VLIEG Schagen maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Schagen het makkelijk

Een huis kopen of verkopen is een heel proces. Zo ook in de schitterende kop van Noord-Holland waar VLIEG Schagen actief is in de gemeenten Schagen, Den Helder en Hollands Kroon. Er komt meer bij kijken dan alleen een makelaar. De hypotheek moet geregeld worden, verzekeringen moeten worden bekeken en vaak wordt er niet alleen een huis gekocht, maar moet er ook een huis verkocht worden. Bij VLIEG Schagen vinden we dat dit hele proces makkelijker kan. Daarom nemen wij graag dit hele proces uit handen en kunnen wij je van A-Z begeleiden.

Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. We regelen elk deel van het proces zodat onze klanten tijd hebben voor de écht belangrijke dingen. Zoals de inrichting van het nieuwe huis. Of het verkennen van de buurt voor de leukste terrassen of fietsroutes bijvoorbeeld.

Ook voor nieuwbouwprojecten ben je bij VLIEG Schagen aan het juiste adres. Door langdurige samenwerkingen met projectontwikkelaars en aannemers hebben wij veelal absolute parels in ons aanbod. Daar maken wij jou als klant uiteraard graag blij mee.

Contactgegevens VLIEG Schagen

Handelsstraat 2
1741 AA Schagen

0224-296441

schagen@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Beschikbaar
NVM Open Huizen Dag
€ 580.000,- k.k.

De Boog 24

Schagen

Beschikbaar
€ 324.840,- v.o.n.

Keuvel 10

Sint Maarten

Beschikbaar
€ 450.000,- k.k.

Molenweg 16

Wieringerwaard

Beschikbaar
NVM Open Huizen Dag
€ 550.000,- k.k.

Grote Sloot 349

Schagerbrug

Beschikbaar
€ 742.000,- k.k.

Zuiderweg 9

Oude Niedorp

VLIEG-Klantbeoordelingen

kitty QUETSY
18:59 03/16/23
De mensen van Vlieg Makelaardij, Schagen zijn uiterst bekwaam, behulpzaam, vriendelijk en zeker ook professioneel.Dit kantoor is beslist aan te raden.
Merlijn Barelds
12:17 01/06/23
Ontzettend goed geholpen. Erg bedankt Kamil en Birgit.
Bébé Vété
14:21 08/19/22
Prima makelaar. Goede communicatie. Fijn geholpen door Irene en team. Ben erg tevreden.
Engelien Herkemij
08:15 06/20/22
Onwijs prettig dat Vlieg Schagen alles in huis had! De zoektocht naar een huis is niet makkelijk, maar ze hebben ons heel goed geholpen, zowel met het stukje... makelaardij (vooral Irene gesproken, maar ook Esther) als hypotheken (Daniël) en verzekeringen (Richard). We konden, en kunnen nog steeds, altijd contact met ze opnemen voor vragen, wat een heel fijn gevoel geeft. Ook bonuspunten omdat we altijd mee mochten rijden vanuit allerlei dorpjes! Uiteindelijk hebben we ons ideale huis met hulp van Vlieg kunnen kopen!read more
Onze makelaar irene verdient een dikke 10. Klant en servicegericht en inspelen op onze behoeften. De dames op kantoor zijn professioneel en super klantgericht, ook een... dikke 10. Een makelaarskantoor die ik een ieder kan aanraden!read more
ilonka zonneveld
12:49 03/04/22
Super snelle service, het taxatierapport voor onze woning was binnen een week opgesteld! Top!
Eveline Meermans
17:15 09/15/21
Wat een prettige en professionele makelaar is Jordy Kroon. Zijn persoonlijke aandacht, prettige persoonlijkheid en bevlogenheid maken echt het verschil! Een fijne... makelaar om mee samen te werken. Absoluut een aanrader!read more
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Schagen

Jouw huis verkopen in Schagen

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Schagen kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Schagen!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Schagen komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Schagen. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Schagen in auto

Dé aankoopmakelaar in Schagen

Heb je jouw droomhuis op het oog in Schagen? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Schagen in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Schagen kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Daniëlle Teunissen

Office Manager

Irene Langelaan RM RT

Vestigingsmanager

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Tygo Kruijff

Vastgoedadviseur