VLIEG Heerhugowaard maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Heerhugowaard het makkelijk

Toegevoegde waarde... daar draait het allemaal om in het advies dat wij je geven en bij jouw belangenbehartiging.

Onze makelaars van de VLIEG vestiging in Heerhugowaard hebben allemaal hun eigen specialisme op het gebied van de verkoop en aankoop van bestaande woningen of het adviseren bij projectontwikkeling, het begeleiden van nieuwbouwprojecten en de verkoop van nieuwbouwwoningen. Ook het verhuren van bestaande en nieuwe woningen en appartementen in opdracht van professionele en particuliere opdrachtgevers, alsmede het uitvoeren van NWWI taxaties behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Hypotheekadvies in de breedste zin is op ons kantoor de normaalste zaak van de wereld.

Jaarlijks begeleiden we zo'n 400 transacties vanuit al deze specialismen en volgens Funda zijn we hiermee de grootste makelaar van Heerhugowaard. Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren... dat is onze kracht. Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor jou!

Ons kantoor is gevestigd aan het Stationsplein 25 in het veelzijdige stationsgebied, gelegen naast het NS-station en prima bereikbaar met de auto, de trein, de bus, de fiets of gewoon te voet. Je kunt gratis parkeren voor de deur, dus loop eens binnen en maak kennis met onze professionals! Je bent van harte welkom!

Contactgegevens VLIEG Heerhugowaard

Stationsplein 25
1703 WD Heerhugowaard

072 – 571 71 44

heerhugowaard@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Zaterdag enkel op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
Koopsom € 375.000,- v.o.n.

Eerste Kwartier 58-bwnr 55 ong

Heerhugowaard

Nieuw
Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Westerstraat 12

Noord-Scharwoude

Nieuw
Vraagprijs € 249.000,- k.k.

Kerkweg 9a 440

Hensbroek

Nieuw
Vraagprijs € 375.000,- k.k.

J. van de Veldelaan 134

Heerhugowaard

Onder bod
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Koraal 63

Heerhugowaard

Nieuw
Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Huygenhoekring 13

Heerhugowaard

VLIEG-Klantbeoordelingen

Alle medewerkers van Vlieg Makelaaars zijn erg bekwaam en super vriendelijk! En ook nog een zeer behulpzaam. Zou iedereen aanbevelen om naar Vlieg te gaan.
Leon S.
1713986557
Fijne bezichtiging en contact gehad met Angela van VLIEG makelaars, zou zeker de volgende keer weer met ze willen samenwerken!
Eric P.
1713011692
Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Vlieg Makelaars. Zij hebben mij snel en vakkundig geholpen bij het zoeken naar een woning.
Meryl
1712935287
Wat een fijne makelaar! Ik ben door Angela geweldig geholpen bij het zoeken naar een huurwoning. Het contact was menselijk, eerlijk en warm. Na het bezichtigen van de... woning zijn de papieren snel opgesteld en kan ik over een paar weken al de sleutel ophalen. Enorm bedankt!lees meer
Esther W.
1711536439
André Langenberg en Celeste Zwiers van Vlieg Heerhugowaard hebben ons begeleid bij de aanvraag van een nieuwe hypotheek. Dat is super soepel verlopen. Alles is keurig... en correct afgehandeld. Ze zijn zeer professioneel, weten inhoudelijk echt veel van hun product, leggen alles begrijpelijk uit en zijn bovendien erg aardig. Echt een aanrader!lees meer
Sharon van G.
1710937094
Niets is te gek voor deze makelaars! Geen blablabla maar oprechte mensen die je met het hele aankoopproces zeer goed begeleiden!Een dikke 10!
Nick
1709663774
Heb mijn stekkie gevonden via Angela van VLIEG Heerhugowaard, super bedankt!
Sinem P.
1709311281
Dankzij Angela Smal is mijn zoektocht naar een thuis verleden tijd! Ik ben onwijs goed geholpen door Vlieg Makelaars!
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Jouw huis verkopen in Heerhugowaard

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Heerhugowaard kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Heerhugowaard komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Heerhugowaard. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Heerhugowaard

Heb je jouw droomhuis op het oog in Heerhugowaard? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Heerhugowaard in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Wij gaan je uitstekend helpen!

Bas Zuiderwijk RM RT

Makelaar / Vestigingsmanager

Tom Kliffen RM RT

Makelaar

Sharon Verheijden ARMT

Makelaar

André Langenberg

Financieel Adviseur

Welmoed Blanksma

Office Manager

Angela Smal

Commercieel Medewerkster

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!