VLIEG Bedrijfsmakelaars

De perfecte match vinden

Deskundig, betrouwbaar en pro-actief

VLIEG Bedrijfsmakelaars is alleen actief in commercieel vastgoed en dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen huurder en verhuurder. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen maar kijken naar vierkante meters.

VLIEG Bedrijfsmakelaars kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit. Jouw wensen en mogelijkheden staan bij ons centraal! Niet voor niets zijn sleutelwoorden bij onze dienstverlening: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een op maat gesneden kantoor- of winkelruimte, VLIEG Bedrijfsmakelaars is jouw ideale partner.

VLIEG Bedrijfsmakelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM), vakgroep Business en geregistreerd in het makelaarsregister van de Stichting VastgoedCert, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (BV).

Contactgegevens VLIEG Bedrijfsmakelaars

Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar

072 – 541 41 41

bog@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak 

Solide advies

Jouw wensen altijd voorop

VLIEG Bedrijfsmakelaars is niet alleen intermediair bij transacties, maar ook adviseur als het gaat om commercieel onroerend goed en huisvesting. Bij herontwikkeling / planadvies bijvoorbeeld. Juist dan vraagt ontwikkeling en of herontwikkeling van commercieel vastgoed om een solide planadvies waarbij optimaal rekening wordt gehouden met uw wensen.

VLIEG Bedrijfsmakelaars

VLIEG Bedrijfsmakelaars OG is uitsluitend actief in commercieel vastgoed. Het werkgebied Noord Holland Noord wordt vanuit Alkmaar door een enthousiast en deskundig team bediend en ondersteund door de overige filialen van VLIEG Makelaars. Samen sterk !

VLIEG Bedrijfsmakelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM vakgroep Business. De makelaars staan ingeschreven in het register VastgoedCert en taxateurs in het register NRVT, daarnaast is VLIEG TMI en REV gecertificeerd. Wij bieden onze vele jaren ervaring in bedrijfshuisvesting en taxaties aan teneinde jouw belang optimaal te behartigen. Wij zijn je dus graag van dienst en een nadere kennismaking stellen wij zeer op prijs.

Huur & verhuur

Huurovereenkomst

Loopt jouw huurovereenkomst binnenkort af en wil je als huurder of verhuurder de best mogelijke deal bij het verlengen of omzetten van een nieuwe huurovereenkomst? Maak dan gebruik van onze expertise. Ook bij huurprijsdiscussies.

Sale & lease back

Bij deze veel benutte constructie verkoop jij jouw commerciële onroerend goed en huur je het terug van de nieuwe eigenaar. Sale & Lease back zorgt op korte termijn voor verhoging van de liquiditeit en maakt je flexibel naar de toekomst. Wij adviseren je graag op maat.

Bedrijfspand taxeren

Integriteit staat hoog in het vaandel

Bij VLIEG Bedrijfsmakelaars staan onafhankelijkheid en integriteit hoog in het vaandel. Dat is een stevige basis om als échte deskundige commercieel vastgoed te kunnen taxeren voor zowel ondernemers als geldverstrekkers.

Uiteraard is het dan wel van groot belang om vooraf goed te definiëren wat het beoogde doel is en het juiste waardebegrip voor een geslaagde taxatie.

Wij zijn geregistreerd in het taxateursregister

VLIEG Bedrijfsmakelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM), vakgroep Business en geregistreerd in het taxateursregister van de Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT), kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en WOZ.

Wij zijn TMI gecertificeerd en TEGoVA erkend Recognized European Valuer (REV) taxateur. Mogen wij je ook van dienst zijn?

Contact met VLIEG Bedrijfsmakelaars

Wij gaan je uitstekend helpen!

Boy Groen KRMT

Bedrijfsmakelaar / assistent taxateur

Jan Gielis RM RT REV

Bedrijfsmakelaar

Jeffrey Welker

Commercieel Medewerker

Robin Niele

Assistent Bedrijfsmakelaar

Xander Blankestijn RM RT REV

Vestigingsmanager