VLIEG Hoofddorp maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Hoofddorp het makkelijk

Een huis kopen of verkopen is een heel proces. Er komt meer bij kijken dan alleen een makelaar. De hypotheek moet geregeld worden, verzekeringen moeten worden bekeken en vaak wordt er niet alleen een huis gekocht, maar moet er ook een huis verkocht worden. Bij VLIEG Hoofddorp vinden we dat dit hele proces makkelijker kan. Daarom nemen wij dit hele proces uit handen en heb jij al jouw contactpersonen binnen één vestiging.

Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. We regelen elk deel van het proces regelen zodat onze klanten tijd hebben voor de écht belangrijke dingen. Zoals de inrichting van het nieuwe huis. Of het verkennen van de buurt voor de lekkerste koffie of cupcakes.

Daarnaast levert de kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amsterdam, Amstelveen en Haarlem extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant!

Contactgegevens VLIEG Hoofddorp

Kruisweg 1031
2131 CS  Hoofddorp

023 – 564 00 04

hoofddorp@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
€ 825.000,- k.k.

Duinbeek 85

Hoofddorp

Nieuw
€ 700.000,- k.k.

Dinkellaan 47

Heemstede

Beschikbaar
€ 650.000,- k.k.

Bennebroekerweg 83

Rijsenhout

Beschikbaar
€ 600.000,- k.k.

Schuilenburg 54

Hoofddorp

Verkocht o.v.
€ 300.000,- k.k.

Lettenburg 168

Hoofddorp

Onder bod
€ 425.000,- k.k.

Catharijnepoort 35

Nieuw-Vennep

VLIEG-Klantbeoordelingen

Bertine S.
20:25 01/13/23
Na een eerdere, nare ervaring met een andere verkoopmakelaar, kwamen we VLIEG (Stephan) tegen bij óns huis. Hij nam echt de tijd voor ons, beantwoordde al onze vragen... en heeft ons laten zien dat het ook anders kan, zonder doorzichtige verkooptrucjes. Stephan is deskundig, eerlijk en gaf ons goede tips.read more
Sonia P.
05:53 01/12/23
Stephan is excellent in closing a deal at the right price. I would recommend Stephan as your buying Makelaar.
Remco W.
08:36 11/24/22
Kamil is een absolute topper die alles uit de kast heeft getrokken om onze financiering rond te krijgen.Alle opties en mogelijkheden heeft hij met beide handen... aangepakt. Daar mijn partner ZZP `er is was het erg lastig om de hypotheek rond te krijgen, waar wij al de hoop hadden opgegegevn ging Kamil er 200 %voor en het is hem gelukt!! Thanks topper!read more
Rogier M.
11:54 11/10/22
Stefan kwam, zag en overwon!Wat een geweldige en vriendelijke makelaar is dat. Absolute aanrader. Reëel, oprecht en eerlijk. Precies wat wij ook zijn en verwachten... van een makelaar.Gevolg is dat het huis binnen een zeer korte tijd is verkocht voor een goede prijs.read more
Maria D.
11:45 11/10/22
Bedankt Stefan voor de geweldige service en Mitch voor de ondersteuning. Vlieg Hoofddorp is een top team en ik kan iedereen deze makelaar aanraden. Eerlijk oprecht... betrokken en goede communicatie. Obrigada😀👍read more
Rob Van E.
09:06 10/11/22
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Stephan en MitchOnze woning is mede door hun ervaring naar grote tevredenheid verkocht.Stephan heeft ons steeds op de... hoogte gehouden en was altijd zeer betrokken.Ook zijn we altijd welkom geweest als we even langs Vlieg makelaars langs kwamen.We konden dan even met Mitch en Stephan al onze ervaringen en vragen delen.Al met al top. Deze makelaar is een aanrader voor iedereen.read more
patricia Van L.
20:50 09/08/22
Prettig contact, eerlijk en komen afspraken na.
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Hoofddorp

Jouw huis verkopen in Hoofddorp

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Hoofddorp kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Hoofddorp!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Hoofddorp komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Hoofddorp. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Hoofddorp

Heb je jouw droomhuis op het oog in Hoofddorp? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Hoofddorp in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Hoofddorp kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Esther Mostertman KRMT

Makelaar

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Mitch Bogaards

Commercieel Medewerker

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Stephan Schipper KRMT

Makelaar