VLIEG Lelystad

Adres:
Agoraweg 2
8224 BX, Lelystad
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur
zaterdag op afspraak
Telefoon:

VLIEG Makelaars Lelystad

VLIEG Makelaars Lelystad is een betrouwbaar en deskundig makelaarskantoor. Wij maken onderdeel uit van de VLIEG franchiseformule, daarmee combineren we de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap met de uitstraling van het VLIEG-kantorennetwerk.
Doordat we alle randzaken (o.a. financiële administratie, ict e.d.) door de franchisegever laten uitvoeren, kunnen wij ons bovendien volledig richten op hetgeen waar we goed in zijn, namelijk het vinden van de perfecte match tussen zoeker en woning. 

Zo is onze kracht: persoonlijke aandacht, flexibiliteit, deskundigheid en kwaliteit

Wij zijn een full service makelaarskantoor. Tijdens het gehele verkoopproces, vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris, begeleiden wij u en staan wij u met raad en daad terzijde.
Tevens kunnen wij u begeleiden bij het aankopen van een nieuwe woning. Wellicht voor u een eerste ervaring; voor ons niet. Door onze jarenlange ervaring in Lelystad en omstreken weten wij precies waar wij op moet letten en kunnen wij de zorgen bij u wegnemen.
VLIEG Makelaars Lelystad zal u tijdens het hele aankoop- of verkoopproces integer en betrouwbaar begeleiden en op degelijke en professionele wijze voor u het beste resultaat bereiken.

Gratis voorstelrondje

Wij komen graag bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Dat doen wij gratis en vrijblijvend. Naast de waardebepaling adviseren wij u dan over de vraagprijs en u krijgt tips om tot het beste resultaat te komen. In het gesprek vertellen wij u natuurlijk ook wat de kosten van onze dienstverlening zijn.


Waardebepaling (gratis)

Onze medewerkers

Jelte Post

Vestigingsdirecteur / NVM beëdigd / Register Makelaar en Taxateur
E-mail Jelte

Linsey Stoeckart

Commercieel Administratief Binnendienst Medewerkster
E-mail Linsey

Klantwaarderingen