de koop- danwel huurovereenkomst.

BESTEMMING
Bestemmingsplan: "Bedrijventerreinen in Langedijk"
Bestemming: "Bedrijventerrein - 1"
Functieaanduiding: "bedrijven tot en met categorie 4.2"

De voor Bedrijventerrein - 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 3.1 als opgenomen in bijlage 1 bij deze regels behorende ‘Staat van Bedrijven – Breekland I’;
b. op de gronden ter plaatse van de aanduiding "bedrijven tot en met categorie 3.2" industriële bedrijven, bouw- en aannemersbedrijven, verhuurbedrijven, transportbedrijven, milieudienstverlening, groothandels- en distributiebedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 3.2 als opgenomen in bijlage 1 bij deze regels behorende ‘Staat van Bedrijven – Breekland I’;
c. op de gronden ter plaatse van de aanduiding "bedrijven tot en met categorie 4.2" industriële bedrijven, bouw- en aannemersbedrijven, verhuurbedrijven, transportbedrijven, milieudienstverlening, groothandels- en distributiebedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 4.2 als opgenomen in bijlage 1 bij deze regels behorende ‘Staat van Bedrijven – Breekland I’;

PARKEREN
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op het voorgelegen mandelig terrein.

KOOPPRIJS
€ 130.000,- v.o.n. exclusief btw.
LET OP! Dit betreft een bieden-vanaf-prijs.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopprijs te voldoen binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

AANVAARDING
Na oplevering door de aannemer.

OVERIGE CONDITIES
Koopovereenkomst op basis van het standaardmodel zoals gehanteerd door De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.

Er wordt een 'as is, where is' clausule opgenomen in de koopovereenkomst.

COURTAGE
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG behartigt de belangen van de verkoper. Als koper bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

INFORMATIE
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar
072 541 41 41
Xander Blankestijn 06 53 33 74 56
Robin Niele 06 40 76 02 92

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 130.000,- v.o.n.

Bouwvorm

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar2022
 • Bouwjaar toelichting

Indeling

 • Soort ObjectBedrijfsruimte
 • Totale oppervlakte90 m2
 • Oppervlakte bedrijfsruimte90 m2

Overig

 • In units vanaf90 m² bedrijfsruimte
 • LocatieBedrijventerrein
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend

Hier staat jouw droompand

Plan een bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Het vestigingsnummer van het huidige object
Hidden
De url van object/woning
Hidden
De titel van object/woning
Hidden