Werken bij VLIEG

Wij zoeken bevlogen specialisten

Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur met korte lijnen. De afstand tussen personeel en directie is laagdrempelig, met een open cultuur. Wij geloven er in dat hard werken wordt beloond en er een goede balans tussen privé en zakelijk moet zijn. Maar ook dat een afspraak moet worden nagekomen. Vanwege onze omvang zijn zaken als een Ondernemingsraad en een Personeelsvereniging goed en professioneel geregeld. Door de uitstekende sfeer binnen ons bedrijf werken sommige medewerkers er al meer dan 40 jaar en dat zien wij als een compliment. Wilt u deel uitmaken van zo’n organisatie, reageer dan op een van onze vacatures via onderstaand sollicitatieformulier.

Onze vacatures

 • HBO / MBO Stagiaires Makelaardij M/V

  Ben jij op zoek naar een dynamische stageplaats in de makelaardij voor 3-6 maanden? Dan willen wij graag met jou in contact komen!

  Naast de opdracht die vanuit de opleiding uitgewerkt moet worden, bieden wij de mogelijkheid om ruime ervaring op te doen in het makelaarsvak. Je komt terecht in een klein maar zeer enthousiast, commercieel en gedreven team waar je zeker je handen uit de mouwen kunt steken! Wegens de onstabiele woningmarkt, zullen er verschillende vraagstukken aan het licht komen waar jij jouw opdracht op kunt afstellen.

  Werkzaamheden die zeker aan bod komen:

  - Je ondersteunt de makelaar bij de dagelijkse gang van zaken
  - Je informeert klanten over het woningaanbod en dienstenpakket
  - Je maakt afspraken voor bezichtigingen en taxaties
  - Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van dossiers
  - Je werkt rapporten, akten en verdere correspondentie uit
  - Je beantwoordt de telefoon en ontvangt de klanten

  Is jouw interesse gewekt? Neem dan meteen contact met ons op. Wie weet kunnen wij je een geweldige stageperiode aanbieden. Je zult niet de eerste stagiair zijn die blijft ‘plakken’ vanwege de mogelijkheden en de goede werksfeer!

  Voor informatie over deze stage kun je contact opnemen met Esmee Pepping, 072-5414243.

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier!

 • Medewerk(st)er Commerciële Binnendienst Hypotheken en Verzekeringen

  Medewerk(st)er Commerciële Binnendienst Hypotheken en Verzekeringen (4/5 dagen)

  Voor verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie, de VLIEG Advies Groep, zoeken wij een commerciële topper met een proactieve persoonlijkheid en een enthousiaste drive!

  Spreekt dit werk jou aan?

  Het proactief, of op verzoek van de Financieel Adviseurs, benaderen van bestaande- en nieuwe klanten ten behoeve van afspraken bij complexe financiële situaties. De medewerker beantwoordt de klantvragen (of leidt ze door), voorziet in de eenvoudige adviesbehoeften op gebied van hypotheken en verzekeringen en wikkelt deze zelfstandig, naar maximale tevredenheid voor de klanten, af.

  De Medewerker(ster) Commerciële Binnendienst voelt zich medeverantwoordelijk voor een perfecte (financiële) klantreis. Daarnaast worden door de medewerker ‘in één keer goed’ adviesdossiers voorbereid en afgewikkeld.

  Voldoe jij aan deze eisen?

  Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding en werk- en denkniveau. Afgeronde vaktechnische opleidingen waaronder WFT Basis, Schade Particulieren, Vermogen en Hypothecair Krediet zijn een pré. Of een enthousiaste bereidheid tot het volgen en behalen van genoemde opleidingen.

  Wij zien goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en een goede kennis van MS Office (Word en Excel) als basisvereiste.

  Kennis van gangbare systemen voor hypotheken & verzekeringen zoals Adviesbox, Accelerate en Anva en drie jaar ervaring in een soortgelijke functie zullen meegewogen worden in onze keuze. Daarnaast is affiniteit met het intermediairbedrijf zeker een pré.

  Dan is dit ons aanbod…

  Een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige functie in een informele en collegiale sfeer. De functie wordt uitgeoefend vanuit ons hoofdkantoor in Alkmaar. Je werkt in een team met professionals op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Daarnaast is de VLIEG Advies Groep ook actief op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij waardoor er extra dynamiek is en er samenwerking tussen de disciplines plaatsvindt.

