VAG Assuradeuren

100% dochter van VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen

Volmacht

VAG Assuradeuren, ons volmachtbedrijf is een moderne organisatie met een lange traditie in de assurantiebranche. Wij treden op als gevolmachtigd agent voor een aantal grote verzekeringsmaatschappijen. Als volmachtbedrijf is VAG Assuradeuren een 100% dochter van de VLIEG Advies Groep.

Assuradeuren

‘Gevolmachtigde’ dat klinkt mooi, maar wat koop je daarvoor? Jouw voordeel bestaat uit snelheid en duidelijkheid. VAG Assuradeuren is de snelle schakel tussen de verzekeringsadviseur en de verzekeringsmaatschappijen. We hebben geen toestemming nodig voor de acceptatie van jouw verzekering of voor het uitkeren van een schade. Want daar hebben we vooraf afspraken over gemaakt met de verzekeraars. Het contact met en de automatisering tussen VAG Assuradeuren en de verzekeringsmaatschappijen zijn perfect op elkaar afgestemd. Jouw verzekeringsaanvragen worden snel verwerkt en je hebt binnen korte tijd de overeengekomen polis in huis.

Verder profiteer je van een zeer snelle en deskundige afwikkeling van schades door onze eigen schadeafdeling. Alle zaken regel je direct met ons, niet met een grote verzekeraar. Je hebt één aanspreekpunt. In tegenstelling tot bij de grote nationale verzekeraars, is het bij ons wel mogelijk om snel contact te krijgen. Geen tussenschakels, geen keuzemenu’s als u ons belt, geen lange wachttijden, gewoon direct contact. Daarbij werkt onze lokale kennis en ervaring van onze medewerkers in jouw voordeel. In geval van schade kunnen wij ons beter in jouw situatie verdiepen. Dat is de waarde van ervaring.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). VAG Assuradeuren voldoet aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor jou gewaarborgd. Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan!

Contactgevens VAG Assuradeuren

Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar

072 – 541 42 43

vag@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak

Wij gaan je uitstekend helpen!

Yvonne Engelbracht

Administratief Medewerkster

Erica Schipper – Breedt

Senior Acceptant Volmacht

Edwin Thomas

Manager Verzekeringen

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!