VLIEG Heerhugowaard maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Heerhugowaard het makkelijk

Toegevoegde waarde... daar draait het allemaal om in het advies dat wij je geven en bij jouw belangenbehartiging.

Onze makelaars van de VLIEG vestiging in Heerhugowaard hebben allemaal hun eigen specialisme op het gebied van de verkoop en aankoop van bestaande woningen of het adviseren bij projectontwikkeling, het begeleiden van nieuwbouwprojecten en de verkoop van nieuwbouwwoningen. Ook het verhuren van bestaande en nieuwe woningen en appartementen in opdracht van professionele en particuliere opdrachtgevers, alsmede het uitvoeren van NWWI taxaties behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Hypotheekadvies in de breedste zin is op ons kantoor de normaalste zaak van de wereld.

Jaarlijks begeleiden we zo'n 400 transacties vanuit al deze specialismen en volgens Funda zijn we hiermee de grootste makelaar van Heerhugowaard. Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren... dat is onze kracht. Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor jou!

Ons kantoor is gevestigd aan het Stationsplein 25 in het veelzijdige stationsgebied, gelegen naast het NS-station en prima bereikbaar met de auto, de trein, de bus, de fiets of gewoon te voet. Je kunt gratis parkeren voor de deur, dus loop eens binnen en maak kennis met onze professionals! Je bent van harte welkom!

Contactgegevens VLIEG Heerhugowaard

Stationsplein 25
1703 WD Heerhugowaard

072 – 571 71 44

heerhugowaard@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Zaterdag enkel op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
€ 284.000,- k.k.

Aagje Dekentuin 15

Heerhugowaard

Nieuw
€ 1.050,- p/m

Jan Duikerweg 20

Heerhugowaard

Nieuw
€ 550.000,- k.k.

Bosgroet 30

Zuid-Scharwoude

Nieuw
€ 405.000,- v.o.n.

Stationsmeester bouwnummer 614 ong

Heerhugowaard

Nieuw
€ 371.000,- v.o.n.

Stationsmeester bouwnummer 410 ong

Heerhugowaard

Nieuw
€ 367.000,- v.o.n.

Stationsmeester bouwnummer 208 ong

Heerhugowaard

VLIEG-Klantbeoordelingen

Andre V.
1692893446
We hebben hele prettige ervaring met Vliegmakelaardij. We hebben een appartement van Vlieg makelaardij aan gemeld om te huren. We werden uiteindelijk uitgeloot, maar... de makelaar heeft niet stil gezeten en samen met ons een andere woning bezocht en deze gekregen. Alle procedures zijn goed verlopen en nu zijn wij de trotse huurder van een nieuwe appartement dankzij het goede werk van de makelaarAndre Vanblarcum en Maria Emerdread more
Birgit K.
1686216291
Vriendelijke en competente benadering.Dank u wel!
Willem B.
1683202082
Mijn partner en ik hebben nu voor de tweede keer een hypotheek afgesloten via Andre Langenberg van VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen. Onze ervaring met deze... organisatie en specifiek Andre is zeer positief. Andre is een ervaren financieel adviseur die laagdrempelig te bereiken is en afspraken nakomt. Hij is deskundig en heeft hierbij ook nog humor waardoor wij de samenwerking altijd als prettig ervaren. De online omgeving waarin alle stukken aangeleverd dienen te worden is overzichtelijk en makkelijk in gebruik waardoor de hypotheekaanvraag in ons geval binnen een aantal weken rond was. Wat Andre onderscheid van andere adviseurs is dat hij de tijd neemt om je persoonlijke situatie in kaart te brengen waardoor hij goed advies kan geven m.b.t de hypotheek en een passend verzekeringspakket kan samenstellen. Hierin is hij kritisch, transparant en eerlijk. Al met al raden wij de diensten van VLIEG zeker aan.read more
Noa v. A.
1682494767
Fijn en snel contact
jitse Z.
1682426484
Goed en professioneel advies. Erg blij met onze keuze voor VLIEG.
Jamal K.
1682143885
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe huurwoning. Bedankt Angela! (VLIEG Makelaars)
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Jouw huis verkopen in Heerhugowaard

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Heerhugowaard kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Heerhugowaard komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Heerhugowaard. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Heerhugowaard

Heb je jouw droomhuis op het oog in Heerhugowaard? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Heerhugowaard in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Wij gaan je uitstekend helpen!

André Langenberg

Financieel Adviseur

Angela Smal

Commercieel Medewerkster

Bas Zuiderwijk RM RT

Vestigingsmanager

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Lindy Steur

Commercieel Medewerkster / KRMT

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Sharon Verheijden ARMT

Makelaar

Tom Kliffen RM RT

Makelaar

Welmoed Blanksma

Office Manager

Uitgelicht