Mijn woning verkopen

Als het op expertise aankomt

Een huis verkopen is niet iets wat u dagelijks doet. Dus is het verstandig die verkoop in handen te geven van een makelaar. Nóg verstandiger is het, als u daarbij kiest voor een NVM-makelaar. En wilt u echt zeker zijn van een succesvolle aanpak, dan kiest u natuurlijk voor VLIEG Makelaars!


Neem contact op Gratis waardebepaling

VLIEG Makelaars

Snel en tegen de beste verkoopprijs

VLIEG Makelaars adviseert u over de juiste presentatie van uw huis en de te voeren strategie. Wij hebben de expertise en de lokale marktkennis in huis om voor u tot de beste verkoopprijs te komen. Het VLIEG netwerk met 10 kantoren en de synergie tussen die VLIEG kantoren genereert extra verkeer ten behoeve van de verkoop van uw woning!

Funda en Social Media
Wie zijn woning wil verkopen, doet er verstandig aan om dat huis goed te presenteren aan mogelijke kopers. Verkopers die op een site als Funda.nl en VLIEG.nl hun woning zo aantrekkelijk mogelijk over het voetlicht brengen, hebben een streepje voor bij aspirant-kopers. Naast de gebruikelijke websites maken wij volop gebruik van sociale media zoals Facebook.

Gratis voorstelrondje
Wij komen graag bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Dat doen wij gratis en vrijblijvend. Naast de waardebepaling adviseren wij u dan over de vraagprijs en u krijgt tips om tot het beste resultaat te komen. In het gesprek vertellen wij u natuurlijk ook wat de kosten van onze dienstverlening zijn.

Neem contact op

Hoe herkent u een echte makelaar?

Tot 2001 was de titel van makelaar in onroerende goederen een beschermde titel; alleen na een gedegen studie en opleiding kon iemand zich na het afleggen van een vaktest voor de Kamer van Koophandel laten beëdigen door de Arrondissementsrechtbank.

Tegenwoordig mag iedereen zich makelaar noemen en is het niet altijd zichtbaar of zo iemand wel of niet heeft gestudeerd. Er zijn de laatste jaren helaas wel wat gelukzoekers in het makelaarsvak actief geworden. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) beëdigt haar (nieuwe) leden nog steeds om u een klein beetje te helpen, want niet iedereen mag zich ‘NVM Makelaar’ noemen. Alle VLIEG Makelaars zijn kundig en gediplomeerd. Een makelaar of vastgoeddeskundige met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden. De lidmaatschapseisen én de Erecode vormen een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid. Ieder nieuw NVM-lid legt een eed af, die inhoudt dat men zich conformeert aan de normen en waarden (bedrijfsethiek) van de NVM. Via de button kunt u lezen wat de NVM Erecode precies inhoudt.

Op zoek dus naar een ‘echte’ makelaar? VLIEG Makelaars.

NVM Erecode