VLIEG Makelaars

Onze succesvolle aanpak

Een huis kopen of verkopen is niet iets wat u dagelijks doet. Dus is het verstandig die aan- of verkoop in handen te geven van een makelaar. Nóg verstandiger is het, als u daarbij kiest voor een NVM-makelaar. En wilt u echt zeker zijn van een succesvolle aanpak, dan kiest u natuurlijk voor VLIEG!

Wist u dat onze verkooptijden significant sneller zijn dan die van de concurrent? Dat in combinatie met een hogere gemiddelde opbrengst maakt uw makelaarskeuze een eenvoudige!

Komt u eens vrijblijvend op de koffie om te ervaren wat ons onderscheidend vermogen is?


Bekijk ons aanbod Neem contact op

Voor uw gemak alles onder één dak

Door onze vele contactmomenten merken wij dat ons alles onder één dak principe veel klanten aanspreekt en gewaardeerd wordt. Wij zijn thuis op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Het één kan niet los worden gezien van het ander. Als het gaat om de koop van een woning, gaat het tegelijk over het afsluiten van een hypotheek en verzekeringen. Wij weten van de hoed en de rand op al deze vakgebieden en kunnen u daardoor een compleet advies geven. Dit wordt door onze klanten als zeer prettig en handig ervaren.


Neem contact op