VLIEG Heerhugowaard maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Heerhugowaard het makkelijk

Toegevoegde waarde... daar draait het allemaal om in het advies dat wij je geven en bij jouw belangenbehartiging.

Onze makelaars hebben allemaal hun eigen specialisme op het gebied van de verkoop en aankoop van bestaande woningen of het adviseren bij projectontwikkeling, het begeleiden van nieuwbouwprojecten en de verkoop van nieuwbouwwoningen. Ook het verhuren van bestaande en nieuwe woningen en appartementen in opdracht van professionele en particuliere opdrachtgevers, alsmede het uitvoeren van NWWI taxaties behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Hypotheekadvies in de breedste zin is op ons kantoor de normaalste zaak van de wereld.

Jaarlijks begeleiden we zo'n 400 transacties vanuit al deze specialismen en volgens FUNDA zijn we hiermee de grootste makelaar van Heerhugowaard.

Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren... dat is onze kracht.

Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor jou!

Ons kantoor is gevestigd aan het Stationsplein 25 in het veelzijdige stationsgebied, gelegen naast het NS-station en prima bereikbaar met de auto, de trein, de bus, de fiets of gewoon te voet. Gratis parkeren voor de deur. Loop eens binnen en maak kennis met onze professionals! Je bent van harte welkom!

Contactgegevens VLIEG Heerhugowaard

Stationsplein 25
1703 WD Heerhugowaard

072 – 571 71 44

heerhugowaard@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Klanten over VLIEG Heerhugowaard

Een funda gebruiker

Rosa Spierplantsoen 66

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Wij kennen Bas en Sharon van VLIEG Makelaars als zeer bevlogen en deskundige makelaars, maar vooral ook als fijne en communicatief sterke mensen. Daarbij hebben ze ons niet alleen heel goed geholpen bij het gehele verkooptraject van ons huis, maar ook hebben ze al in een vroeg stadium met ons meegedacht bij de aankoop van ons nieuwbouwhuis. Zeer waardevol!

Een funda gebruiker

Johanna Westerdijk erf 3

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. We zijn ontzettend goed geholpen door alle medewerkers van Vlieg Makelaardij in Heerhugowaard, onze complimenten ! Niet alleen was ons huis heel snel verkocht, we hebben ook alle communicatie, dienstverlening en kennis van zaken als heel erg prettig en goed ervaren. Absoluut een top makelaardij.''

Een funda gebruiker

Purperreiger 26

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Het contact met de makelaar Bas Zuiderwijk verliep uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van het verkooptraject. Hij en zijn team hebben er voor gezorgd, dat ons huis binnen mum van tijd was verkocht, door een uitstekende strategie. Wij kunnen VLIEG Heerhugowaard iedereen aanbevelen.''

Een funda gebruiker

Moerbeeklaan 33

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Bas Zuiderwijk heeft ons uitstekend geholpen en begeleid bij de verkoop van onze woning. Met een ruime ervaring en gedegen vakkennis heeft hij de verkoop van onze woning op zeer korte termijn weten te realiseren. Uitstekende bereikbaarheid en duidelijke communicatie waardoor je meteen weet waar je aan toe bent en wat er speelt. Wij hebben het gehele proces als zeer prettig en professioneel ervaren. Bas en het team van VLIEG Heerhugowaard bedankt''

Een funda gebruiker

Tuinderij 27

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. We zijn zeer tevreden over Tom Kliffen en het team van VLIEG. Voor de tweede keer hebben we deze makelaar ingeschakeld voor de verkoop van onze woning. Een fijne samenwerking. Zeer vakkundige en uitstekende begeleiding. Goede kennis van de lokale markt. Ook altijd goed bereikbaar, en vragen worden altijd snel en goed beantwoord. De fotografen van het woningfotografiebedrijf maken mooie foto's en video's van hoge kwaliteit.''

Een funda gebruiker

Middenweg 253 N

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Makelaar Tom Kliffen heeft ons deskundig, zeer vriendelijk en vooral meedenkend bijgestaan met de verkoop van ons appartement in deze spannende corona tijd. Wij raden Vlieg makelaar ten zeerste aan.''

Vorige
Volgende

Ons aanbod

Nieuw
€ 325.000,- k.k.

Zonnehof 21

Heerhugowaard

Nieuw
€ 400.000,- k.k.

Zonnehof 29

Heerhugowaard

Nieuw
€ 399.000,- k.k.

Distelvlindererf 20 ong

Heerhugowaard

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Jouw huis verkopen in Heerhugowaard

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Heerhugowaard kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Heerhugowaard komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Heerhugowaard. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Heerhugowaard

Heb je jouw droomhuis op het oog in Heerhugowaard? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Heerhugowaard in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Wij gaan je uitstekend helpen!

André Langenberg

Financieel Adviseur

Angela Smal

Commercieel Medewerkster

Anneke Valckx

Commercieel Medewerkster

Bas Zuiderwijk RM RT

Vestigingsmanager

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Sharon Verheijden ARMT

Makelaar

Tom Kliffen RM RT

Makelaar

Welmoed Blanksma

Office Manager