VLIEG Amstelveen maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amstelveen het makkelijk

Al ruim 40 jaar is VLIEG een begrip in de regio Amstelveen. Groot geworden in het kenmerkende pand aan de Amsterdamseweg, waar wij o.a. duizenden piloten en academici van een passende hypotheek hebben voorzien bij de gekochte woning.

In 2018 zijn wij verhuisd naar het Stadshart, waar wij je nu van dienst zijn vanuit ons kantoor aan de Rembrandtweg 164. Hier zit een gedreven team makelaars en hypotheek adviseurs. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor al jouw verzekeringen: VLIEG maakt het makkelijk.

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Regio Amstelveen

Je vindt bij ons de nodige expertise op het gebied van vastgoed door onze lokale makelaars die de regio op hun duimpje kennen. Het werkgebied omvat naast Amstelveen o.a. de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Kudelstaart en De Kwakel.

Contactgegevens VLIEG Amstelveen

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

020-240 4888  Makelaars
020-645 0552
  Hypotheken

amstelveen@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons meest recente aanbod

Nieuw
€ 600.000,- k.k.

Adriaen van Ostadelaan 3

Amstelveen

Nieuw
€ 515.000,- k.k.

Schipbeekstraat 12III

Amsterdam

Onder bod
€ 950.000,- k.k.

Amstelveenseweg 872

Amsterdam

Beschikbaar
€ 325.000,- k.k.

Bijvoet 44

Uithoorn

Onder optie
€ 1.550,- p/m

Marijnenlaan 76

Uithoorn

Beschikbaar
€ 390.000,- k.k.

Adriaen van Ostadelaan 38

Amstelveen

VLIEG-Klantbeoordelingen

Emmanuel B.
12:41 06/02/23
Uitstekend geholpen door Vlieg hypotheken. Zeker een aanrader!!Geholpen door Guido, die heeft uitstekend werk geleverd
Aslihan K.
12:47 05/11/23
Als starters zijnde is het kopen van je eerste woning heel erg spannend, en omdat het natuurlijk heel nieuw is ben je niet altijd in alle zaken thuis. Het aankopen van... onze woning is dankzij Wendy Terpstra en Guido Schotten heel soepel, vlot, zorgeloos, informatief en fijn verlopen.Wij hebben de gesprekken met Guido heel positief en goed ervaren. Er is zeer goed naar onze situatie gekeken en naar onze wensen geluisterd, en zo zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. Wij hebben al onze vragen kunnen stellen en die zijn met alle aandacht en kennis beantwoord. Verder zijn de uitdagingen waar we tegen aanliepen tijdens het aanvragen zeer professioneel behandeld en zijn we goed bijgestaan.Wij willen hierbij ook onderstrepen dat Wendy heel erg behulpzaam is geweest en onze dossier heel goed en nauwkeurig heeft behandeld. Wij waarderen het enorm dat er naar onze wensen is geluisterd en dat er een passende oplossing is gevonden voor onze situatie, dat wij altijd terecht konden met onze vragen, dat we duidelijke informatie en goede begeleiding meekregen, de betrokkenheid was super en het is allemaal snel geregeld.Bedankt Wendy, Guido en team Vlieg!Vriendelijke groeten van Aslihan en Kemal.read more
Ilja L.
13:43 05/06/23
Uitstekend geholpen met de aanvraag van mijn hypotheek door VLIEG. Er zaten vele haken en ogen aan, maar door grote inzet is het toch gelukt. Kan het iedereen aanraden!
Ton L.
13:24 05/05/23
Ze werken heel professioneel kwamen zeer goed voorbereid aan bij de eerste afspraak en hadden daarmee gelijk ons vertrouwen gewonnen wat uiteindelijk resulteerde in... een goed heel verkoop resultaat.Ton en Wilread more
Marijke B.
12:38 04/28/23
Jaren geleden via Vlieg ons huis aangeschaft en nu moest hij na scheiding op 1 naam komen. Waar we van andere adviseurs meteen te horen kregen dat dit nooit zou lukken... zag Guido Schotten wél mogelijkheden. Hij heeft alles uit de kast getrokken en het is gelukt. Heel blij met alle hulp van Guido en Birgit!read more
Eelco van B.
11:56 03/26/23
Raymond en Wendy gaan echt tot het gaatje om het beste voor je eruit te halen.Waar anderen stoppen geven zij niet op. Ook al deed de geldverstrekker echt heel... moeilijk, ze gingen door,] en hebben het toch voor elkaar gekregen.Echt een aanrader en we gaan hier zeker weer heen als we iets anders kopen!read more
Emanuela S.
14:20 03/10/23
I can highly recommend VLIEG Makelaars.They did a great job and tremendously helped us in finding our home.We worked with Marieke van der Wurff and we're extremely... happy and grateful about the support she provided to us. Marieke was always there to properly advice us, guide our research, timely answer all the questions we had and all that with highest level of professionalism are expertise.We're very satisfied of the collaboration with Vlieg and we're highly recommending Marieke.read more
Julia T.
17:08 01/17/23
We would highly recommend Kamil Karaer. We were in good hands from the beginning till the end of our mortgage application process. Desiree was also very helpful and... caring.read more
Kamil Karaer heeft ons enorm goed geholpen bij onze hypotheek aanvraag. Hij denkt goed mee, is geduldig en enorm professioneel. We konden ons geen betere adviseur... wensen. Bedankt Kamil!!read more
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amstelveen

Jouw huis verkopen in Amstelveen

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Amstelveen kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Amstelveen!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Amstelveen komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Amstelveen. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Amstelveen achter computer

Dé aankoopmakelaar in Amstelveen

Heb je jouw droomhuis op het oog in Amstelveen? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Amstelveen in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Amstelveen kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

VLIEG Hypotheken Amstelveen

Als financieel adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in Hypotheken en Verzekeringen. Meer dan 10.000 klanten, waaronder veel piloten en cabinepersoneel, hebben wij van advies mogen voorzien.

De luchtvaartbranche kennen wij als geen ander, maak gebruik van onze expertise! Onze gedreven medewerkers weten precies van de hoed en de rand en geven u het beste advies. De scherpste rentes met de beste voorwaarden en dat alles voor een goed tarief.

Makelaar Amstelveen telefoneren

Wij gaan je uitstekend helpen!

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Jim Huisman

Vastgoedadviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Marieke van der Wurff RM RT

Vestigingsmanager

Raymond Appels

Financieel Adviseur