Bedrijfspand koop/verkoop

De perfecte match vinden

VLIEG Bedrijfsmakelaars is actief in commercieel vastgoed en dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen koper/verkoper. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen maar kijken naar vierkante meters.


Neem contact op Bedrijfsverzekeringen

Deskundig, betrouwbaar en pro-actief

Onze verfrissende no-nonsense mentaliteit

VLIEG Bedrijfsmakelaars kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit; wensen en mogelijkheden van u staan bij ons centraal! Niet voor niets zijn sleutelwoorden bij onze dienstverlening: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een op maat gesneden kantoor- of winkelruimte, VLIEG Bedrijfsmakelaars is uw ideale partner, óók voor beleggingen in commercieel vastgoed.

VLIEG Bedrijfsmakelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM), vakgroep Business en geregistreerd in het makelaarsregister van de Stichting VastgoedCert, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (BV).

Bedrijfsmakelaars Jan Gielis en Xander Blankestijn zijn u graag van dienst.
Bel: 072-5414141 (Robin Niele) of 06-51400060 (Jan Gielis) of 06-53337456 (Xander Blankestijn).Vastgoedcert Het Kwaliteitsregister voor Makelaars logo-lg-nvm-business


Bekijk ons aanbod