VLIEG

Sterk op de zakelijke markt

Klanten geven VLIEG gemiddeld een 8,8

VLIEG is actief in commercieel vastgoed en dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen koper/verkoper en huurder/verhuurder. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen maar kijken naar vierkante meters. VLIEG is gevestigd aan de Robijnstraat 7. Vanuit ons kantoor tegenover het stadion van AZ, naast Ypma Piano’s en McDonald’s, gaan wij met een team van gedreven professionals voor u aan de slag in onze prachtige regio. Ook buiten de reguliere kantoortijden zijn wij beschikbaar voor afspraken. Parkeren kunt u bij ons makkelijk en gratis voor de deur.

Bedrijfs-makelaars

Bedrijfs-verzekeringen

Bedrijfs-financieringen

VLIEG

VLIEG kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit; wensen en mogelijkheden van u staan bij ons centraal! Niet voor niets zijn sleutelwoorden bij onze dienstverlening: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een op maat gesneden kantoor- of winkelruimte, VLIEG Bedrijfsmakelaars is uw ideale partner, óók voor beleggingen in commercieel vastgoed.

divider-line-stad

Bedrijfsmakelaars

VLIEG Bedrijfsmakelaars is actief in commercieel vastgoed en dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen koper/verkoper en huurder/verhuurder. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen maar kijken naar vierkante meters.

Bedrijfsverzekeringen

Het team van VLIEG Bedrijfsverzekeringen is je graag van dienst. Wij inventariseren samen met jou de risico’s die je loopt of bereid bent te lopen en bieden je een op maat gesneden verzekeringsadvies gericht op een langdurige relatie. Al onze disciplines werken samen en attenderen elkaar op de kansen en risico’s die zich kunnen voordoen.

Bedrijfstaxaties

VLIEG Bedrijfsmakelaars staan onafhankelijkheid en integriteit hoog in het vaandel. Dat is een stevige basis om als échte deskundige commercieel vastgoed te kunnen taxeren voor zowel ondernemers als geldverstrekkers. Uiteraard is het dan wel van groot belang om vooraf goed te definiëren wat het beoogde doel is en het juiste waardebegrip voor een geslaagde taxatie.

Bedrijfsfinancieringen

Hoe kies je welke financieringsvorm het best bij jouw situatie past? En weet je welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn? Dankzij uw onafhankelijke adviseur van VLIEG Bedrijfsfinancieringen heb je toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. En dankzij onze collectieve inkoop ben je in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer je het zelf regelt.

Ons meest recente zakelijke aanbod

Droomlocatie gevonden? Maak direct een afspraak met één van onze bedrijfsmakelaars.

Nieuw
€ 90,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plein 1945 81

IJmuiden

875 m2
Nieuw
€ 1.750.000,- k.k.

Voordam 11

Alkmaar

620 m2 / units vanaf 620 m2
Nieuw
€ 1.250,- p/m

Rode Ring 23

Assendelft

90 m2 / units vanaf 90 m2

Contact met VLIEG

Wij gaan je uitstekend helpen!

Boy Groen KRMT

Bedrijfsmakelaar / assistent taxateur

Edwin Thomas

Manager Verzekeringen

Guda de Man

Adviseur Bedrijfsverzekeringen

Inge Puijn

Schadecorrespondent

Jan Gielis RM RT REV

Bedrijfsmakelaar

Jeffrey Welker

Commercieel Medewerker

Kevin Oudejans

Junior Schadebehandelaar

Marco de Boer

Accountmanager Bedrijfsverzekeringen

Peter Kooij

Adviseur Bedrijfsverzekeringen

Rianne Hageman

Adviseur Bedrijfsverzekeringen

Robin Niele

Assistent Bedrijfsmakelaar

Ron Kaandorp

Accountmanager Bedrijfsverzekeringen

Yvonne Kiemel

Adviseur Bedrijfsverzekeringen

Xander Blankestijn RM RT REV

Vestigingsmanager

Klanten over VLIEG

Een Funda gebruiker

Dulleweg 12

“Het contact met de makelaar was uitstekend even als de advisering. Vlieg bedrijfsmakelaar heeft een enorme kennis van zaken en kan dan ook uitstekend adviseren en is zeker aan te bevelen voor toekomstige verkoop van bedrijfspanden.”

Wil Bes

Robijnstraat 26

“Het contact met de makelaar en zijn medewerkers is bijzonder goed verlopen. Er zijn geen te hoge verwachtingen gewekt, waaruit naar mijn mening blijkt dat zij goed op de hoogte zijn van de huidige markt. Alle lof hoe dit traject is verlopen.”

Vorige
Volgende

VLIEG scoort
gemiddeld een:

9.7

VLIEG Bedrijfsmakelaars.

Pand kopen

Als je een pand op het oog hebt is het tijd om een VLIEG bedrijfsmakelaars aan te haken. Dan weet je 1 ding zeker. Wij gaan er alles aan doen om de deal te closen.

Pand verkopen

Jouw pand verkopen is niet vanzelfsprekend. Dus is het verstandig die verkoop in handen te geven van een VLIEG bedrijfsmakelaar.

Contact?

Vul hieronder jouw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug