VLIEG

Sterk op de zakelijke markt

Klanten geven VLIEG gemiddeld een 8,8

VLIEG is actief in commercieel vastgoed en dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen koper/verkoper en huurder/verhuurder. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen maar kijken naar vierkante meters. VLIEG is gevestigd aan de Robijnstraat 7. Vanuit ons kantoor tegenover het stadion van AZ, naast Piano’s Maene en McDonald’s, gaan wij met een team van gedreven professionals voor u aan de slag in onze prachtige regio. Ook buiten de reguliere kantoortijden zijn wij beschikbaar voor afspraken. Parkeren kunt u bij ons makkelijk en gratis voor de deur.

Bedrijfs-makelaars

Bedrijfs-verzekeringen

Bedrijfs-financieringen

VLIEG

VLIEG kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit; wensen en mogelijkheden van u staan bij ons centraal! Niet voor niets zijn sleutelwoorden bij onze dienstverlening: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een op maat gesneden kantoor- of winkelruimte, VLIEG Bedrijfsmakelaars is uw ideale partner, óók voor beleggingen in commercieel vastgoed.

divider-line-stad

Bedrijfs­makelaars

VLIEG Bedrijfsmakelaars is actief in commercieel vastgoed en dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen koper/verkoper en huurder/verhuurder. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen maar kijken naar vierkante meters.

Bedrijfs­verzekeringen

Het team van VLIEG Bedrijfsverzekeringen is u graag van dienst. Wij inventariseren samen met u de risico’s die u loopt of bereid bent te lopen en bieden u een op maat gesneden verzekeringsadvies gericht op een langdurige relatie. Al onze disciplines werken samen en attenderen elkaar op de kansen en risico’s die zich kunnen voordoen.

Bedrijfs­taxaties

VLIEG Bedrijfsmakelaars staan onafhankelijkheid en integriteit hoog in het vaandel. Dat is een stevige basis om als échte deskundige commercieel vastgoed te kunnen taxeren voor zowel ondernemers als geldverstrekkers. Uiteraard is het dan wel van groot belang om vooraf goed te definiëren wat het beoogde doel is en het juiste waardebegrip voor een geslaagde taxatie.

Bedrijfs­financieringen

Hoe kiest u welke financieringsvorm het best bij uw situatie past? En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn? Dankzij uw onafhankelijke adviseur van VLIEG Bedrijfsfinancieringen heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. En dankzij onze collectieve inkoop bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u het zelf regelt.

Ons meest recente zakelijke aanbod

Droomlocatie gevonden? Maak direct een afspraak met één van onze bedrijfsmakelaars.

Nieuw
€ 249.000,- k.k.

Laat 1

Alkmaar

120 m2 / units vanaf 60 m2
Nieuw
€ 2.950,- p/m

Hazenkoog 8B

Alkmaar

346 m2
Nieuw
€ 41.500,- k.k.

James Wattstraat 12

Heerhugowaard

36 m2 / units vanaf 18 m2

Contact met VLIEG

Wij gaan u uitstekend helpen!

Joyce Bos

Schadebehandelaar

Edward Molenaar

Accountmanager Bedrijfsverzekeringen

Esther Kiemel

Office Manager BOG

Annet Kleverlaan

Adviseur Binnendienst Bedrijfsverzekeringen

Marcel Wisselo

Accountmanager Bedrijfsverzekeringen

Sara al Nadjar

Schadebehandelaar

Boy Groen KRMT

Bedrijfsmakelaar / Assistent Taxateur

Peter Kooij

Adviseur Binnendienst Bedrijfsverzekeringen

Yvonne Kiemel

Deskaccount Adviseur Bedrijfsverzekeringen

Guda de Man

Adviseur Binnendienst Bedrijfsverzekeringen

Jan Gielis RM RT REV

Bedrijfsmakelaar

Edwin Thomas

Manager Verzekeringen

Jeffrey Welker

Bedrijfsmakelaar / Assistent Taxateur

Robin Niele

Bedrijfsmakelaar / Assistent Taxateur

Xander Blankestijn RM RT REV

Bedrijfsmakelaar / Vestigingsmanager

Klanten over VLIEG

Een Funda gebruiker

Dulleweg 12

“Het contact met de makelaar was uitstekend even als de advisering. Vlieg bedrijfsmakelaar heeft een enorme kennis van zaken en kan dan ook uitstekend adviseren en is zeker aan te bevelen voor toekomstige verkoop van bedrijfspanden.”

Wil Bes

Robijnstraat 26

“Het contact met de makelaar en zijn medewerkers is bijzonder goed verlopen. Er zijn geen te hoge verwachtingen gewekt, waaruit naar mijn mening blijkt dat zij goed op de hoogte zijn van de huidige markt. Alle lof hoe dit traject is verlopen.”

Vorige
Volgende

VLIEG scoort
gemiddeld een:

9.7

VLIEG Bedrijfsmakelaars.

Pand kopen

Als u een pand op het oog heeft is het tijd om een VLIEG bedrijfsmakelaars aan te haken. Dan weet u 1 ding zeker. Wij gaan er alles aan doen om de deal te closen.

Pand verkopen

Uw pand verkopen is niet vanzelfsprekend. Dus is het verstandig die verkoop in handen te geven van een VLIEG bedrijfsmakelaar.

Contact?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!

Uitgelicht