Haarlem Uitzicht met rivier

Makelaar Haarlem Oost

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Haarlem het makkelijk

Haarlem Oost biedt een diversiteit aan buurten elk met hun unieke karakter en voordelen. Of je nu op zoek bent naar de dynamische sfeer van de Indische buurt, de historische charme van de Leidsebuurt, de rustige straten van de Oosterscheldebuurt of de groeiende mogelijkheden van de Slachthuisbuurt, Haarlem Oost is zeer gewild. Ontdek snel wat deze wijken zo speciaal maakt.

Indische Buurt: levendig en kleurrijk

De Indische Buurt, bekend om zijn levendige sfeer, trekt zowel jongeren als ouderen aan. Met kleurrijke straatmarkten en een verscheidenheid aan winkels en cafés, is er altijd iets te doen. De buurt bruist van de culturele activiteiten die het woongenot verhogen. Gezelligheid en gemeenschapszin staan centraal. Ideaal voor wie houdt van een dynamische omgeving.

Slachthuisbuurt: Volop in ontwikkeling

De Slachthuisbuurt, momenteel een van de snelst groeiende wijken van Haarlem, is volop in ontwikkeling. Met recente renovaties en nieuwbouwprojecten is deze buurt perfect voor wie wil investeren in een toekomstige thuisbasis. Het biedt betaalbare woningen, die een grote aantrekkingskracht hebben op starters en jonge gezinnen.

Leidsebuurt: Historisch en sfeervol

Wat maakt de Leidsebuurt zo bijzonder? Deze buurt is doordrenkt van geschiedenis met prachtige oude gebouwen en smalle straatjes. Het is de perfecte plek voor liefhebbers van een sfeervolle, historische omgeving. Met zijn uitstekende ligging nabij het centrum van Haarlem, biedt de Leidsebuurt een rustig maar centraal thuis.

Oosterscheldebuurt: Rust en ruimte

De Oosterscheldebuurt staat bekend om zijn rustige en ruimtelijke opzet. Met veel groen en speelruimtes voor kinderen is het een ideale buurt voor gezinnen. De toegang tot goede scholen en de nabijheid van natuurparken maken het een aantrekkelijke keuze voor een stabiele en rustige leefomgeving.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een huis in Haarlem Oost?

Bij het kopen van een huis is locatie cruciaal. Overweeg wat belangrijk is voor jouw levensstijl. Zoekt u nabijheid van scholen, of wil je liever dicht bij het uitgaansleven zijn? Haarlem Oost biedt een mix van beide, afhankelijk van de buurt die je kiest. Let ook op de toekomstplannen van de buurt. Gebieden in ontwikkeling zoals de Slachthuisbuurt kunnen op termijn een goede investering zijn.

Hoe is het openbaar vervoer in Haarlem Oost?

Voor veel potentiële kopers is de bereikbaarheid van openbaar vervoer een belangrijke overweging. Haarlem Oost is goed verbonden met de rest van de stad en nabijgelegen gebieden via een netwerk van bussen. Vanuit de Indische buurt en de Leidsebuurt ben je snel bij het centraal station van Haarlem, wat reizen naar omliggende steden als Amsterdam en Den Haag vergemakkelijkt. De Oosterscheldebuurt en de Slachthuisbuurt zijn ook goed bediend, met verschillende buslijnen die door deze wijken lopen.

Wat zijn de parkeermogelijkheden in Haarlem Oost?

Parkeren in Haarlem kan uitdagend zijn, vooral in de oudere, historische buurten. In de Leidsebuurt en de Indische buurt zijn parkeervergunningen nodig. De beschikbaarheid hiervan kan variëren. Echter, in de nieuwere delen van de Slachthuisbuurt en de Oosterscheldebuurt zijn de parkeermogelijkheden ruimer. Hier vind je vaak vrij parkeren of ruimtes specifiek voor bewoners, wat een groot voordeel kan zijn als je regelmatig bezoekers ontvangt of meerdere auto’s bezit.

Ontdek Haarlem met VLIEG Makelaars

Een lokale makelaar kent de markt als geen ander. VLIEG Makelaars hebben diepgaande kennis van elke buurt in Haarlem Oost en kunnen je adviseren op basis van jouw specifieke wensen en behoeften.

Of je nu een huis wilt kopen of verkopen, onze makelaars staan klaar om je met expertise en toewijding te begeleiden bij elke stap. Ontdek snel hoe onze makelaars in Haarlem jou kunnen helpen. Ook voor een gratis waardebepaling van je huidige woning ben je bij ons aan het juiste adres.

