VLIEG Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouw
specialist

Nieuwbouw is onze passie​

Nieuwbouw is onze passie en specialisme

Binnen het woningsegment van VLIEG is nieuwbouw uitgegroeid tot een zelfstandig specialisme, dat op elke vestiging is vertegenwoordigd. Wij hebben door ons netwerk met 10 kantoren uitstekende contacten met alle grote projectontwikkelaars. De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag één NVM-Nieuwbouwspecialist. Onze nieuwbouwspecialisten worden vaak al in een vroeg stadium ter advisering bij nieuwbouwplannen betrokken.

VLIEG (NVM) Nieuwbouwspecialist

De VLIEG (NVM) Nieuwbouwspecialist weet de woningmarkt onderbouwd te vertalen naar goede en marktconforme productontwikkeling. Daartoe beschikken onze Nieuwbouwmakelaars over relevante en actuele kennis en kunde op het gebied van vastgoedontwikkeling, publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse, marketing en verkoop. VLIEG vormt de logische schakel tussen projectontwikkelaars, aannemers, overheden en de consument; de rol van de makelaar is er immers een van intermediair, tussen koper en alle overige partijen!

Contactgegevens VLIEG Nieuwbouwspecialisten

Robijnstraat 7

1812 RB Alkmaar

06-53867465

alex@vlieg.nl

Altijd bereikbaar voor goed advies!

1500+ woningen nieuwbouw verkocht in laatste 5 jaar

Goed voor > €450 mln aan verkopen

Nieuwbouw

Hugo’s tuin 1e Fase

Hugo’s tuin 1e Fase  
Kom straks thuis, zeg de buren gedag die in de boomgaard appels verzamelen en in de verte hoor je spelende kinderen. Wat is het hier toch heerlijk groen en rustig wonen met alle voorzieningen dichtbij!

Hugo’s tuin wordt een groene wijk in Heerhugowaard met o.a. een moestuin, pluktuin, boomgaard, dierenweide, buurtschuur, veel water en groen…Dus zeker géén standaard woonwijk, maar een unieke plek waar iedereen zich welkom voelt en waar je op elkaar kunt terugvallen als je dat wilt. 

Kies je voor Hugo’s tuin? Dan woon je straks in een groene woonomgeving. Ideaal! Vooral omdat alle bestaande voorzieningen én hartje Heerhugowaard op fietsafstand liggen. Verder rij je via de Molenweg zo de N194 op, waardoor je snel in Hoorn, Haarlem, Amsterdam en Alkmaar bent.

Waaranders?
Waaranders is een woonconcept van Cittanova in samenwerking met Ter Steege Bouw Vastgoed. Het concept staat voor kleinschalige buurtschappen waarin diversiteit wordt gestimuleerd. Gezinnen, singles, koppels, mensen op leeftijd, met een beperking of zorgbehoefte zijn op ongedwongen wijze verenigd en kijken naar elkaar om. Een gemeenschappelijke ruimte en bijbehorende faciliteiten – denk aan de pluktuin, moestuin of buurtschuur – verbinden de bewoners met elkaar en hun omgeving. Zie voor meer informatie https://waaranderswonen.nl/

  • Geen standaard woonwijk, maar een unieke plek!
  • Heerlijk groen en rustig wonen met een grote diversiteit aan woning
  • Centraal gelegen nabij uitvalswegen

Hugo’s tuin 1e Fase

Project in voorbereiding

Neem contact met me op voor vragen over dit mooie project

Makelaar

Sharon Verheijden

Nieuwbouw

Wonen in HAAVE Haarlem

Op een van de beste plekken in het opkomende Haarlem-Zuid, aan de entree van de Boerhaavewijk, wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereiding van een bijzonder woonplan met drie zelfstandige gebouwen. In het door water omsingelde nieuwbouwproject HAAVE wordt een grote variatie aan woningtypen gerealiseerd met een heerlijk gemixte en gezellige  woonbuurt, die perfect past bij je moderne leven in de stad. Straks sta je vanuit je splinternieuwe huis in HAAVE binnen 10 minuten in het centrum van Haarlem en in 30 minuten in het centrum van Amsterdam. Maar natuurlijk heb je alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen ook gewoon dichtbij. Kortom, knus en gelukkig wonen. HAAVE has it all!