  Wij bieden een goed salaris aangevuld met een premievrije pensioenregeling en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Er wordt ruimte geboden voor eigen initiatief en groeimogelijkheden.

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier!

 • Medewerk(st)er Commerciële Binnendienst Makelaardij - vestiging Amsterdam

  Binnendienst Medewerk(st)er Makelaardij (3/4 dagen) - vestiging Amsterdam

  Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur met korte lijnen. De afstand tussen personeel en directie is laagdrempelig, met een open cultuur. Wij geloven erin dat hard werken wordt beloond en er een goede balans tussen privé en zakelijk moet zijn. Vanwege onze omvang zijn zaken als een Ondernemingsraad en een Personeelsvereniging goed en professioneel geregeld. Door de uitstekende sfeer binnen ons bedrijf werken sommige medewerkers er al meer dan 40 jaar en dat zien wij als een compliment.

  Als binnendienst medewerk(st)er makelaardij ondersteun je makelaars bij de dagelijkse gang van zaken om zo te zorgen voor een optimale service. Dat betekent dat jij je onder andere bezighoudt met:

  - Het informeren van klanten over het woningaanbod en het dienstenpakket
  - De agenda’s van de makelaars beheren
  - De dossiers administratie afwikkelen
  - Klanten ontvangen en de telefoon beantwoorden

  Ook vinden wij het belangrijk dat je commerciële en operationele kansen herkent om zo actief bij te dragen aan het behalen van verkoopdoestellingen en het verbeteren van de service.

  Profiel
  De VLIEG vestiging in Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega met een HBO werk- en denk niveau. Je bent super dienstverlenend ingesteld, commercieel en uiteraard heb je affiniteit met alles wat mensen bezig houdt op het gebied van wonen. Om deze baan tot een succes te maken, moet je goed zelfstandig kunnen werken, ben je leergierig en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed functioneren als het druk is op de werkvloer en je bent vertrouwd met het werkgebied van Amsterdam.

  Wat VLIEG Amsterdam biedt?
  Je komt te werken op een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam vlakbij het Centraal Station en het Waterlooplein. We zijn een gedreven en commercieel team waarbij energie, humor en professionaliteit hoog in het vaandel staan. We bieden je een marktconform salaris dat afhankelijk is van je werkervaring en we hebben een premievrije pensioenregeling.

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct en mail jouw C.V. voorzien van een motivatie naar sollicitatie@vlieg.nl of via onderstaand sollicitatieformulier!

 • Medewerk(st)er Commerciële Binnendienst Makelaardij - vestiging Haarlem

  Ervaren Binnendienst Medewerk(st)er Makelaardij (3/4 dagen) - vestiging Haarlem

  Spreekt dit werk jou aan?

  Je ondersteunt de makelaars bij de dagelijkse gang van zaken
  Je informeert klanten over het woningaanbod en dienstenpakket
  Je beheert de agenda’s van de makelaars
  Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van dossiers
  Je beantwoordt de telefoon en ontvangt klanten
  Je herkent commerciële kansen en draagt actief bij aan het behalen van de verkoop doelstellingen

  Voldoe jij aan deze eisen?

  Affiniteit met alles wat mensen bezig houdt op het gebied van wonen en woningen
  Ervaring in de makelaardij en het Realworks software pakket
  Minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding
  Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig kunnen werken
  Klantvriendelijk en commercieel

  Wij bieden:
  Salaris en condities afhankelijk van werkervaring
  Premievrije pensioenregeling
  Werken in een ambitieus en gezellig team waar humor en een goede samenwerking belangrijk is

  Waar je over moet beschikken om van deze job een succes te maken? Je bent representatief en leergierig, enthousiast en energiek maar vooral ben je super dienstverlenend ingesteld en klantgericht. Tot slot is logisch nadenken een must, ben je vertrouwd met het werkgebied Haarlem en ‘last but not least’ kun je goed functioneren als het druk is op de werkvloer!

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct en mail jouw C.V. voorzien van een motivatie naar sollicitatie@vlieg.nl of via onderstaand sollicitatieformulier!

Sollicitatieformulier

Blader…