VLIEG Hoofddorp maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Hoofddorp het makkelijk

Een huis kopen of verkopen is een heel proces. Er komt meer bij kijken dan alleen een makelaar. De hypotheek moet geregeld worden, verzekeringen moeten worden bekeken en vaak wordt er niet alleen een huis gekocht, maar moet er ook een huis verkocht worden. Bij VLIEG Hoofddorp vinden we dat dit hele proces makkelijker kan. Daarom nemen wij dit hele proces uit handen en heb jij al jouw contactpersonen binnen één vestiging.

Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. We regelen elk deel van het proces regelen zodat onze klanten tijd hebben voor de écht belangrijke dingen. Zoals de inrichting van het nieuwe huis. Of het verkennen van de buurt voor de lekkerste koffie of cupcakes.

Daarnaast levert de kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amsterdam, Amstelveen en Haarlem extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant!

Contactgegevens VLIEG Hoofddorp

Kruisweg 1031
2131 CS  Hoofddorp

023 – 564 00 04

hoofddorp@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
€ 450.000,- k.k.

Graan voor Visch 15239

Hoofddorp

Onder bod
Vraagprijs € 289.000,- k.k.

Weegbreestraat 82

Nieuw-Vennep

Verkocht o.v.
€ 850.000,- k.k.

Amsterdamsestraatweg 68

Halfweg

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 425.000,- k.k.

Savelsbos 31

Hoofddorp

Verkocht o.v.
€ 1.250.000,- k.k.

J.C. Beetslaan 11

Hoofddorp

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 415.000,- k.k.

Raadhuisplein 60

Hoofddorp

VLIEG-Klantbeoordelingen

Teng-yuan H.
1716792160
We had a very good experience with them buying a house.Esther (buying agent) and Hans (finance advisor) helped us a lot through the process!
Robin G.
1705934142
Stephan en team van VLIEG Hoofddorp bedankt voor de prettige samenwerking en spoedig verloop van de verkoop van mijn appartement!! Zeker een aanrader.
Ankita S.
1701187738
We had a very good experience with them. The whole team was very cooperative especially Esther and Peter. They helped to get the house at a very good deal and also do... the financial advisory flawlessly. We highly recommend them.lees meer
Ilse de K.
1690898858
Vlieg makelaars heeft de verkoop van mijn huis uitstekend begeleid. Het was geen makkelijke klus in deze moeilijke tijd, maar het resultaat mag er zijn. Top gedaan team... Vlieg Hoofddorp!lees meer
Nupur G.
1687177032
We had a very good experience with VLIEG.Esther the selling agent and Peter the advisor helped up through the process quickly and satisfactorily.We are happy to... choose VLIEG as our Makelaars.lees meer
Sarah C.
1681483007
Vlieg makelaars Hoofddorp 100% een aanrader en zeker meer dan 5 sterren waard!Stephan, Esther en Kamil heel erg bedankt voor al jullie moeite en inzet!Kamil is een... super adviseur, denkt met je mee en gaat tot het uiterste!Groetjes,Sarah & Zakarialees meer
marina K.
1680191102
Heel blij dankzij jullie hebben ook wij ons droomhuisje! Topservice!! Heel goed geholpen door door Kamil, Esther en Stephan!!! 🙂
Bertine S.
1673641537
Na een eerdere, nare ervaring met een andere verkoopmakelaar, kwamen we VLIEG (Stephan) tegen bij óns huis. Hij nam echt de tijd voor ons, beantwoordde al onze vragen... en heeft ons laten zien dat het ook anders kan, zonder doorzichtige verkooptrucjes. Stephan is deskundig, eerlijk en gaf ons goede tips.lees meer
Sonia P.
1673502815
Stephan is excellent in closing a deal at the right price. I would recommend Stephan as your buying Makelaar.
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Hoofddorp

Jouw huis verkopen in Hoofddorp

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Hoofddorp kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Hoofddorp!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Hoofddorp komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Hoofddorp. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Hoofddorp

Heb je jouw droomhuis op het oog in Hoofddorp? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Hoofddorp in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Hoofddorp kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Stephan Schipper KRMT

Makelaar

Esther Mostertman KRMT

Makelaar

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Marieke van der Schaaf

Office Manager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!