VLIEG Amstelveen maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amstelveen het makkelijk

Al ruim 40 jaar is VLIEG een begrip in de regio Amstelveen. Groot geworden in het kenmerkende pand aan de Amsterdamseweg, waar wij o.a. duizenden piloten en academici van een passende hypotheek hebben voorzien bij de gekochte woning.

In 2018 zijn wij verhuisd naar het Stadshart, waar wij je nu van dienst zijn vanuit ons kantoor aan de Rembrandtweg 164. Hier zit een gedreven team makelaars en hypotheek adviseurs. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor al jouw verzekeringen: VLIEG maakt het makkelijk.

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Regio Amstelveen

Je vindt bij ons de nodige expertise op het gebied van vastgoed door onze lokale makelaars die de regio op hun duimpje kennen. Het werkgebied omvat naast Amstelveen o.a. de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Kudelstaart en De Kwakel.

Contactgegevens VLIEG Amstelveen

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

020-240 4888  Makelaars
020-645 0552
  Hypotheken

amstelveen@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons meest recente aanbod

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 1.200.000,- k.k.

Rembrandtweg 220A

Amstelveen

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Meander 217

Amstelveen

Beschikbaar
Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Kostverlorenweg 4T.O.

Amstelveen

VLIEG-Klantbeoordelingen

Murat N.
1699966383
Perfect service, friendly support. We felt like in our home at all the steps. Thanks Vlieg Team👏👏👏
Wendy S.
1697092094
Bij het afsluiten van onze hypotheek zijn we heel goed geïnformeerd door Raymond Appels, van alle kanten werden de mogelijkheden bekeken en goed afgewogen. Raymond nam... alle tijd om ons, zelfs met schetsjes ter verduidelijking, naar een goede beslissing te helpen. Waarvoor grote dank!lees meer
Midhun J.
1696405066
Highly recommend Vlieg Makelaars especially Marieke & Jim. They helped us sell house for a good price in very turbulent market with high interest rates.
Roger M.
1695221827
Great service and work by Marieke, Jim and team to sell my house for a good price and in a short space of time.
Jose V.
1694975649
Had ik gewoon een lief kaartje in de brievenbus op mijn nieuwe adres, wat een verrassing!Hartstikke bedankt voor al jullie hulp de afgelopen maanden, het geduld wat... jullie met mij gehad hebben is bewonderenswaardig, bedankt voor het beantwoorden van mijn 1000 vragen ;)Het was fijn om jullie aan mijn zijde te hebben met de aankoop van mijn huis met het regelen van de hypotheek, jullie zijn super!lees meer
Marvel van K.
1690883829
Hele goede service en ondersteuning. Er wordt alle moeite gedaan om zaken snel geregeld te krijgen.
Danny van E.
1690197309
Heel erg tevreden met Vlieg Makelaardij. Guido en Wendy hebben ons goed en snel geholpen. Zeker aan te raden!
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amstelveen

Jouw huis verkopen in Amstelveen

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Amstelveen kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Amstelveen!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Amstelveen komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Amstelveen. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Amstelveen achter computer

Dé aankoopmakelaar in Amstelveen

Heb je jouw droomhuis op het oog in Amstelveen? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Amstelveen in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Amstelveen kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

VLIEG Hypotheken Amstelveen

Als financieel adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in Hypotheken en Verzekeringen. Meer dan 10.000 klanten, waaronder veel piloten en cabinepersoneel, hebben wij van advies mogen voorzien.

De luchtvaartbranche kennen wij als geen ander, maak gebruik van onze expertise! Onze gedreven medewerkers weten precies van de hoed en de rand en geven u het beste advies. De scherpste rentes met de beste voorwaarden en dat alles voor een goed tarief.

Makelaar Amstelveen telefoneren

Wij gaan je uitstekend helpen!

Gerard Groenendijk RM RT

Vestigingsmanager

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Jim Huisman

Vastgoedadviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!