VLIEG Hoofddorp maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Hoofddorp het makkelijk

Een huis kopen of verkopen is een heel proces. Er komt meer bij kijken dan alleen een makelaar. De hypotheek moet geregeld worden, verzekeringen moeten worden bekeken en vaak wordt er niet alleen een huis gekocht, maar moet er ook een huis verkocht worden. Bij VLIEG Hoofddorp vinden we dat dit hele proces makkelijker kan. Daarom nemen wij dit hele proces uit handen en heb jij al jouw contactpersonen binnen één vestiging.

Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. We regelen elk deel van het proces regelen zodat onze klanten tijd hebben voor de écht belangrijke dingen. Zoals de inrichting van het nieuwe huis. Of het verkennen van de buurt voor de lekkerste koffie of cupcakes.

Daarnaast levert de kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amsterdam, Amstelveen en Haarlem extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant!

Contactgegevens VLIEG Hoofddorp

Kruisweg 1031
2131 CS  Hoofddorp

023 – 564 00 04

hoofddorp@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
€ 1.375.000,- k.k.

Linnaeusparkweg 19-1

Amsterdam

Nieuw
€ 3.250.000,- k.k.

Noorderakerweg 72

Amsterdam

Nieuw
€ 875.000,- k.k.

Splinterstraat 13

Hoofddorp

Beschikbaar
NVM open huizen dag
€ 435.000,- k.k.

Dodaarslaan 116

Vinkeveen

Beschikbaar
€ 725.000,- k.k.

Bennebroekerweg 83

Rijsenhout

Beschikbaar
NVM open huizen dag
€ 450.000,- k.k.

Leharstraat 10

Lisse

VLIEG-Klantbeoordelingen

patricia Van L.
20:50 09/08/22
Prettig contact, eerlijk en komen afspraken na.
Johan van den B.
13:28 07/04/22
Door Stephan en Mitch altijd zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen met een resultaat waarmee we zeer tevreden zijn! Een prettig team om mee samen te werken.Proactief... en goede keuzemogelijkheden m.b.t. het vaststellen van de courtage.Na het verstrekken van de opdracht om ons huis te koop te zetten duurde het wel langer dan de verwachtingen die ik had (en in het kennismakingsgesprek besproken zijn) voordat de te verkopen woning op Funda stond.De onderlinge communicatie in het team zou beter kunnen zodat de afstemming soepeler verloopt en de zorgvuldigheid optimaal is.In ieder geval een makelaar die ik kan aanbevelen!Bert RoodLees meer
M P
09:32 07/04/22
Ik heb onlangs met vliegteam gewerkt. Uitstekende service. Speciale dank aan Kamil, Desiree, Stephan, Mitch en Jeannette. Sterk aanbevolen.
Sophie van de M.
15:15 02/03/22
Stefan Schipper heeft met veel geduld, inzet en kunde en tact ons huis goed verkocht.
Timo R.
14:45 12/29/21
Het team van Vlieg Hoofddorp heeft ons aankoopbegeleiding geboden, en met succes! Het team - met Stephan in de lead - stond een jaar lang voor ons klaar, en heeft ons... door de moeilijke woningmarkt heen geloodst met uiteindelijk een succesvolle aankoop tot gevolg 🙂 De service is daarbij betrouwbaar, eerlijk en van hoog niveau en het team weet te overtuigen met heldere marktinzichten en de juiste adviezen. Dank Stephan, Babette en Yolinde nogmaals voor de geboden hulp! PS we hopen dat het tompouce-bier gesmaakt heeft 😛Lees meer
Eva S.
08:23 11/02/21
I am very satisfied by Vlieg services! They helped us find our dream house in a couple of months.Professionals and kind people, always there to support and advice in... any step we took together.Very recommended!!Lees meer
tulipan R.
14:18 09/17/21
Heel blij met de verkoop van mijn woning met Vlieg Hoofddorp, snel, en zonder problemen, altijd klaar om mij te helpen met alles en met een lach,papieren, vragen, en... veel meer. Top team.Lees meer
Rajaram S.
22:45 07/14/21
Dear Vlieg Team,I am happy to inform you that finally we have got the keys for house.Thanks for all your effort during this time of crazy housing... market.@Stephan,Thanks for the viewings and your valuable suggestions and all effort.@Babbette,You were the one I would have troubled a lot 🙂 Thanks for the patience.@Hans,Thanks for helping with mortgage and related stuff.@Ellen,Thanks for arranging the process and docs for mortgage.Though they are busy, they find time here and there to help us.Lees meer
Robert K.
19:42 07/06/21
De adviezen van Stephan, Yolinde en Babette zijn zeer waardevol gebleken. Ook na een forse tegenslag waarbij de (1e) kopers hun financiering niet rond kregen, hebben... zij alles goed en professioneel opgepakt. De woning is opnieuw de verkoop in gegaan en hebben zij het ontzettend grote volume geïnteresseerden goed gefilterd om te komen tot een selecte groep mensen die konden bezichtigen. Over en weer is er doorlopend communicatie geweest en zij waren goed bereikbaar. In een verkoop proces is dat toch wel fijn.Team Hoofddorp (Stephan, Yolinde en Babette) dankjewel allen voor jullie support en inzet.Lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Hoofddorp

Jouw huis verkopen in Hoofddorp

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Hoofddorp kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Hoofddorp!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Hoofddorp komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Hoofddorp. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Hoofddorp

Heb je jouw droomhuis op het oog in Hoofddorp? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Hoofddorp in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Hoofddorp kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Esther Mostertman KRMT

Makelaar

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Mitch Bogaards

Commercieel Medewerker

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Stephan Schipper KRMT

Makelaar