VLIEG Haarlem maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Haarlem het makkelijk

Voor het powerteam van de VLIEG Haarlem vestiging aan de Freddie Oversteegenstraat staat het belang van de klant altijd voorop en daarom wordt er maatwerk geboden. VLIEG Makelaars levert een totaalpakket waarin alle aspecten van het aan- of verkopen van een woning vertegenwoordigd zijn. Zoek je een huis, of wil je een huis verkopen, dan zal jij je bij VLIEG Makelaars echt thuis voelen. Want VLIEG Makelaars doet meer dan alleen het uitvoeren van de opdracht!

Nieuwbouw Haarlem

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist. Wij zijn onderdeel en mede initiatiefnemer van het platform Nieuw Wonen Haarlem en bedienen daarmee zowel de consument als de ontwikkelaar.

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant!

Contactgegevens VLIEG Haarlem

Freddie Oversteegenstraat 269
2033 MV Haarlem

023 – 553 00 55

haarlem@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Hyacinthenlaan 46

Bennebroek

Nieuw
Vraagprijs € 425.000,- k.k.

Saenredamstraat 66zw

Haarlem

Beschikbaar
Vraagprijs € 720.000,- k.k.

Gasthuislaan 186zw + rd

Haarlem

Beschikbaar
Vraagprijs € 875.000,- k.k.

Floris van Adrichemkade 10

Haarlem

Beschikbaar
Vraagprijs € 1.425.000,- k.k.

Lange Annastraat 10

Haarlem

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 435.000,- k.k.

Dancepad 4

Haarlem

VLIEG-Klantbeoordelingen

alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
henk van R.
1689315113
Mijn ervaringen met Vlieg Makelaars zijn absoluut positief. Het is een professioneel makelaars kantoor en sterk klantgericht. Het proces van de verkoop van mijn pand... is m.i. vlot en naar alle tevredenheid verlopen.lees meer
Hayri Ö.
1689176855
I highly recommend them. They have completed everything as smoothly as possible. They are very working really hard and finished everything on time.
F. B.
1688040897
bij deze willen wij de medewerkers van kantoor Haarlem bedanken voor de zeer klant vriendelijke hulp, die wij nodig hadden voor de verkoop van onze woning .En de... aankoop van ons nieuwe appartement hebben wij eengoede begeleiding en ondersteuning gekregen, ook dit is metprima onderhandelen beklonken.wij wensen jullie nog veel klanten toe.Groetjes. Fred Bornlees meer
Aad M.
1687263414
Hele goede begeleiding en totale ontzorging tot zelfs een perfecte huisontruiming! Ik kon als executeur rustig en mijn woning in Duitsland achteroverleunen. Ben blij... dat ik voor team Vlieg gekozen heb. Bedankt Nikki, Barbara en Marieke voor alles!lees meer
Gilberto J.
1684729242
Great cooperation and incredibly helpful.Recommended. Would go there again!
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Haarlem

Jouw huis verkopen in Haarlem

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Haarlem kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Haarlem!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Haarlem komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Haarlem. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Haarlem team VLIEG met Fiets

Dé aankoopmakelaar in Haarlem

Heb je jouw droomhuis op het oog in Haarlem? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Haarlem in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Haarlem kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Barbara Kranenburg

Vastgoedadviseur

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Marieke van der Schaaf

Commercieel Medewerkster

Nikki Jansen KRMT

Makelaar

Peter de Bie

Financieel Adviseur

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!