VLIEG Heerhugowaard maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Heerhugowaard het makkelijk

Toegevoegde waarde... daar draait het allemaal om in het advies dat wij je geven en bij jouw belangenbehartiging.

Onze makelaars van de VLIEG vestiging in Heerhugowaard hebben allemaal hun eigen specialisme op het gebied van de verkoop en aankoop van bestaande woningen of het adviseren bij projectontwikkeling, het begeleiden van nieuwbouwprojecten en de verkoop van nieuwbouwwoningen. Ook het verhuren van bestaande en nieuwe woningen en appartementen in opdracht van professionele en particuliere opdrachtgevers, alsmede het uitvoeren van NWWI taxaties behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Hypotheekadvies in de breedste zin is op ons kantoor de normaalste zaak van de wereld.

Jaarlijks begeleiden we zo'n 400 transacties vanuit al deze specialismen en volgens Funda zijn we hiermee de grootste makelaar van Heerhugowaard. Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren... dat is onze kracht. Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor jou!

Ons kantoor is gevestigd aan het Stationsplein 25 in het veelzijdige stationsgebied, gelegen naast het NS-station en prima bereikbaar met de auto, de trein, de bus, de fiets of gewoon te voet. Je kunt gratis parkeren voor de deur, dus loop eens binnen en maak kennis met onze professionals! Je bent van harte welkom!

Contactgegevens VLIEG Heerhugowaard

Stationsplein 25
1703 WD Heerhugowaard

072 – 571 71 44

heerhugowaard@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Zaterdag enkel op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
€ 550.000,- k.k.

Fideliostraat 70

Alkmaar

Nieuw
€ 325.000,- k.k.

Oberonlaan 15

Heerhugowaard

Nieuw
€ 795.000,- k.k.

Duizendbladweg 24

Heerhugowaard

Onder bod
€ 279.000,- k.k.

Raadhuisplein 45

Heerhugowaard

Beschikbaar
Prijs op aanvraag

Einder 1

Stompetoren

Beschikbaar
€ 899.000,- k.k.

Westerakker 11

Heerhugowaard

VLIEG-Klantbeoordelingen

alexander K.
08:26 01/20/23
super geholpen en erg hun best gedaan om ons het huur huis te gunnen top
Maarten van S.
09:37 01/13/23
Via Vlieg in korte tijd aan een mooie huurwoning gekomen. Snelle en duidelijke communicatie.
Melissa K.
09:33 01/10/23
Erg tevreden over het contact met Vlieg. Het contact met Angela Smal verliep vlot en de communicatie was erg prettig. Angela heeft ervoor gezorgd dat het proces snel... afgerond kon worden.read more
chris van der W.
14:36 12/19/22
Prima contact gehad met Angela Smal. Hele goede service en alles was snel rond, een aanrader.
Sylvia M.
14:16 12/08/22
Hele fijne medewerkers staan altijd voor je klaar met advies en een luisterend oor.Wij zijn heel blij en tevreden met VliegMakelaars.Van begin tot het eind zeer goed... en geduldig geholpen. 👌👍read more
Daan
15:09 11/21/22
Fijn geholpen en tevreden met de woning. Prijs kwaliteit is in verhouding. Groetjes Sem
loek van N.
13:56 08/31/22
Via Vlieg als verkopende organisatie zijn wij aan onze nieuwe woning in project Hugo tuin in Heerhugowaard gekomen. Hierdoor was de verkoop van onze bestaande woning... aan Vlieg Makelaars gegund. Door de kennis en kunde van makelaar Bas werd een gedegen strategie in overleg met ons uitgestippeld. Het resultaat was dat ons huis in 6 werkdagen verkocht werd!Voor ons nieuwe huis hebben wij gebruik gemaakt van de financiële adviseur van Vlieg. Door de kennis van de markt vormde de aangevraagde hypotheek voor ons geen beletsel voor de bank om dit toe te kennen.In de financiële afwikkeling van ons oude huis hebben wij ook gebruik gemaakt van de financiële adviseur van Vlieg. Ook dit kwam tot een goed resultaat voor ons.Tot slot heeft de back office ook haar steentje bijgedragen met hun kennis, kunde en klantgerichtheid naar ons toe als klant.Wij hebben Vlieg Makelaars door onze ervaringen daardoor van harte aanbevolen binnen ons netwerk, kennissen. Door sommigen is daar gebruik van gemaakt.L.v.Nugterenread more
Henk K.
15:20 08/22/22
We zijn in een heel korte tijd aan een huurappartement geholpen door Angela.Op een hele prettige accurate manier.Hartelijk dank, een aanrader voor iedereen, die snel... een huurappartement nodig heeftread more
Ronald D.
11:00 08/22/22
nette correcte samenwerking met vliegmakelaars Heerhugowaardduidelijke uitleg van gang van zaken en vriendelijke makelaar
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Jouw huis verkopen in Heerhugowaard

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Heerhugowaard kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Heerhugowaard komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Heerhugowaard. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Heerhugowaard

Heb je jouw droomhuis op het oog in Heerhugowaard? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Heerhugowaard in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Heerhugowaard kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Heerhugowaard

Wij gaan je uitstekend helpen!

André Langenberg

Financieel Adviseur

Angela Smal

Commercieel Medewerkster

Anneke Valckx

Commercieel Medewerkster

Bas Zuiderwijk RM RT

Vestigingsmanager

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Sharon Verheijden ARMT

Makelaar

Tom Kliffen RM RT

Makelaar

Welmoed Blanksma

Office Manager