Joost Ivanghlaan 2- E, € 1.170.000,- v.o.n.

START BOUW MEI 2020

INLOOPUUR, iedere vrijdagmiddag van 16:00-17:00 uur bij de verkopende makelaars, voor al uw vragen! Zie voor alle info bergenschehoeck.nl.

Op slechts enkele minuten fietsafstand kunt u genieten van de prachtige duinen of van een heerlijke bos- of strandwandeling. Maar vergeet het pittoreske centrum (op 500 meter afstand) ook niet! De gezellige terrassen en de restaurants zorgen voor de gezelligheid en sfeer die kenmerkend is voor dit artistieke dorp.

Appartement 5
Als u gesteld bent op ruimte en u bent op zoek naar iets bijzonders dan zult u dat bij dit appartement vinden. Appartement 5 is een 4-kamerappartement van maar liefst 233m2 aan woonoppervlakte en heeft een buitenruimte van 143m2!

Het appartement en het souterrain is zo efficiënt mogelijk ingedeeld, maar in overleg met de architect kan de plattegrond ook geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld.

Het appartement beschikt over een souterrain van 75m2 die u geheel naar eigen wens kunt indelen. Hier kunt u een prachtige wijnkelder van maken met proeflokaal of een studio met slaapkamer en een extra badkamer. Maar wat dacht u van een eigen yoga-en/of wellness kamer, schilderkamer, beeldkunst ruimte of natuurlijk gewoon als opslag. Via de 2 grote aluminium schuifpuien komt er voldoende daglicht naar binnen.Hiermee kan de ruimte natuurlijk geventileerd worden en dit kan tevens via de mechanisch ventilatie. Er is veel mogelijk; het is aan u.

De parterre heeft een riante living en omdat het appartement is gelegen op de hoek van de begane grond heeft u de beschikking over een fraaie buitenruimte. De buitenruimten zijn gelegen op het zuiden en op het westen.De woonkamer kunt u geheel “open” zetten naar buiten via de dubbele aluminium schuifpuien. Alle kozijnen zijn ook voorzien van triple glas.

De masterbedroom is royaal en vanuit de slaapkamer betreedt u uw eigen badkamer. Voor uw gasten mag een 2e badkamer natuurlijk niet ontbreken. Het gehele appartement wordt voorzien van een aardwarmtepomp die is aangesloten op de vloerverwarming. Daarmee kunt u het appartement verwarmen via de aarde maar ook uitstekend koelen. En via de domotica (videofooninstallatie, thermostaat en garagedeur) wordt uw appartement een echt “smart house”.

Zorgeloos, duurzaam en luxe wonen
Wie Bergen in komt rijden, merkt direct op dat dit een bijzonder dorp is.
Het gefilterde licht dat door de bomen valt, de lommerrijke lanen en de unieke ligging tussen bos, duin en de zee. De inspiratie borrelt als vanzelf op en vandaar dat kunstenaars hier dan ook graag wonen.

Zeer bijzondere appartementen
Op slechts enkele minuten fietsafstand kunt u genieten van de prachtige duinen of van een heerlijke bos- of strandwandeling. Maar vergeet het pittoreske centrum ook niet! De gezellige terrassen en de restaurants zorgen voor de gezelligheid en sfeer die kenmerkend is voor dit artistieke dorp.

Op loopafstand van het centrum worden straks 15 zeer bijzondere, exclusieve maar ook zeer energiezuinige appartementen gerealiseerd. Elke appartement heeft een unieke indeling en de buitenruimten zijn zeer royaal. Er worden appartementen aangeboden met een afmeting tot 233 m2 woonoppervlakte waarvan een aantal ook een aparte studio hebben in het souterrain. U woont echt exclusief in de Bergensche Hoeck! Ook bijzonder is dat de allernieuwste generatie aardwamtepompen worden toegepast. Uw appartement wordt dus verwarmd en gekoeld door de aarde! Voordelig en goed voor het milieu. Hoe fantastisch is dat? Aan gemak mag het u ook niet ontbreken en daarom is het appartement voorzien van Domotica!

Appartementen en het gebouw
Het gebouw is ontworpen door architectenbureau TPHAGA uit Hoorn. Zij hebben de opdracht gekregen om een eigentijds gebouw te ontwerpen met een luxe uitstraling en goede buitenruimtes. En dat is gelukt al zeggen we zelf ! Het gebouw wordt uitgevoerd in een luxe gevelsteen gecombineerd met zinkwerk en veel glaspartijen. Dat geeft het gebouw een stoere uitstraling en extra kwaliteit. Wat niet mag ontbreken is een uitstekend isolatiepakket en een energiezuinig, duurzaam appartement. De kozijnen worden dan ook uitgevoerd in aluminium met triple beglazing (drie dubbele beglazing). De verwarming en koeling vindt plaats via de allernieuwste aardwarmtepompen. Alle appartementen worden gasloos uitgevoerd.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 1.170.000,- v.o.n.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Bouwjaar omschrijving
start bouw mei 2020

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
233 m2
Inhoud
520 m3
Totale oppervlakte
143 m2

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, frans balkon, tv kabel, schuifpui, airconditioning, sauna, lift, zonnecollectoren