Tugelaweg 73A I, € 325.000,- k.k.

Tugelaweg 73 A 1 Amsterdam

Licht 2/3-kamerappartement van circa 48 m² gelegen op de eerste verdieping met balkon en een eigen berging in de onderbouw. Het monumentale appartementengebouw ‘Krugerhof’ heeft een gezellige gemeenschappelijke binnentuin en ligt in de Transvaalbuurt.

Omgeving en bereikbaarheid
De Tugelaweg bevindt zich in Amsterdam Oost, op loopafstand van het Krugerplein, Beukenplein en winkelcentrum Oostpoort en nabij het NS Muiderpoortstation. Rondom het Beukenplein zijn diverse trendy horecavoorzieningen zoals Maxwell en Bar Bukowski. In de buurt zijn ook veel gezellige buurtwinkels en delicatessezaken te vinden. Nabij de Wibautstraat vindt u onder andere café restaurant Dauphine, Rijssel en Drovers Dog en langs de Amstel en de Ringdijk kunt u heerlijk wandelen en vervolgens wat drinken en eten bij onder andere café Hesp. Recreëren kunt u in het Park Frankendael en het Oosterpark . De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend te noemen en met de auto is de Ring A-10 goed bereikbaar.

Indeling
Entree eerste verdieping. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met aangrenzend een slaapkamer, af te door schuifdeuren . Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de tweede slaapkamer met hiernaast de keuken die toegang bied naar het balkon.
De keuken is voorzien van een 3 pits gastoestel met afzuigkap, vaatwasser en koelkast. In de grote slaapkamer zit nog een wastafel. Centraal in het appartement bevinden zich het toilet en de badkamer, apart van elkaar maar direct naast elkaar gelegen.
In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig en is er toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin met een gemeenschappelijke (was)ruimte en fietsenstalling.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars Krugerhof te Amsterdam telt 102 appartementen.
Het is een actieve VvE en het beheer wordt gedaan door De Nieuwe Wereld Vastgoedbeheer.
De servicekosten bedragen € 174 per maand inclusief voorschot stookkosten van € 60,- per maand.

Bijzonderheden
• 2/3-kamerappartement van circa 48 m²
• Balkon gelegen op het zuidoosten
• Voorzien van dubbel glas
• Berging en fietsenstalling in onderbouw
• Gemeenschappelijke binnentuin
• De erfpacht is afgekocht tot 15 februari 2048

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Servicekosten per maand
€ 174,-
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
49 m2
Inhoud
168 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
tv kabel