Taxatie is Marktwaarde

VLIEG Register Taxateurs zijn altijd een betrouwbare keuze

Een taxatie geeft antwoord op de vraag wat de marktwaarde is van uw woning. Hypotheekverstrekkers eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie verricht. De VLIEG Register Taxateur is gecertificeerd. Onze makelaars ondergaan periodiek educatie. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kennis actueel. Onze NVM-taxateurs beschikken over uitstekende referentiedata en zijn dus altijd een betrouwbare keuze.


Neem contact op

Het bepalen van de marktwaarde in uw regio is maatwerk

Die verbouwing kunt u meefinancieren

Met een taxatie krijgt u doorgaans te maken als u een nieuwe woning koopt of uw hypotheek oversluit. Een taxateur bepaalt dan de marktwaarde van de woning zoals die past in de woningmarkt van uw regio. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk voor een VLIEG Register Taxateur. Die marktwaarde wijkt vaak af van bijvoorbeeld een WOZ-waarde, want die is samengesteld uit een rekenkundig model, uit een eerdere periode.

Verbouwing meefinancieren?
Als u uw eigen huis wilt verbouwen of dat gekochte huis verbouwen, dan zet de taxateur in het taxatierapport ook nog de marktwaarde na verbouwing. U geeft de verbouwingsplannen en bijbehorende kosten daarvoor door aan de taxateur. Als u de verbouwingskosten in de hypotheek wilt meenemen, dan wordt de maximale hypotheek gebaseerd op de woningwaarde na verbouwing.

Wilt u direct aan ons de opdracht verstrekken voor een gevalideerd taxatierapport (NWWI)? Neem contact met ons op.


nwwi_    nrvt_logo_woordbeeld_download1