hypotheken-logos_header

VLIEG Hypotheken

Deskundig, alert en onafhankelijk

U wilt een nieuwe woning kopen, uw bestaande verbouwen, uw hypotheek oversluiten of gewoon een update van uw financiële situatie? Daarvoor bent u bij de deskundige onafhankelijke Financieel Adviseurs van VLIEG Hypotheken aan het juiste adres.


Neem contact op Oversluiten?

Maximale Hypotheek berekenen

Actueel Hypotheekrente overzicht

Maandlasten berekenen

Advies voor een langdurige relatie

Uw belang staat altijd voorop

De Financieel Adviseurs en Verzekeringsadviseurs van VLIEG inventariseren met u uw financiële wensen, de risico’s die u loopt of bereid bent te lopen en bieden u altijd een verzekeringsadvies gericht op een langdurige relatie.
Wij onderhouden deze relatie door op pro-actieve wijze aandacht en toegevoegde waarde te bieden. Al onze disciplines werken daarbij samen en attenderen elkaar op kansen en risico’s die voor uw situatie relevant zijn.

Op gebied van zowel verzekeringen als hypotheken zijn wij adviseur én bemiddelaar. Wij zetten alle voorwaarden en tarieven van vrijwel alle verzekeraars en geldverstrekkers voor u op een rij en kiezen met u voor de beste oplossing. Uw belang en de hoogste kwaliteit van het advies staan hierbij altijd voorop. Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis.
Wij informeren u open en transparant over onze dienstverlening en de kosten die wij hiervoor in rekening gaan brengen.

Voor uw gemak alles onder één dak!

Daarom VLIEG

  • Onafhankelijk tussenpersoon zowel voor hypotheken als verzekeringen
  • Gecertificeerde adviseurs en medewerkersNeem contact op Oversluiten?

VLIEG Deal

Alles onder één dak

tot 25% korting op onze diensten

Wordt u totaalrelatie van ons? Als u gebruik maakt van onze aankoopbemiddeling PLUS ons hypotheekadvies PLUS u sluit minimaal 3 schadeverzekeringen bij ons dan profiteert u mee met deze PLUSSEN. Vraag naar onze VLIEG Deal en bespaar direct tot 25%! VLIEG, voor uw gemak alles onder één dak.

Neem contact op