Type G - Rijwoning

5 bouwnummers beschikbaar

VERKOOP GESTART

De inschrijving sluit maandag 17 juni om 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op tuytpark.nl of neem contact met ons op: nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl of 072-5625544.

Dorps leven dicht bij het centrum van Heerhugowaard. Mét alle mogelijkheden die de stad heeft te bieden. De Draai is dé plek om te genieten van rust en ruimte, én van stadse voorzieningen om de hoek.

Aan de zuidkant van de nieuwe wijk ontluikt Tuytpark. Een groenrijk nieuwbouwplan waar al wordt gewoond en geleefd en waar het groen volop tot leven komt. Hier komt binnenkort een nieuwe fase in verkoop met 34 woningen!

Type G - Rijwoning

Met een diepte van ruim 9 meter en een breedte van 5,1 meter bieden de woningen van type G veel ruimte. Met woonoppervlaktes van 112 tot 114 m² zijn deze woningen groot genoeg om comfortabel te wonen met je gezin.

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, en op de zolder kun je nog 1 of 2 extra kamers creëren. De badkamer is zeer ruim en biedt tevens voldoende ruimte voor een bad. Tevens heeft deze woning een ruime berging in de achtertuin. Als meerwerkoptie kun je kiezen voor een uitbouw of een dakkapel. De woningen hebben een unieke stijl met een langskap die goed past bij de andere woningen in Tuytpark 4.

Er zijn 3 tussenwoningen van het type G beschikbaar. De gemeente deze heeft aangemerkt als middeldure koopwoningen met een gemaximeerde bovengrens van € 345.000 v.o.n.
Er zijn 2 hoekwoningen beschikbaar. Koopsom vanaf € 475.000,- v.o.n.

WONINGSPECIFICATIES

- Woonoppervlakte vanaf 112 m2
- Ruime woonkamers voor de tussenwoning van 5,1 meter breed en de hoekwoning van 5,4 meter breed.
- Kaveloppervlakte van 116 tot 204 m2
- 3 slaapkamers met de mogelijk nog 2 slaapkamer te realiseren op zolder.
- Badkamer op de 1ste verdieping
- Sanitair van Villeroy en Boch en kranen van het hoogwaardige merk Grohe.
- Energielabel A+++ en aangesloten op het warmtenet van de HVC voor duurzame verwarming
- Een berging in de buitenruimte met de mogelijkheid om deze nog te vergroten.
- Optionele aanbouw of dakkapel aan de achterzijde mogelijk.
- Volledig gasloos en standaard voorzien van 2 pv-panelen met als optie om het aantal pv-panelen verder uit te breiden.
- Tal van extra opties om de woning volledig af te stemmen op jouw wensen.

HET PROJECT

De geborgenheid van het dorpse leven
Een dagje stad gehad of een drukke dag op het werk? Hoe fijn is het dan om binnen te rijden in je vertrouwde rustige buurtje, waar je nagenoeg iedereen van gezicht kent en alles bekend voelt. Je bent inmiddels bevriend met enkele stellen in de straat, de kinderen spelen met vriendjes op straat, maar ook het echtpaar op leeftijd dat aan de overkant woont, spreek je regelmatig. Net als de buren aan het eind van de straat die pas een kindje hebben gekregen. Iedereen hier groet elkaar vriendelijk en vanzelfsprekend. Eigenlijk zoals je dat van vroeger kent. Tuytpark brengt dit dorpse gevoel weer helemaal naar boven. Een optimale kwaliteit van leven is hier dan ook het uitgangspunt.

Nieuwe woningen tussen groen en water

Tuytpark fase 4 verrijst aan de zuidkant van het nieuwbouwplan, met aan de noordzijde water en aan de oostzijde de doorlopende groene parkzone van De Draai. Op deze fraaie landelijke plek realiseren we 34 kenmerkende, hoogwaardige en duurzame woningen. Met tussen de woningen door een groene uitloper vanuit het park, een autoluwe route door het plangebied. Net als in fase 3 worden de woningen gebouwd in de kenmerkende architectuur – met verschillende type stenen en antraciet of roodbruine daken. Van rijwoningen met een woonoppervlakte van circa 113 m2, royale tweekappers en vrijstaande woningen tot levensloopbestendige woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond; dankzij een veelzijdig woningaanbod biedt Tuytpark fase 4 voor elk wat wils.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 345.000,- t/m € 495.000,-

Bouwvorm

 • ObjecttypeWoonhuis
 • WoonhuissoortEengezinswoning
 • WoonhuistypeTussenwoning
 • LiggingenIn woonwijk

Indeling

 • Inhoud336 / 357 m3
 • Woonoppervlakte112 / 119 m2
 • Perceeloppervlakte116 / 204 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Verdiepingen3

Buitenruimte

 • TuintypenAchtertuin, Voortuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage

Bouwnummers

Nieuw
€ 345.000,- v.o.n.

Type G - Rijwoning 12

Heerhugowaard

Nieuw
€ 345.000,- v.o.n.

Type G - Rijwoning 11

Heerhugowaard

Nieuw
€ 345.000,- v.o.n.

Type G - Rijwoning 10

Heerhugowaard

Nieuw
€ 495.000,- v.o.n.

Type G - Rijwoning 9

Heerhugowaard

Nieuw
€ 475.000,- v.o.n.

Type G - Rijwoning 13

Heerhugowaard