Mercatorplein 3II, € 350.000,- k.k.

Een heerlijk, ruim en uitstekend onderhouden appartement met twee slaapkamers en een geweldig uitzicht over het Mercatorplein. Het appartement heeft een gunstige ligging op de tweede verdieping.

Omgeving:
Het complex is gelegen aan het veelzijdige Mercatorplein in de populaire wijk “Baarsjes”. Het stadsdeel is ontwikkeld in korte tijd tot één van de meest dynamische en complete wijken van de stad. Op loopafstand vind je het waterrijke Erasmuspark met haar gezellige horeca en veel groen. Tevens op loopafstand ligt de Jan Evertsenstraat. Aan deze straat bevinden zich een keur van winkels, horeca en speciaalzaken. Je kunt er ook naar de Turkse groentezaak en de Marokkaanse bakker. In de directe omgeving vind je verder diverse grote supermarkten, waaronder een biologische supermarkt, de Kinkerstraat en Sportplaza Mercator. Binnen enkele (fiets)minuten ben je in hartje centrum, de gezellige Jordaan en het Westerpark.

Indeling woning:
Via de hal/entree heb je toegang tot het toilet. Het woongedeelte aan de voorzijde bestaat uit een ruime woonkamer met een erker en kijkt uit over het plein. De nette keuken is van alle gemakken voorzien (kookplaat, combi- oven/magnetron, vaatwasmachine, koelkast, vriezer en een afzuigkap). De compacte hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en keuken. De grote slaapkamer is aan de achterzijde. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Het appartement is keurig onderhouden.

Bereikbaarheid:
De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand tref je diverse tramhaltes en busverbindingen. Station Sloterdijk is makkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. Parkeren kan onder het plein in de afgesloten parkeergarage.

Eigendomssituatie:

De grond is eigendom van de Gemeente Amsterdam (Vicariegrond). De erfpachtcanon is langdurig afgekocht t/m 16-01-2064. Een aanvraag voor eeuwigdurende afkoop van de erfpacht conform de gunstige voorwaarden is ingediend.

Vereniging van Eigenaren:
Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren met een goede kaspositie en een actueel Meer Jaren Onderhoudsplan. De VvE wordt professioneel beheerd door INXXX-Beheer. De servicekosten bedragen circa € 100,- per maand.

Bijzonderheden:
– Langdurig afgekochte erfpacht (Vicariegrond (t/m 16-01-2064);
– Servicekosten circa € 100,- per maand;
– Woonoppervlakte 63 m2 (meetrapport aanwezig);
– Goed onderhouden Rijksmonument.
– In het hele huis bevinden zich ramen met dubbel glas.
– 2 Slaapkamers; gelegen op de tweede verdieping.
– Energielabel A
– Oplevering in overleg

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructies bedoeld om een meet eenduidige manier van de meten toe te passen voor het geven van indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie i met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar is te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Servicekosten per maand
€ 100,-
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar periode
1906-1930

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
63 m2
Inhoud
204 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1