Mijn droomhuis kopen

De VLIEG-aankoopmakelaar

Als u een huis op het oog heeft, komt u vrijwel altijd eerst in contact met de makelaar van de verkoper. Die zal u natuurlijk netjes informatie geven en alles over het huis vertellen, maar het blijft de makelaar die door de verkoper is ingeschakeld om zijn huis te verkopen. Dat betekent dat hij primair de belangen van de verkoper behartigt en niet de uwe. Daarom is het verstandig u onafhankelijk te laten adviseren. Door een makelaar die niet voor de verkoper werkt, maar voor ú, de VLIEG-aankoopmakelaar dus.


Neem contact op Woonwensenformulier (gratis)

Misschien bent u, voordat u aan het traject begint van het kopen van een woning, eerst benieuwd naar de waarde van uw eigen woning?

Waardebepaling (gratis)

Wat doet de VLIEG-aankoopmakelaar?

De kunst van het ontzorgen

Bij het kopen van een huis moet er veel gebeuren in korte tijd. Een VLIEG-aankoopmakelaar kan u ontzorgen. Hij kijkt naar onder meer het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties. Daarnaast doet hij onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, relevante gegevens in het Kadaster, status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.
Een huis kopen is vaak de grootste uitgave die u doet tijdens uw leven doet. Helaas is er niet altijd voldoende tijd om over zo’n grote beslissing goed na te denken, zeker als de markt schaars is. Door een aankoopmakelaar te laten bieden, is de kans veel kleiner dat u teveel voor dat droomhuis betaalt. Hij is immers alleen rationeel bij het huis betrokken, maar kan ook, dankzij zijn deskundigheid en ervaring, veel beter inschatten wat de werkelijke waarde is. Ook zal hij u wijzen op eventuele ontbindende voorwaarden die u aan uw bod kunt koppelen.

De extra’s van uw VLIEG aankoopmakelaar:
• behartigen van uw belangen
• analyseren van uw woonwensen
• zoeken en aanbieden passende woningen
• begeleiden bij het bezichtigen van passende woningen
• waarderen op basis van o.m. bouwkundige staat en omgevingsfactoren
• professioneel onderhandelen met verkopende partij
• regelen van alle juridische zaken zoals het checken van de koopakte
• begeleiding bij de inspectie en de overdracht bij de notaris
• na oplevering beschikbaar voor vragen (bij verborgen gebreken bijvoorbeeld)

VLIEG Deal

Alles onder één dak

tot 25% korting op onze diensten

Wordt u totaalrelatie van ons? Als u gebruik maakt van onze aankoopbemiddeling PLUS ons hypotheekadvies PLUS u sluit minimaal 3 schadeverzekeringen bij ons dan profiteert u mee met deze PLUSSEN. Vraag naar onze VLIEG Deal en bespaar direct tot 25%! VLIEG, voor uw gemak alles onder één dak.

Neem contact op

Voor uw gemak alles onder één dak

Door onze vele contactmomenten merken wij dat ons alles onder één dak principe veel klanten aanspreekt en gewaardeerd wordt. Wij zijn thuis op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Het één kan niet los worden gezien van het ander. Als het gaat om de koop van een woning, gaat het tegelijk over het afsluiten van een hypotheek en verzekeringen. Wij weten van de hoed en de rand op al deze vakgebieden en kunnen u daardoor een compleet advies geven. Dit wordt door onze klanten als zeer prettig en handig ervaren.


Neem contact op