Type A - Vrijstaande woning

2 bouwnummers beschikbaar

VERKOOP GESTART

De inschrijving sluit maandag 17 juni om 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op tuytpark.nl of neem contact met ons op: nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl of 072-5625544.

Dorps leven dicht bij het centrum van Heerhugowaard. Mét alle mogelijkheden die de stad heeft te bieden. De Draai is dé plek om te genieten van rust en ruimte, én van stadse voorzieningen om de hoek.

Aan de zuidkant van de nieuwe wijk ontluikt Tuytpark. Een groenrijk nieuwbouwplan waar al wordt gewoond en geleefd en waar het groen volop tot leven komt. Hier komt binnenkort een nieuwe fase in verkoop met 34 woningen!

Type A - Vrijstaande woning

Type A is jouw woning voor als je net even wat meer ruimte en mogelijkheden wilt. Met een kaveloppervlakte van 465 m2 en een gebruiksoppervlakte van 152 m2 is dit met recht een luxe gezinswoning. De woning is gedraaid en kent een brede voorgevel. Dit geeft het huis meteen die karakteristieke stijl mee.

Deze woning kenmerkt zich door de gemetselde kopgevels en houten zijgevels. Een extra pluspunt is dat de entree van de woning midden voor is. Daardoor heb je de mogelijkheid om een mooie scheiding te maken tussen de woonkamer en de keuken en creëer je rust in de woning. Voor het ruimtelijke gevoel heeft ook deze woning openslaande deuren aan de achterkant én zijkant van de woning. De 4 slaapkamers op de eerste verdieping zijn lekker ruim. Zo kun je hier niet alleen prettig slapen, maar heb je ook nog ruimte om je spullen knap op te bergen.

Ook bij deze woningen heb je de optie om van de garage een slaap- of werkkamer te maken. Wil je de woning of de garage uitbouwen, dan kan dat als meerwerkoptie worden meegenomen. Handig als je aan gezinsuitbreiding denkt of een eigen bedrijf aan huis hebt.

Van Type A zijn 2 woningen beschikbaar. De koopsommen starten vanaf € 715.000,- v.o.n.

WONINGSPECIFICATIES
- Ruim opgezette vrijstaande woning met 152 m2 woonoppervlak en een eigen garage.
- Royale woonkamer van 7.8 meter breed.
- Grote kavel met oppervlakte van 465 of 452 m2.
- Vier slaapkamers plus badkamer op de 1ste verdieping.
- Sanitair van Villeroy en Boch en kranen van het hoogwaardige merk Grohe.
- Parkeerplaatsen op eigen terrein.
- Energielabel A+++ en aangesloten op het warmtenet van de HVC voor duurzame verwarming
- Volledig gasloos en standaard voorzien van 2 pv-panelen met als optie om het aantal pv-panelen verder uit te breiden.
- Tal van extra opties om de woning volledig af te stemmen op jouw wensen.

HET PROJECT

De geborgenheid van het dorpse leven
Een dagje stad gehad of een drukke dag op het werk? Hoe fijn is het dan om binnen te rijden in je vertrouwde rustige buurtje, waar je nagenoeg iedereen van gezicht kent en alles bekend voelt. Je bent inmiddels bevriend met enkele stellen in de straat, de kinderen spelen met vriendjes op straat, maar ook het echtpaar op leeftijd dat aan de overkant woont, spreek je regelmatig. Net als de buren aan het eind van de straat die pas een kindje hebben gekregen. Iedereen hier groet elkaar vriendelijk en vanzelfsprekend. Eigenlijk zoals je dat van vroeger kent. Tuytpark brengt dit dorpse gevoel weer helemaal naar boven. Een optimale kwaliteit van leven is hier dan ook het uitgangspunt.

Nieuwe woningen tussen groen en water

Tuytpark fase 4 verrijst aan de zuidkant van het nieuwbouwplan, met aan de noordzijde water en aan de oostzijde de doorlopende groene parkzone van De Draai. Op deze fraaie landelijke plek realiseren we 34 kenmerkende, hoogwaardige en duurzame woningen. Met tussen de woningen door een groene uitloper vanuit het park, een autoluwe route door het plangebied. Net als in fase 3 worden de woningen gebouwd in de kenmerkende architectuur – met verschillende type stenen en antraciet of roodbruine daken. Van rijwoningen met een woonoppervlakte van circa 113 m2, royale tweekappers en vrijstaande woningen tot levensloopbestendige woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond; dankzij een veelzijdig woningaanbod biedt Tuytpark fase 4 voor elk wat wils.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 715.000,- t/m € 735.000,-

Bouwvorm

 • ObjecttypeWoonhuis
 • WoonhuissoortEengezinswoning
 • WoonhuistypeVrijstaande woning

Indeling

 • Inhoud456 m3
 • Woonoppervlakte152 m2
 • Perceeloppervlakte452 / 465 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Verdiepingen2

Buitenruimte

 • TuintypenTuin rondom

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • Garagecapaciteit1 m2

Bouwnummers

Nieuw
€ 735.000,- v.o.n.

Type A - Vrijstaande woning 1

Heerhugowaard

Nieuw
€ 715.000,- v.o.n.

Type A - Vrijstaande woning 32

Heerhugowaard