VLIEG Heerhugowaard maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Heerhugowaard het makkelijk

Toegevoegde waarde... daar draait het allemaal om in het advies dat wij je geven en bij jouw belangenbehartiging.

Onze makelaars van de VLIEG vestiging in Heerhugowaard hebben allemaal hun eigen specialisme op het gebied van de verkoop en aankoop van bestaande woningen of het adviseren bij projectontwikkeling, het begeleiden van nieuwbouwprojecten en de verkoop van nieuwbouwwoningen. Ook het verhuren van bestaande en nieuwe woningen en appartementen in opdracht van professionele en particuliere opdrachtgevers, alsmede het uitvoeren van NWWI taxaties behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Hypotheekadvies in de breedste zin is op ons kantoor de normaalste zaak van de wereld.

Jaarlijks begeleiden we zo'n 400 transacties vanuit al deze specialismen en volgens Funda zijn we hiermee de grootste makelaar van Heerhugowaard. Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren... dat is onze kracht. Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor jou!

Ons kantoor is gevestigd aan het Stationsplein 25 in het veelzijdige stationsgebied, gelegen naast het NS-station en prima bereikbaar met de auto, de trein, de bus, de fiets of gewoon te voet. Je kunt gratis parkeren voor de deur, dus loop eens binnen en maak kennis met onze professionals! Je bent van harte welkom!

Contactgegevens VLIEG Heerhugowaard

Stationsplein 25
1703 WD Heerhugowaard

072 – 571 71 44

heerhugowaard@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Zaterdag enkel op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Lapis Lazuli 121

Heerhugowaard

Nieuw
Vraagprijs € 539.000,- k.k.

Zuiderlicht 47

Heerhugowaard

Nieuw
Vraagprijs € 395.000,- k.k.

Johan Vermeerstraat 12

Heerhugowaard

Nieuw
Vraagprijs € 639.000,- k.k.

Jaguar 21

Heerhugowaard

Beschikbaar
Vraagprijs € 675.000,- k.k.

Jaguar 11

Heerhugowaard

Onder bod
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Zuidwijkring 13

Heerhugowaard

VLIEG-Klantbeoordelingen

Yosser B
1705929303
Bas denkt graag met je mee om het proces zo makkelijk en uit handen te laten verlopen. Altijd een update bij een bezichtiging en afhandeling van de documenten ging... vlot. Bedankt Bas!lees meer
Nina T.
1705671651
Enorm goede ervaring met VLIEG makelaars, ze houden je goed op de hoogte van vorderingen en zijn vriendelijk.
Owen Van H.
1700591522
Dankzij de super service van VLIEG is het mij als starter gelukt om een prachtige nieuwbouwwoning te kopen. Door hun enorme inzet kreeg ik de kans en het vertrouwen om... rustig door mijn proefperiode heen te komen en zo alsnog een hypotheek te kunnen krijgen. Naast dat iedereen altijd goed bereikbaar is zijn alle medewerkers uiterst vriendelijk en hebben mij altijd snel en met veel plezier geholpen. Ik ben Celeste, Andre en Sharon enorm dankbaar voor hun hulp!lees meer
Martin H.
1698923669
Tom Kliffen van Vlieg Makelaars is iemand die meer doet dan je van een makelaar mag verlangen. Hij regelde de verkoop van ons huis met veel enthousiasme en zorg,... geholpen door een uitstekend kantoor. Een dikke pluim voor Vlieg en absoluut een aanrader voor iemand die een makelaar zoekt!lees meer
Mila M.
1697487041
Vlieg Makelaars heeft ons op een zeer professionele manier weten te begeleiden bij de verkoop van onze woning. Afspraken werden stipt nagekomen en met name Bas onze... persoonlijke makelaar heeft zowel de kopers als ons op een no nonsense manier tot tevredenheid van alle partijen tot een mooi einde weten te brengen. Ook Sharon bedankt voor de nuttige tips om ons huis verkoopklaar te maken. En niet te vergeten de dames van de administratie. Wij zijn zeer tevreden en raden Vlieg Makelaars ten zeerste aan.lees meer
Tom Kliffen van Vlieg was zowel onze aankoop- als onze verkoopmakelaar. We hebben ons met Tom goed kunnen oriënteren op de markt en wat we zochten heeft hij snel voor... ons gevonden. Voor de verkoop van ons eigen huis, kregen wij goede adviezen van Tom en voor de styling van Sharon, zodat er prachtige foto's gemaakt konden worden. Het hele proces rond de bezichtigingen en het bieden, was goed geregeld. De communicatie tussen ons en Tom, Welmoed en Angela van de receptie, verliep uitermate prettig.Voor de financiering van onze nieuwe woning hebben wij ons laten adviseren door André Langenberg. Wij konden altijd met onze vragen bij hem terecht, zowel via de mail als op kantoor. Kortom, het hele proces van aankoop en verkoop verliep professioneel en in een prettige sfeer. Vlieg maakt het inderdaad zo makkelijk mogelijk!lees meer
Jamie D.
1696849944
Altijd netjes geholpen en snel een woning gevonden! Keurig netjes optijd de e-mails en afspraken! Makelaar Vlieg (met name Angela Smal) echt toppers!
Nadat we op een huurwoning van VLIEG Makelaars hadden gereageerd hebben we super fijn contact gehad met Angela. Zij nam ons mee in het proces en liet ons iedere stap... weten. Toen we niet voor de betreffende woning gekozen waren, kwam Angela met een optie andere woning die binnen ons zoekprofiel viel. Daarna is het snel gegaan en binnen 3 dagen konden wij het huurcontract tekenen. Het invullen van al het papierwerk vooraf is even een gedoe, maar maakt het vervolgproces heel makkelijk. Wij zijn blij met VLIEG Makelaars en kunnen hen zeker aanbevelen!lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Jouw huis verkopen in Heerhugowaard

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Heerhugowaard kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Heerhugowaard komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Heerhugowaard. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Heerhugowaard

Heb je jouw droomhuis op het oog in Heerhugowaard? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Heerhugowaard in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Wij gaan je uitstekend helpen!

Bas Zuiderwijk RM RT

Makelaar / Vestigingsmanager

Tom Kliffen RM RT

Makelaar

Sharon Verheijden ARMT

Makelaar

André Langenberg

Financieel Adviseur

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Welmoed Blanksma

Office Manager

Angela Smal

Commercieel Medewerkster

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!