Nieuwbouw is ons specialisme

Het grootste nieuwbouwaanbod van de regio

Binnen het woningsegment van VLIEG is nieuwbouw uitgegroeid tot een zelfstandig specialisme, dat op elke vestiging is vertegenwoordigd. Wij hebben door ons netwerk met 10 kantoren uitstekende contacten met alle grote projectontwikkelaars. De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag één NVM-Nieuwbouwspecialist. Onze nieuwbouwspecialisten worden vaak al in een vroeg stadium ter advisering bij nieuwbouwplannen betrokken.

VLIEG = NVM Nieuwbouwspecialist

De VLIEG (NVM) Nieuwbouwspecialist weet de woningmarkt onderbouwd te vertalen naar goede en marktconforme productontwikkeling. Daartoe beschikken onze Nieuwbouwmakelaars over relevante en actuele kennis en kunde op het gebied van vastgoedontwikkeling, publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse, marketing en verkoop. VLIEG vormt de logische schakel tussen projectontwikkelaars, aannemers, overheden en de consument; de rol van de makelaar is er immers een van intermediair, tussen koper en alle overige partijen!

Professioneel Nieuwbouwadvies voor Projectontwikkelaars

Als NVM Nieuwbouwspecialist vertegenwoordigen wij de vraag van de nieuwbouwkoper. Niet alleen tijdens onze gesprekken met duizenden potentiële nieuwbouw kopers en huurders komen wij deze ‘verborgen’ vraag te weten maar ook de big data die wij via Tiara, Funda en de NVM vergaren is zeer waardevol. Om deze data verder te verrijken zijn wij mede initiatief nemer geweest van het platform Nieuw Wonen Nederland.

Professioneel en goed onderbouwd advies nodig?

De vastgoedmarkt is continu in beweging en aan wijzigingen onderhevig. Uiteraard volgen wij die wijzigingen op de voet. Wij raden daarom sterk aan om, alvorens verdere stappen te ondernemen, met ons in contact te treden teneinde de juiste strategie te bepalen en u te adviseren inzake uw nieuwbouwpositie. Wij zijn u graag van dienst!*

Contact 

*VLIEG is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoedadviseurs (NVM) en werkt onder de ‘Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers’