VLIEG makes it easy.

From purchase to sale. From financing to insurance.

There is always a lot to consider when buying or selling a dream home. 
VLIEG has all the knowledge to help you quickly. From calculating and taking out the mortgage to providing perfect guidance during the purchase or sale. VLIEG makes it easy.

I want to sell my house

I'm looking for a house

Mortgage and insurance

VLIEG always has an office near you

VLIEG Makelaars, Mortgages and Insurance has offices in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Bergen , Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad , Schagen and Zaandam.

divider-line-stad

Sell a house

Your own home; it is the place where you feel at home, have made memories and are attached to. Yet it is now time for the next step: you are going to sell your house. Of course you want to get the very best price for that nice place.

VLIEG brokers can help you with that. So that you can hand over your beloved home to the next owner with a satisfied feeling.

Buy a house

You are faced with the probably biggest purchase of your life: owning your own home. And whether this is your first home or your second or third home, it remains an exciting adventure. Emotionally, but also financially.

Fortunately, you don't have to do this alone: ​​VLIEG makelaars is happy to give you expert advice and help you with the purchase process. From the inventory of your housing needs until you receive the keys to your new dream home. We will embark on an adventure with you!

Mortgage

You are looking for a house for yourself. Or maybe you've already found that. You can already see yourself sitting there; your own place, your property, how nice! Yet something gnaws: can I afford this house? How much mortgage can I actually get? And can I afford those monthly payments?

These are important questions, whether you are a starter or mover on the housing market. Questions that VLIEG's mortgage advisers can help you with!

Taxation

What is the value of your current home? And what is the value of your new home? For a good and reliable valuation of your home, you have come to the right place at VLIEG Makelaars!

Choose your new dream home from our offer

Take a look and make an appointment right away to view or make an appointment with our financial advisors immediately

Nieuw
€ 300.000,- k.k.

Zuidwijkring 15

Heerhugowaard

Nieuw
€ 385.000,- k.k.

Bonistraat 19

Amsterdam

Nieuw
€ 954.321,- k.k.

Notweg 12

Bergen (nh)

Nieuw
€ 600.000,- k.k.

Adriaen van Ostadelaan 3

Amstelveen

Nieuw
€ 600.000,- k.k.

Buitenplaats 42

Lelystad

Nieuw
€ 1.750,- p/m

Jacob Kalffweg 20

Bergen aan Zee

With VLIEG you are always informed...

NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 oktober 2022

27 September, 2022

Meer lezen

Een appeltaart verkoopt de woning? Voor eens en altijd de mystiek ontrafeld.

25 September, 2022

Meer lezen

Een samenvatting van de maatregelen Prinsjesdag 2022.

21 September, 2022

Meer lezen

Our customers
rate VLIEG
average:

9.8

What customers say about VLIEG

Ingeloes Junte-Klaassen

Archipel 45 50

"VLIEG makelaars heeft ons het juiste advies gegeven mbt bieden. Daarnaast heeft hij meegekeken naar de staat van de woning en de afhandeling gedaan met de verkopend makelaar. VLIEG makelaars was altijd goed bereikbaar."

Een Funda gebruiker

Albatroslaan 57

"Vanaf het allereerste moment een prima contact met onze makelaar. Jelte denkt goed mee, is terzake kundig en zet een extra stap als dat nodig is. Ook de mensen op kantoor zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd, Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding!"

Theo Huijzer

Karveel 45 1

"Vanaf begin tot einde vakkundig begeleid, en iedere keer daar waar nodig ondersteuning geven gedurende het verkoop proces"

Een funda gebruiker

Sont 68

"De makelaar zoekt ongevraagd creatief mee naar oplossingen en onderhandelt met de gemeente om de verkoop van grond mogelijk te maken voor een gereduceerde prijs. Het personeel is alert en proactief"

Een Funda gebruiker

Dulleweg 12

“Het contact met de makelaar was uitstekend even als de advisering. Vlieg bedrijfsmakelaar heeft een enorme kennis van zaken en kan dan ook uitstekend adviseren en is zeker aan te bevelen voor toekomstige verkoop van bedrijfspanden.”

Wil Bes

Robijnstraat 26

“Het contact met de makelaar en zijn medewerkers is bijzonder goed verlopen. Er zijn geen te hoge verwachtingen gewekt, waaruit naar mijn mening blijkt dat zij goed op de hoogte zijn van de huidige markt. Alle lof hoe dit traject is verlopen.”

Previous
Next

Nieuwbouw

Wonen aan het Alkmaardermeer! – nu in verkoop

~Start bouw oktober 2023 (70% verkocht)~

Voor het eeuwige vakantiegevoel!

In de haven van Akersloot zullen 90 appartementen worden gerealiseerd verdeeld over 8 woonblokken. Het is er een baken van rust, met tegelijkertijd de reuring in omliggende steden als Haarlem en Alkmaar. De appartementen variëren in oppervlakte van 49 tot maar liefst 350 m2 waarbij de haven en het Alkmaardermeer centraal staan. Zo worden royale buitenruimtes verwezenlijkt met uitzicht over de haven of rechtstreeks uitkijkend over het Alkmaardermeer.

· Nieuwbouw tussen Alkmaar en Amsterdam

· Gelegen direct aan het (vaar)water

· Een eigen bootje voor de deur

· 75 koopappartementen

Wonen aan het Alkmaardermeer

In verkoop

Neem contact met me op voor vragen over dit mooie project

Makelaar

Marcus Kuip

Nieuwbouw

Nieuwe Doelen Alkmaar – binnenkort te huur

‘HIGH-END’ HUREN IN HET GEZELLIGE CENTRUM VAN ALKMAAR

Op 3 minuten lopen van de historische binnenstad van Alkmaar worden 15 nieuwbouwappartementen gerealiseerd. De appartementen zijn gelegen tussen het Doelenveld en de Koningsweg. Rond de zomer kun je hier ontspannen wonen op een bijzondere en historische locatie.

Nieuwsgierig geworden en wil je alvast een woning bekijken? Dát kan nog niet, maar laat wel alvast je gegevens bij ons achter!

 • splinternieuw wonen in het centrum van Alkmaar (juni 2023)
 • 47 m2 t/m 86 m2 woonoppervlak (1-3 kamers)
 • huurprijs vanaf € 1.045,- excl. servicekosten & energiekosten

Nieuwe Doelen Alkmaar

Neem contact met me op voor vragen over dit mooie project

Marcus Kuip

Nieuwbouw

De Oosterkade te Alkmaar => Kom nu bezichtigen!

‘HIGH-END’ WONEN IN HET NIEUWE CENTRUM VAN ALKMAAR

Op 3 minuten lopen van de historische binnenstad van Alkmaar zijn 14 royale en zeer luxe appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn gelegen op de 1e etage van de Kwakelkade 14 en zijn uniek voor Alkmaar. Zo is de plafondhoogte van elk appartement meer dan 3 meter en hebben de appartementen een woonoppervlakte van 124 m2 tot zelfs 364 m2. U kunt dit jaar nog ontspannen wonen op een bijzondere locatie die tegenwoordig één van de hotspots van de stad Alkmaar is.

Nieuwsgierig geworden en wilt u een van de modelwoningen bekijken? Maak dan nu een afspraak met ons voor een bezichtiging.

 • 14 luxe appartementen in het nieuwe centrum van Alkmaar
 • Woonoppervlaktes tussen de 124m2 en 364m2 GBO
 • Eigen parkeerplaatsen en bergingen in de ondergelegen garage

De Oosterkade Alkmaar

Neem contact met me op voor vragen over dit mooie project

Marcus Kuip

Nieuwbouw

Woodstone Heerhugowaard – in verkoop!

Grootste houtbouwproject van Europa!

Wonen in het centrum van Heerhugowaard. En toch midden in een parkachtige omgeving. In een duurzaam, behaaglijk appartement met een unieke, eigenwijze architectuur. Dat is Woodstone. Bijna volledig gebouwd van hout met van buiten een stoere, moderne uitstraling. En met binnen al het comfort dat jij je maar kunt wensen. Zie jij jezelf hier al wonen?

