Uw huis verkopen nu er Corona heerst?

Ondanks de Corona zijn de huizenprijzen opnieuw fors gestegen. Dit komt door aanblijvende grote vraag naar koopwoningen. In het werkgebied van onze tien vestigingen zijn nog steeds vele tienduizenden mensen op zoek naar een huis of appartement.

Alex Zörner, algemeen directeur VLIEG Makelaars: “Omdat veel mensen nu twijfelen over de verkoop van hun woning, neemt het aanbod af. Maar de vraag naar koopwoningen is de afgelopen periode groter geworden. Dit heeft een positief effect op de waarde van huizen die nu te koop worden aangeboden. Het is dus verstandig nu de juiste stap te maken.”

De makelaars van VLIEG willen u graag persoonlijk adviseren over de verkoopmogelijkheden van uw huis. Neem daarom nu direct contact op via de telefoon of het emailformulier:

Alkmaar:                   072-5110600

Amsterdam:           020-5247430

Amstelveen:           020-2404888

Bergen:                      072-5898004

Haarlem:                   023-5530055

Heerhugowaard: 072-5717144

Hoofddorp:             023-5640004

Lelystad:                   0320-214516

Schagen:                   0224-296441

Zaandam:                 075-6533838

 

Bel of mail ons, dan weet u meteen de echte waarde van uw woning.

Tijdens een gratis adviesgesprek nemen wij samen met u uw huis of appartement door en bespreken de belangrijkste zaken. Omdat wij al tientallen jaren thuis zijn in de woningmarkt in uw woonplaats, kunnen wij u een reële inschatting geven van de waarde van uw huis. Dat onderbouwen wij aan de hand van een aantal feiten, zoals onder andere de locatie, de staat van onderhoud en de aanpassingen en verbouwingen die u heeft uitgevoerd. Dit is vaak een andere waarde dan die bij een gratis waarde indicatie wordt gegeven.

De makelaars van VLIEG bieden niet alleen duidelijkheid over de verkoopmogelijkheden, maar geven u ook een gedegen inschatting van de echte waarde van uw huis of appartement. De makelaars van VLIEG hanteren een helder en transparant verkoopplan.

VLIEG Makelaars heeft een beleid opgesteld en haar medewerkers dusdanig geïnstrueerd dat het verkoopproces van woningen op een veilige en betrouwbare manier wordt gewaarborgd. Lees hier onze COVID-19 procedure. Wij maken gebruik van de modernste bezichtigingstechnieken.

Als u voor VLIEG Makelaars kiest, kiest u voor het beste verkoopresultaat.

Onze makelaars doen wat ze beloven en werken volgens een uitgebreid en uniek verkoopplan. Dit zijn de pijlers van ons verkoopplan. Lees hier de beoordelingen over VLIEG Makelaars op Funda.

vlieg verkoopplan

Uw woning snel en goed verkopen? Dit zijn de pijlers van ons verkoopplan.

 • Uw woning wordt gericht aangeboden via ons gehele kantorennetwerk (10 kantoren);
 • Wij zorgen dat uw woning uitgebreid op Funda.nl wordt gepresenteerd;
 • U kunt rekenen op een optimaal gebruik van onze social media kanalen waaronder Facebook;
 • De verkoop van uw woning wordt ter hand genomen door een solide NVM makelaarsorganisatie met beëdigde gecertificeerde verkoopmakelaars met kennis van de lokale markt;
 • U krijgt toegang tot interessante statistieken, zodat u precies weet hoeveel interesse er in uw huis is;
 • Samen met u stellen wij een zorgvuldig en professioneel gefotografeerde verkooppresentatie op, aangevuld met 360 graden foto’s, een video, plattegronden en een officieel meetrapport;
 • Om uw huis beter te presenteren kunt u gebruik maken van onze kennis van verkoopstyling;
 • U kunt rekenen op een totale verkoopbegeleiding inclusief nazorg; dat wij deze belofte echt waarmaken kunt u teruglezen op de beoordelingspagina’s per kantoor op Funda;
 • Wij zetten voor u persoonlijk vooraf een gedetailleerd verkoopplan op papier, inclusief een kosteloos en degelijk verkoopadvies (dus geen vrijblijvende waardebepaling);
 • Onze marketingkosten zijn netto, dus geen kostenverhogende opslagen;
 • U betaalt een concurrerende courtage die u pas bij een succesvolle transactie betaalt via de notaris;
 • Bij de verkoop van uw woning bent u wettelijk verplicht een energielabel te overleggen. Wij ontzorgen u bij dit proces;
 • Uit voorzorg bieden wij elke kandidaat koper kosteloos een hypotheekcheck aan. Dit betekent dat u alleen met serieuze kopers te maken krijgt.

De kracht van een netwerk van 10 makelaarskantoren.

Steeds meer woningzoekers schrijven zich bij onze kantoren in op zoek naar een geschikt huis. Ook zien wij steeds meer verhuisbewegingen tussen de steden waar wij gevestigd zijn. Onze kantoren beschikken dus over een ruim bestand van woningzoekers die wij koppelen aan de woningen die wij verkopen. Dat betekent dat wij via ons netwerk ook veel kandidaat kopers bereiken buiten de lokale markt. Dit vergroot de verkoopkans aanzienlijk. U vindt ons in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam. Maar ook in Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen en Lelystad.

Heeft u in eerste instantie behoefte aan een gratis waarde indicatie, klik dan hier.