VLIEG Makelaars OG

de voorsprong van de grootste

Een huis kopen of verkopen is niet iets wat u dagelijks doet. Dus is het verstandig die aan- of verkoop in handen te geven van een makelaar. Nóg verstandiger is het, als u daarbij kiest voor een NVM-makelaar. En wilt u echt zeker zijn van een succesvolle aanpak, dan kiest u natuurlijk voor VLIEG!

Lokaal bekend en regionaal sterk

Wij hebben de expertise en de lokale marktkennis in huis om voor u tot de beste verkoopprijs te komen. Het VLIEG netwerk met 10 kantoren en de synergie tussen die VLIEG kantoren genereert extra verkeer ten behoeve van de verkoop van uw woning! Wij zijn gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaandam. Door op een vestiging te klikken vindt u de gegevens van de vestiging naar keuze.

Opbrengst – kosten = resultaat!

Wist u dat wij een hogere gemiddelde opbrengst realiseren dan onze concurrenten? Daarnaast zijn onze verkooptijden significant sneller en dat maakt uw makelaarskeuze een eenvoudige!

Persoonlijk gesprek

Ons vak is vooral mensenwerk. Om tot het optimale resultaat te komen, moet er een klik zijn tussen u en ons. Zullen we vrijblijvend een kopje koffie doen, zodat u persoonlijk kunt ervaren wat ons onderscheidend vermogen is? Tot snel!