Woodstone is niet zomaar een project, maar het grootste houtbouwproject van Europa. En hét toonbeeld van duurzaam wonen. Want de appartementen worden bijna volledig gebouwd van cross laminated timber; een houtbouwproduct dat bestaat uit kruislaags verlijmde lamellen. Dit materiaal is bijzonder duurzaam, energiebesparend, luchtdicht en zorgt voor een behaaglijk en gezond binnenklimaat met een prettige akoestiek. Bovendien is dit materiaal vormvast, eenvoudig te monteren en biedt het volop mogelijkheden om precies die duurzame, groen en serene stijl neer te zetten. Wonen in Woodstone is dus mooi en comfortabel wonen. En hét woningbouwproject voor mensen met een groen hart.

 • Grootste houtbouwproject van Europa!
 • Appartementen tussen 40 en 201 vierkante meter 
 • Duurzaam en energiezuinig
 • Openbaar vervoer en voorzieningen in de buurt
 • Modelwoning te bezichtigen

Woodstone

In verkoop

Neem contact met me op voor vragen over dit mooie project

Makelaar

Bas Zuiderwijk

Nieuwbouw

3KWARTIER Heerhugowaard – verkoop gestart!

In de hypermoderne nieuwe stadswijk Het Stationskwartier in Heerhugowaard, verrijst een nieuw icoon van allure: 3Kwartier. De hippe upcoming buurt combineert een perfecte ligging tussen stad en groen direct bij het openbaar vervoer.
3Kwartier wordt een unieke plek om te wonen en bestaat uit 3 woonblokken. De verkoop van de 60 appartementen in BLOK45 start 6 april a.s. van 18:00uur tot 20:00uur bij Hotel HEER HUGO aan de Gildestraat 2 in Heerhugowaard.

DUURZAAM
Met een woning in 3Kwartier ben je klaar voor de toekomst. Daarom is bij het ontwerp van de woningen goed gekeken naar het duurzaamheidsaspect. Het gehele nieuwbouwplan wordt gerealiseerd volgens hoge isolatiewaarden en conform de laatste richtlijnen geheel gasloos opgeleverd en aangesloten op het duurzame warmtenet van leverancier Duurzame Ring Heerhugowaard Exploitatie B.V. (DRH).

 • 60 koopappartementen in blok45
 • 47 vierkante meter tot 128 vierkante meter 
 • Groene omgeving voor een gezonde stad
 • Openbaar vervoer en voorzieningen in de buurt
 • Nieuwe landmark met in totaal 138 appartementen

3KWARTIER

Nu te koop

Neem contact met me op voor vragen over dit mooie project

Makelaar

Bas Zuiderwijk

Nieuwbouw

Pioenhof – in verkoop!

Welkom in Pioenhof! Aan de Julianaweg krijgt Hensbroek (gemeente Koggenland) er 46 woningen bij. Pioenhof krijgt een gevarieerde opzet, één die zoveel mogelijk inwoners aanspreekt. Exclusief wonen op je vrije kavel of in een halfvrijstaande villa? Heerlijk de ruimte in een rijwoning? Een betaalbare start op de woningmarkt maken in een Smart woning? Of onbezorgd oud worden in een van de levensloopbestendige woningen? Het kan in Pioenhof!

Het plezierige van een dorp als Hensbroek is dat je overal dichtbij bent. Ook vanaf Pioenhof ligt alles wat het dorp leuk maakt aan je voeten. Om te beginnen het sportcomplex van Apollo ’68 als je sportief bent aangelegd, en basisschool De Ark als je nog jonge kinderen hebt. En vanuit de Julianaweg liggen alle voorzieningen van Heerhugowaard snel binnen bereik.

 • Heerlijke nieuwe woonwijk in Hensbroek
 • 46 energiezuinige woningen
 • De verkoop is begonnen!

Pioenhof Hensbroek

In verkoop

Neem contact met me op voor vragen over dit mooie project

Sharon Verheijden

Previous
Next

VLIEG makes it easy.

If you have a house in mind, you almost always first get in touch with the seller's real estate agent. But luckily you have us for that. VLIEG brokers make it easy.

Selling your house is not easy. So it is wise to put the sale in the hands of a real estate agent. VLIEG brokers make it easy.

Contact

Enter your phone number below and we will call you back within 1 business day!