Bedrijfspanden

Aanbod
Results 1 - 10 of 76
Boekelermeerweg 0ong Alkmaar
Prijs op aanvraag
TE KOOP: Bouwgrond beschikbaar op het 'Beste Bedrijventerrein van Nederland' (Bron: Vastgoedmarkt), met buren als o.a. TAQA Energy, Vomar en Technobis. Kom ook ondernemen op het "Energy Innovation Park"! Het Energy Innovation Park biedt (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Kamerlingh Onnesstraat 27B+K Alkmaar
Prijs op aanvraag
TE KOOP KAMERLINGH ONNESSTRAAT 27 B+K ALKMAAR Functionele dubbele bedrijfsruimte met bovengelegen kantoorruimte, als onderdeel van een prachtig bedrijfsverzamelgebouw, van in totaal 168 m² V.V.O. (Verhuurbaar Vloer Oppervlak), 192 m² (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Schoutenstraat 779 Alkmaar
Prijs op aanvraag
TE HUUR - WINKELRUIMTE SCHOUTENSTRAAT 7 - 9 te ALKMAAR ALGEMEEN: Op fraaie locatie in de binnenstad aan met (betaald) parkeren nabij en in de aanlooproute tussen Laat en Langestraat TE HUUR circa 175 m² WINKEL met een frontbreedte van bijna (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Stationsweg 114a Heerhugowaard
Prijs op aanvraag
Stationsweg 114 a - Heerhugowaard
Op fraaie zichtlocatie langs de Provincialeweg N242 Alkmaar - Leeuwarden BOUWGROND te koop met meerdere ontwikkel mogelijkheden. De kavel is kadastraal bekend gemeente Heerhugowaard sectie M nummer 384 en groot 1.446 m2. Gelegen naast een (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Gedempte Gracht 4 Schagen
Prijs op aanvraag
TE HUUR WINKEL Gedempte Gracht 4 SCHAGEN (1741 GC) LET OP: Verhuurder is bereid financieel mee te denken in de realisatie van een nieuwe winkelpui! Op een prachtige zichtlocatie in het centrum van Schagen biedt VLIEG Bedrijfsmakelaars een courante (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Stationsplein 18 Heerhugowaard
€1
Stationsplein 18 - Heerhugowaard
TER OVERNAME STATIONSPLEIN 18 HEERHUGOWAARD Winkelruimte van circa 60 m² B.V.O. winkelruimte gelegen op de begane grond, tegenover het NS Station van Heerhugowaard. Momenteel is hier een maaltijden-bezorgservice gevestigd. Aangeboden wordt (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Otterkoog 16J Alkmaar
€20,00/per maand
Otterkoog 16 J - Alkmaar
TE KOOP / TE HUUR OTTERKOOG 16J ALKMAAR Koopprijs € 119.500,- k.k. Huurprijs € 650,- per maand exclusief btw bij een 5-jarige overeenkomst Huurprijs € 700,- per maand exclusief btw bij een 3- of 4-jarige overeenkomst Huurprijs (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
James Wattstraat 8 Alkmaar
€22,50/per vierkante meter per jaar
TE HUUR - de GOEDKOOPSTE kantoorruimte van Alkmaar e.o.! Op een centrale locatie op kantorenpark de Viaanse Molen gelegen VRIJSTAAND kantorenpand van totaal 1.552 m² V.V.O. met een representatieve uitstraling en met parkeren op eigen erf. Het (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
James Wattstraat 8 Heerhugowaard
€45,00/per vierkante meter per jaar
James Wattstraat 8 - Heerhugowaard
TE HUUR JAMES WATTSTRAAT 8 HEERHUGOWAARD KOOP bespreekbaar (tot ruim 6.000 m2 VVO) Op het bedrijventerrein de Zandhorst I gelegen 4.229 m2 VVO BEDRIJFSRUIMTE met inpandig 2-laags kantoor en royaal buitenterrein. De James Wattstraat is een (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Pannekeetweg 19 Heerhugowaard
€49,00/per vierkante meter per jaar
Pannekeetweg 19 . - Heerhugowaard
TE HUUR Pannekeetweg 19 Heerhugowaard Naast Hotel Restaurant Babylon op het Bedrijventerrein de Zandhorst, langs de Provinciale weg N242 gelegen luxe bedrijfsruimte met kantoren. Bouwjaar 2008 en met een hoogwaardig (...)
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG