Blankenstraat 270, € 2.000,- per maand

Hoogwaardig afgewerkt appartement van ca. 65 m² verdeeld over 2 verdiepingen, met heerlijke tuin op het zuiden.

Dit fantastische, volledig ingerichte en zeer lichte appartement aan de Blankenstraat 270 is onderdeel van het prestigieuze appartementencomplex de Plataan. Rond 1900 werd het pand gebouwd.
In 2016 werd het pand intern verbouwd. De achterzijde is een moderne gevel.

Indeling
Een kleine hal biedt toegang tot de bel-etage en het souterrain.
De doorzonetage op de bel-etage is onderverdeeld in een luxe woonkeuken aan de voorzijde en een gezellige zitruimte aan de achterzijde. De living is heerlijk, voorzien van een tweetal openslaande ramen en een stalen trap naar de tuin. De achterzijde beschikt over hoge kozijnen en toegang tot het ondergelegen terras. De modern uitgevoerde keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur.

In het souterrain bevind zich de grote slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkastenwand.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in de Czaar Peterbuurt aan de rand van het Centrum en grenzend aan de Oostelijke Eilanden, het bruisende stadsdeel Amsterdam Oost en de mooie Plantagebuurt. In de nabije omgeving zijn tal van trendy cafeetjes en restaurants te vinden. Op het Stork terrein bevindt zich het trendy restaurant Rosa en Rita. Verder zijn brouwerij het IJ, De Kop van Oost, Fondue Oost, het Theater Amsterdam, Artis, Hortus Botanicus en het Scheepvaartmuseum nabijgelegen. Winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn in de directe omgeving te vinden en de gezellige Dappermarkt is op loopafstand. Diverse uitvalswegen (Piet Heintunnel en IJtunnel) en openbaar vervoer in de directe omgeving.

**English**

High-quality finished apartment of approximately 65 m², spread over 2 floors, with a lovely south-facing garden.

This fantastic, fully furnished and very bright apartment at Blankenstraat 270 is part of the prestigious apartment complex De Plataan. The building was built around 1900.
The building was renovated internally in 2016. The rear is a modern facade.

Layout
A small hall provides access to the ground floor and the basement.
The ground floor is subdivided into a luxury kitchen at the front and a cozy seating area at the rear. The living room is cozy, with two windows that can open and a steel staircase to the garden. The rear has high frames and access to the lower terrace. The modernly equipped kitchen has various built-in appliances.

In the basement you find the master-bedroom and the bathroom. The bedroom has a spacious built-in wardrobe.

LOCATION & ACCESSIBILITY
The property is located in the Czaar Peter neigborhood on the edge of the Center and adjacent to the Eastern Islands, the bustling district of Amsterdam East and the beautiful Plantage neighborhood. Numerous trendy cafes and restaurants can be found in the vicinity. The polular restaurant Rosa and Rita is located on the Stork site. Furthermore, the IJ brewery, De Kop van Oost, Fondue Oost, the Amsterdam Theater, Artis, Hortus Botanicus and the Scheepvaart museum are nearby. Shops for daily shopping can be found in the immediate vicinity and the lovely Dappermarkt is within walking distance. Various roads (Piet-Hein tunnel and IJ tunnel) and public transport in the immediate vicinity.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000,- per maand
Object aanmelding
In verhuur genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1908
Bouwjaar omschrijving
In 2014 volledig vernieuwbouwd

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
65 m2
Perceel oppervlakte
81 m2
Inhoud
170 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2