Contactgegevens VLIEG Haarlem

Freddie Oversteegenstraat 269
2033 MV Haarlem

023 – 553 00 55

haarlem@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Haarlem_team_mei_2024 (1)

Ons aanbod

Nieuw
€ 595.000,- k.k.

Van Oosten de Bruijnstraat 9

Haarlem

Onder bod
Vraagprijs € 695.000,- k.k.

Van Zeggelenplein 194

Haarlem

Nieuw
Vraagprijs € 595.000,- k.k.

Drususstraat 42

Haarlem

Beschikbaar
Vraagprijs € 735.000,- k.k.

Rijksstraatweg 86H

Haarlem

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 315.000,- k.k.

Jo Sterckstraat 54

Haarlem

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 315.000,- k.k.

Engelenburg 153

Haarlem

VLIEG-Klantbeoordelingen

Danny S.
1716481950
Jeannette is supersnel vriendelijk en zeer vakkundig. Aanrader!
They are very professionals and kind. Our experience was very good. René van Bakkum helped us a lot with the procedure of buying, he made things really easy and... explained all the steps in a very clear way. As a person that comes new to The Netherlands, it makes you feel more secure to find persons like him.lees meer
Erwin R.
1715810504
Een fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en adviezen en bij vragen altijd bereikbaar. Ik had voor de verkoop van mijn woning drie makelaars op het oog en ben... blij dat ik uiteindelijk voor VLIEG Makelaars heb gekozen!lees meer
Veysi M.
1714415889
Vlieg Makelaars assisted us in finding our ideal apartment. Throughout the process we were extremely happy with the real estate agents. Their recommendations and advice... were amazing. Strongly suggest.lees meer
Our experience with Vlieg’s brokerage and mortgage services as expats was outstanding! Their team personalized guidance, securing favorable terms and making the process... smooth and efficient. Highly recommended for anyone new to the Dutch property market.lees meer
leon H.
1711553875
En lekker normaal makelaarskantoor om mee samen te werken, duidelijk en zonder opsmuk of achterdeurtjes. Leuk personeel en altijd snel een reactie op vragen. Door de... duidelijke verkoopstrategie ons huis riant boven de vraagprijs verkocht.Absoluut een aanrader.lees meer
js_loader
Haarlem Uitzicht met rivier

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Haarlem

Jouw huis verkopen in Haarlem Oost

Het verkopen van je woning in Haarlem Oost is een belangrijke mijlpaal. VLIEG Makelaars, met een vestiging in Haarlem, biedt professioneel advies voor een optimale presentatie en effectieve verkoopstrategie van je huis. Dankzij onze uitgebreide kennis van Haarlem Oost, zorgen we ervoor dat je woning de beste verkoopprijs behaalt en de juiste doelgroep bereikt.

Met ons netwerk van vestigingen vinden we snel een koper voor je huis, waarbij succes voorop staat.

huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Haarlem Oost

Zoek je naar je droomhuis in Haarlem Oost? Onze aankoopmakelaars bieden onafhankelijk advies en ondersteunen je volledig, van het controleren van het onderhoud tot het onderzoeken van juridische en milieuaspecten. Met VLIEG sta je er niet alleen voor.

Financiële diensten in Haarlem Oost

VLIEG biedt ook voor Haarlem Oost een breed scala aan financiële diensten, van hypotheekadvies tot verzekeringsoplossingen. Onze financiële experts helpen je graag met het vinden van de beste oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Onze lokale aanwezigheid garandeert dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de markt. Dit stelt ons in staat om je van accurate en waardevolle informatie te voorzien, ongeacht of je koopt, verkoopt of investeert.

Persoonlijke aandacht en service

Klanttevredenheid is onze prioriteit. We begeleiden je van de eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris, om het verkoopproces zo vloeiend en stressvrij mogelijk te laten verlopen.

Met moderne marketingtechnieken, waaronder online platforms en sociale media, zorgen we ervoor dat je woning in Haarlem Oost de aandacht krijgt die het verdient. We bereiken niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook potentiële kopers van buiten de regio.

Vragen over het verkopen van je huis in Haarlem Oost, of meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met VLIEG Makelaars Haarlem. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en professionele ondersteuning.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Nikki Jansen KRMT

Makelaar

Marieke van der Schaaf

Office Manager

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Esther Mostertman KRMT

Makelaar

Alex Zörner RM RT

Algemeen Directeur

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!