VLIEG Bedrijfsfinancieringen

  ZAKELIJK FINANCIEREN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG!

Hoe kiest u welke financieringsvorm het best bij uw situatie past?  En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn?

Dankzij uw onafhankelijke adviseur van VLIEG Bedrijfsfinancieringen heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. Wij regelen de financiering die het beste bij uw bedrijf past door de belangrijkste geldverstrekkers voor u te vergelijken. En dankzij onze collectieve inkoop bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u het zelf regelt.

Als uw bedrijfsmakelaar en/of verzekeringsspecialist bieden wij u diensten die nodig zijn voor uw bedrijf. Een van de onderwerpen waarbij wij u nog beter van dienst willen zijn is het regelen van uw zakelijke financieringen.

Toenemende vraag
Het verkrijgen van de zakelijke financiering is voor veel van onze klanten een belangrijk moment.
Banken adviseren echter niet meer bij een aanvraag. Ook zien we een sterkte toename van nieuwe en interessante aanbieders van financiering naast de traditionele banken.

Voor ons zijn dit belangrijke redenen om met hulp van een specialistische adviseur u hierbij te gaan helpen.

Financieren kan nu via uw vertrouwde adviseur
VLIEG Bedrijfsfinancieringen werkt samen met Financieringsgilde. Deze landelijk adviesorganisatie bestaat uit een team van specialisten en regelt elke vorm van MKB financiering.  Dankzij onze samenwerking met Financieringsgilde heeft u via uw vaste adviseur van VLIEG toegang tot alle mogelijke bedrijfsfinancieringen.

Vrijblijvend kennismaken
Overweegt u een investering in uw bedrijf of wilt u weten of uw huidige financieringen tegen betere voorwaarden kan? Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan en weet zo precies wat uw mogelijkheden zijn.

bedrijfsfinancieringen@vlieg.nl