  • Eigen parkeerplaats en berging
  • Ideale locatie in Haarlem- Zuid
  • Binnenkort start bouw! 

HAAVE Haarlem

Verkoop gestart

Neem contact met me op voor vragen over dit mooie project

Makelaar

Nikki Jansen

Nieuwbouw

Zuidzicht Alkmaar

Waar aan de Kooimeerlaan 17 te Alkmaar meubelzaak Dintra gevestigd was, vindt straks een ware metamorfose plaats. Bewoners kunnen hier straks genieten van hun eigen koopappartement. Mede dankzij de locatie en alle faciliteiten die de directe omgeving te bieden heeft, wordt Zuidzicht een zeer gewilde plek om te wonen.

  • Ideale locatie vlak bij de binnenstad
  • Winkelgenot binnen 2 minuten lopen
  • Heilooërbos op nog geen 100 meter lopen

Zuidzicht Alkmaar

Verkoop gestart

Neem contact met me op voor vragen over dit mooie project

Vastgoedadviseur

Tessa Leeuwenkamp

Vorige
Volgende

Advies bij projectontwikkeling; VLIEG doet het al bijna 50 jaar.

Al bijna 50 jaar houden wij ons dagelijks bezig met nieuwbouwprojecten, vernieuwbouw, uitponding, huur en koop. Onze expertise heeft geleid tot duizenden blije huisbezetters en tientallen tevreden opdrachtgevers.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk een goede voorbereiding is om een project zo optimaal mogelijk in de markt te zetten en succesvol te verkopen. Dat begint in een hele prille fase; het idee.

Omdat wij jarenlange expertise hebben en dit kunnen combineren met up-to-date data weten er in ons markgebied wat een doelgroep beweegt en waar de behoeftes liggen aan de vraagzijde.

Deze tevreden ontwikkelaars gingen jou voor:

50 jaar aan data beschikbaar voor projectontwikkeling

Eindelijk een makelaar die jou en de markt snapt. Wij zijn die waardevolle sparringpartner die altijd dat stapje extra zet. Wees niet verbaasd als we met een antwoord komen voordat je de vraag hebt gesteld.

Elke ontwikkelaar is uniek dus na de vrijblijvende inventarisatie volgt een scherpe totaalanalyse, een marktadvies, een markt- of vraagscan. We geven inzicht in de schaarste, de zoekwensen van de diverse doelgroepen, hebben altijd actuele voortgangsrapportages, adviseren met dynamic pricing en verzorgen de nieuwbrieven. Noem het op en wij regelen het ook boor jullie project!

Ervaar zelf onze passie voor het vak. Bijna niets is ons te gek en wij zijn het gewend snel en adequaat te schakelen. Tot snel!

In 2020 5 ontbindingen o.b.v. financiering (ca. 2%)

Kopers geven ons gemiddeld een 9,3

Vraag snel een gesprek aan met Alex van VLIEG. Dan laten we zien hoe we jouw project gaan verkopen.

Bij ons is jouw nieuwbouwproject in goede handen

Alex Zörner RM RT

Algemeen Directeur

Amy Korstanje

Vastgoedadviseur

Barbara Kranenburg

Vastgoedadviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Leonie Koomen

Vastgoedadviseur

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Nick van Delden

Vastgoedadviseur

Tessa Leeuwenkamp

Vastgoedadviseur

André Langenberg

Financieel Adviseur

Carmen Wijte

Commercieel Medewerkster

Cynthia Gerritsen

Commercieel Medewerker

Daniël Braber

Financieel Adviseur

Desiree Visser

Commercieel Medewerkster

Dominique Verweij

Financieel Adviseur

Ellen Gieling

Teamleidster Hypotheken

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Heleen van Dokkum

Commercieel Medewerkster

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Nadine Groen

Commercieel Medewerkster

Nina Koenekoop

Financieel Adviseur

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Robert Kant

Manager Hypotheken