Nu uw huis verkopen? Vraag eerst onze makelaar om een deskundig advies.

De ontwikkelingen op de huizenmarkt heeft de afgelopen jaren veel mensen doen besluiten hun huis te verkopen. Echter zorgen de ontwikkeling van de afgelopen weken tot veel onzekerheid, zeker bij de mensen die al een nieuwe woning gekocht hebben en nog moeten starten met de verkoop van de huidige woning. Moet u afwachten of toch de stap nemen met het vertrouwen in de toekomst?

Zoals in de media te lezen valt, is ook onze ervaring dat na het uitbreken van het Coronavirus de huizenmarkt zich positief blijft ontwikkelen. Maar wij begrijpen dat het in bepaalde gevallen moeilijk is om tot een goede beslissing te komen. In deze tijd de juiste stap te nemen is afhankelijk van vele factoren. Daarom zitten speciaal voor u onze makelaars klaar voor een telefonisch adviesgesprek. Tijdens een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek nemen wij even rustig alle details door van uw woning en geven wij een goed onderbouwd advies over de beste keuze voor u. Via onderstaande telefoonnummers kunt u ook vragen stellen over uw hypotheek.

Hieronder vindt u de gegevens van onze vestigingen op alfabetische volgorde van plaatsnaam. Maak uw keuze om contact op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek:

Alkmaar:                   072-5110600

of via email:                        alkmaar@vlieg.nl

Amsterdam:           020-5247430

of via email:                    amsterdam@vlieg.nl

Amstelveen:           020-2404888

of via email:                     amstelveen@vlieg.nl

Bergen:                      072-5898004

of via email:                         bergen@vlieg.nl

Haarlem:                   023-5530055

of via email:                         haarlem@vlieg.nl

Heerhugowaard: 072-5717144

of via email:                heerhugowaard@vlieg.nl

Hoofddorp:             023-5640004

of via email:                     hoofddorp@vlieg.nl

Lelystad:                   0320-214516

of via email:                        lelystad@vlieg.nl

Schagen:                   0224-296441

of via email:                        schagen@vlieg.nl

Zaandam:                 075-6533838

of via email:                        zaandam@vlieg.nl

U kunt ook gebruik maken van het antwoordformulier op deze pagina.

VLIEG Makelaars heeft een beleid opgesteld en haar medewerkers dusdanig geïnstrueerd dat het verkoopproces van woningen op een veilige en betrouwbare manier wordt gewaarborgd. Lees hier onze COVID-19 procedure.

Uw huis: Ons verkoopplan maakt het verschil.

Elk makelaarskantoor lijkt van buiten misschien hetzelfde, maar achter de schermen zijn de verschillen groot. Vast staat dat uit onderzoek is gebleken dat wanneer u uw huis verkoopt via een NVM makelaar, de opbrengsten tot wel 10% hoger kunnen zijn.

De NVM makelaars van VLIEG hebben een langdurige ervaring. U kunt rekenen op een grondige kennis van de lokale markt en de verkoopkracht van een netwerk van 10 kantoren in aaneengesloten regio’s. Doordat elke makelaar in onze organisatie zijn of haar eigen focus heeft, kunnen ze u persoonlijk en deskundig bijstaan in het gehele verkooptraject. Dit zijn nog maar enkele voordelen van ons verkoopplan wat bestaat uit 13 sterke voordelen die voor u het verschil kunnen maken. Dat wij deze belofte echt waarmaken kunt u teruglezen in onze beoordelingen op Funda.

Wat is de echte waarde van uw huis?

Veel mensen hebben een online een gratis waardebepaling ingevuld. Dit is echter een schatting die kan afwijken van de werkelijke waarde van uw huis. De echte waarde wordt bepaald door veel factoren, waaronder de status van het onderhoud en de aanpassingen en verbouwingen die zijn uitgevoerd. Wilt u eerst weten wat de werkelijke waarde is van uw huis? Laat dan uw gegevens achter op het formulier op deze pagina of bel met een van de bovenstaande telefoonnummers.

Heeft u in eerste instantie behoefte aan een gratis waarde indicatie, klik dan hier.

De kracht van een netwerk van 10 makelaarskantoren.

Steeds meer woningzoekers schrijven zich bij onze kantoren in op zoek naar een geschikt huis. Ook zien wij steeds meer verhuisbewegingen tussen de steden waar wij gevestigd zijn. Onze kantoren beschikken dus over een ruim bestand van woningzoekers die wij koppelen aan de woningen die wij verkopen. Dat betekent dat wij via ons netwerk ook veel kandidaat kopers bereiken buiten de lokale markt. Dit vergroot de verkoopkans aanzienlijk. U vindt ons in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam. Maar ook in Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen en Lelystad.