Werken bij VLIEG

Wij zoeken bevlogen specialisten

Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur met korte lijnen. De afstand tussen personeel en directie is laagdrempelig, met een open cultuur. Wij geloven er in dat hard werken wordt beloond en er een goede balans tussen privé en zakelijk moet zijn. Maar ook dat een afspraak moet worden nagekomen. Vanwege onze omvang zijn zaken als een Ondernemingsraad en een Personeelsvereniging goed en professioneel geregeld. Door de uitstekende sfeer binnen ons bedrijf werken sommige medewerkers er al meer dan 40 jaar en dat zien wij als een compliment. Wilt u deel uitmaken van zo’n organisatie, reageer dan op een van onze vacatures via onderstaand sollicitatieformulier.

Onze vacatures

 • Register Makelaar Taxateur (RMT), Zaandam

  Voor ons makelaarskantoor te Zaandam zoeken wij een Register Makelaar Taxateur (RMT)

  Spannend en uitdagend! Ben je op zoek naar een baan die makelen en managen combineert? Dan heb je `m gevonden! Als jij een Register Makelaar Taxateur (RMT) bent met extra competenties zoals o.a. strategisch inzicht en leidinggevende kwaliteiten, neem dan snel contact met ons op om te komen praten over deze gave functie!

  Wij zoeken een collega die servicegerichte dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan, commercieel is ingesteld, communicatief sterk, integer, zelfstandig kan werken en representatief is. Een echte netwerker met ruime ervaring in de makelaardij die een team op inspirerende wij kan aansturen als meewerkend voorman.

  In een informele en collegiale sfeer wordt ruimte geboden voor eigen initiatief, waarbij een passend salaris hoort, aangevuld met een goede provisieregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Jouw opleiding en denkniveau ligt op HBO niveau en je bent in het bezit van een SVM diploma met certificering. Voorts beschikt je over de nodige werkervaring, welke jij bij voorkeur hebt opgedaan in de regio.

  Aanbod:

  • De functie is fulltime;
  • Je ontvangt een goed salaris, wat je nog aantrekkelijker kan maken door… positieve resultaten;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioenregeling;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Prettige, enigszins losse, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer;
  • De rest vertellen we je graag in persoon.  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier!

 • HBO / MBO Stagiaires Makelaardij M/V

  Ben jij op zoek naar een dynamische stageplaats in de makelaardij voor 3-6 maanden? Dan willen wij graag met jou in contact komen!

  Naast de opdracht die vanuit de opleiding uitgewerkt moet worden, bieden wij de mogelijkheid om ruime ervaring op te doen in het makelaarsvak. Je komt terecht in een klein maar zeer enthousiast, commercieel en gedreven team waar je zeker je handen uit de mouwen kunt steken! Wegens de onstabiele woningmarkt, zullen er verschillende vraagstukken aan het licht komen waar jij jouw opdracht op kunt afstellen.

  Werkzaamheden die zeker aan bod komen:

  - Je ondersteunt de makelaar bij de dagelijkse gang van zaken
  - Je informeert klanten over het woningaanbod en dienstenpakket
  - Je maakt afspraken voor bezichtigingen en taxaties
  - Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van dossiers
  - Je werkt rapporten, akten en verdere correspondentie uit
  - Je beantwoordt de telefoon en ontvangt de klanten

  Is jouw interesse gewekt? Neem dan meteen contact met ons op. Wie weet kunnen wij je een geweldige stageperiode aanbieden. Je zult niet de eerste stagiair zijn die blijft ‘plakken’ vanwege de mogelijkheden en de goede werksfeer!

  Voor informatie over deze stage kun je contact opnemen met Esmee Pepping, 072-5414243.

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier!

 • Makelaar RM RT / KRMT, Amsterdam

  Voor ons makelaarskantoor te Amsterdam zoeken wij een Makelaar RM RT / KRMT

  Wij zijn op zoek naar een ervaren en ambitieuze Register Makelaar Taxateur maar ook een ervaren KRMT’r komt in aanmerking. De kandidaat staat voor servicegerichte dienstverlening, is commercieel ingesteld, communicatief sterk, integer, zelfstandig en representatief.

  Je hebt ervaring in de makelaardij. Je bent een echte netwerker en in staat om uit je netwerk en het bestaande netwerk van het kantoor nieuwe omzet te genereren. Dit vereist creativiteit en een klantgerichte aanpak.

  In een informele en collegiale sfeer wordt ruimte geboden voor eigen initiatief, waarbij een passend salaris hoort, aangevuld met een goede provisieregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Jouw opleiding en denkniveau ligt op HBO niveau en je bent in het bezit van een SVM diploma. Voorts beschikt je over de nodige werkervaring, welke jij bij voorkeur hebt opgedaan in de regio.

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier!

  Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met de heer Alex Zörner (algemeen directeur), telefoon 072-5414243.

Sollicitatieformulier

Blader…