VLIEG Bedrijfsmakelaars

De perfecte match vinden

Deskundig, betrouwbaar en pro-actief

VLIEG Bedrijfsmakelaars is alleen actief in commercieel vastgoed en dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen huurder en verhuurder. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen maar kijken naar vierkante meters.

VLIEG Bedrijfsmakelaars kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit. Uw wensen en mogelijkheden staan bij ons centraal! Niet voor niets zijn sleutelwoorden bij onze dienstverlening: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een op maat gesneden kantoor- of winkelruimte, VLIEG Bedrijfsmakelaars is uw ideale partner.

VLIEG Bedrijfsmakelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM), vakgroep Business en geregistreerd in het makelaarsregister van de Stichting VastgoedCert, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (BV).

Contactgegevens VLIEG Bedrijfsmakelaars

Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar

072 – 541 41 41

bog@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Solide advies

Uw wensen altijd voorop

VLIEG Bedrijfsmakelaars is niet alleen intermediair bij transacties, maar ook adviseur als het gaat om commercieel onroerend goed en huisvesting. Bij herontwikkeling / planadvies bijvoorbeeld. Juist dan vraagt ontwikkeling en of herontwikkeling van commercieel vastgoed om een solide planadvies waarbij optimaal rekening wordt gehouden met uw wensen.

VLIEG Bedrijfsmakelaars

VLIEG Bedrijfsmakelaars OG is uitsluitend actief in commercieel vastgoed. Het werkgebied Noord Holland Noord wordt vanuit Alkmaar door een enthousiast en deskundig team bediend en ondersteund door de overige filialen van VLIEG Makelaars. Samen sterk !

VLIEG Bedrijfsmakelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM vakgroep Business. De makelaars staan ingeschreven in het register VastgoedCert en taxateurs in het register NRVT, daarnaast is VLIEG TMI en REV gecertificeerd. Wij bieden onze vele jaren ervaring in bedrijfshuisvesting en taxaties aan teneinde uw belang optimaal te behartigen. Wij zijn u dus graag van dienst en een nadere kennismaking stellen wij zeer op prijs.

Huur & verhuur

Alkmaar Centrum zon

Huurovereenkomst

Loopt uw huurovereenkomst binnenkort af en wilt u als huurder of verhuurder de best mogelijke deal bij het verlengen of omzetten van een nieuwe huurovereenkomst? Maak dan gebruik van onze expertise. Ook bij huurprijsdiscussies.

Sale & lease back

Bij deze veel benutte constructie verkoopt u uw commerciële onroerend goed en huurt u het terug van de nieuwe eigenaar. Sale & Lease back zorgt op korte termijn voor verhoging van de liquiditeit en maakt u flexibel naar de toekomst. Wij adviseren u graag op maat.

Bedrijfspand taxeren

Integriteit staat hoog in het vaandel

Bij VLIEG Bedrijfsmakelaars staan onafhankelijkheid en integriteit hoog in het vaandel. Dat is een stevige basis om als échte deskundige commercieel vastgoed te kunnen taxeren voor zowel ondernemers als geldverstrekkers.

Uiteraard is het dan wel van groot belang om vooraf goed te definiëren wat het beoogde doel is en het juiste waardebegrip voor een geslaagde taxatie.

Wij zijn geregistreerd in het taxateursregister

VLIEG Bedrijfsmakelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM), vakgroep Business en geregistreerd in het taxateursregister van de Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT), kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en WOZ.

Wij zijn TMI gecertificeerd en TEGoVA erkend Recognized European Valuer (REV) taxateur. Mogen wij u ook van dienst zijn?

Contact met VLIEG Bedrijfsmakelaars

Wij gaan u uitstekend helpen!

Xander Blankestijn RM RT REV

Bedrijfsmakelaar / Vestigingsmanager

Jan Gielis RM RT REV

Bedrijfsmakelaar

Robin Niele

Bedrijfsmakelaar / Assistent Taxateur

Boy Groen KRMT

Bedrijfsmakelaar / Assistent Taxateur

Jeffrey Welker

Bedrijfsmakelaar / Assistent Taxateur

Esther Kiemel

Office Manager BOG

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!

Uitgelicht