Schagen – Waterveld, fase 3

Ga naar de projectwebsite http://www.schagennesnoord.nl voor aanvullende informatie en beschikbare bouwnummers.

Als jij interesse hebt in een heerlijke nieuwbouwwoning aan het water, dan is Waterveld fase 3 in Nes Noord iets voor jou! In deze fase worden 41 zeer energiezuinige woningen aangeboden (EPC=0!), waaronder 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen aan het water. Ook de 10 vrije kavels, waarop je je eigen droomhuis kan realiseren, liggen allemaal aan het water. Iets voor jou? Bekijk dan snel het woningaanbod en kies de woning of kavel van jouw voorkeur.

Financiering

Van uw nieuwbouwhuis

Heeft u een mooie nieuwbouwwoning gezien en bent u benieuwd of u deze kunt betalen? Let goed op want het financieren van nieuwbouw gaat anders dan bij bestaande bouw.

Het berekenen van de maximale hypotheek voor een nieuwbouwwoning is maatwerk. Wij adviseren u om een vrijblijvende afspraak te maken op een van onze kantoren en u goed te laten voorlichten. Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis.

Op gebied van zowel verzekeringen als hypotheken zijn wij adviseur én bemiddelaar. Wij zetten alle voorwaarden en tarieven van vrijwel alle verzekeraars en geldverstrekkers voor u op een rij en kiezen met u voor de beste oplossing. Uw belang en de hoogste kwaliteit van het advies staan hierbij altijd voorop. Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis.
Wij informeren u open en transparant over onze dienstverlening en de kosten die wij hiervoor in rekening gaan brengen.

Zodra u bijgaand contactformulier heeft ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees meer over VLIEG Hypotheken

bereken een indicatie van uw maximale hypotheek

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2