VLIEG Amstelveen maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amstelveen het makkelijk

Al ruim 40 jaar is VLIEG een begrip in de regio Amstelveen. Groot geworden in het kenmerkende pand aan de Amsterdamseweg, waar wij o.a. duizenden piloten en academici van een passende hypotheek hebben voorzien bij de gekochte woning.

In 2018 zijn wij verhuisd naar het Stadshart, waar wij je nu van dienst zijn vanuit ons kantoor aan de Rembrandtweg 164. Hier zit een gedreven team makelaars en hypotheek adviseurs. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor al jouw verzekeringen: VLIEG maakt het makkelijk.

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Regio Amstelveen

Je vindt bij ons de nodige expertise op het gebied van vastgoed door onze lokale makelaars die de regio op hun duimpje kennen. Het werkgebied omvat naast Amstelveen o.a. de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Kudelstaart en De Kwakel.

Contactgegevens VLIEG Amstelveen

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

020-240 4888  Makelaars
020-645 0552
  Hypotheken

amstelveen@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Klanten over VLIEG Amstelveen

Een funda gebruiker

Leopoldlaan 31

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Vanaf het eerste moment tot de verkoop van het huis verliep het contact met de makelaar uitstekend! Het kantoor is dmv een backoffice altijd bereikbaar voor vragen. Ook nam de makelaar na elke bezichtiging de tijd voor een terugkoppeling. Voor de foto's van de woning werkt de makelaar samen met een zeer professionele fotograaf. Hierdoor konden we het huis op de meest gunstige wijze presenteren. De makelaar adviseerde over de vraagprijs zodanig dat de woning goed in de markt lag en tegelijk het onderste uit de kan gehaald kon worden. Het was de makelaar duidelijk niet te doen om snel en gemakkelijk geld te verdienen. Bij de onderhandelingen heeft de makelaar goed meegedacht en geadviseerd.''

Een funda gebruiker

Eger 8

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Marieke van der Wurff denkt echt mee, geeft een mening en vertrouwen. De aanpak is professioneel maar geeft je ook een gevoel van vriendschap. Wij zouden Marieke bij iedereen aanraden.''

Een funda gebruiker

Melde 54

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. In enkele goede gesprekken hebben we de parameters bepaald voor de verkoop. Alles werd verder tot mijn volle tevredenheid afgehandeld door mevrouw van der Wurff en de mensen op haar kantoor zodat ik kon emigreren. Prima geregeld.''

Een funda gebruiker

Meander 367

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. They take their work very seriously. They give you very realistic expectations about time and money, and they do their work without you needing to check or ask for anything. They also will always do an extra mile to help you.''

Een funda gebruiker

Willem de Feschweg 2

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Het contact met Marieke van der Wurff en haar collegae verliep prima. De afspraken voor de bezichtigingen werden helder gemaakt en goed nagekomen. Na de bezichtigingen volgde altijd een goede terugkoppeling. In de beslissende fase hebben we goed kunnen overleggen over de wijze waarop wij met de verschillende potentiële kopers om moesten gaan. Uiteindelijk hebben wij door de begeleiding van Marieke van der Wurff de juiste koper voor de juiste prijs voor onze prachtige woning gevonden. Ook zijn wij zeer tevreden over de prijs die wij moeten betalen voor deze diensten, waarbij uitdrukkelijk rekening is gehouden met het feit dat het hier om een woning in het duurdere segment gaat.''

Een funda gebruiker

Aart van der Leeuwstraat 18

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Wij hebben ons zeer gesteund gevoeld door onze makelaar, Marieke (en ook Manon). Zij hebben de bezichtigingen geregeld, wat ons een hele grote zorg uit handen nam. Met raad en daad hebben zij ons bijgestaan in het regelen van zaken rond de overdracht en zij stonden altijd klaar als we vragen hadden. Een hele dikke 10 voor VLIEG Makelaars!''

Vorige
Volgende

Ons meest recente aanbod

Nieuw
€ 375.000,- k.k.

Catharina Boudewijnshof 31

Amsterdam

Nieuw
€ 725.000,- k.k.

Laurierkerslaan 14

Amstelveen

Beschikbaar
€ 675.000,- k.k.

Borssenburg 34

Amstelveen

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amstelveen

Jouw huis verkopen in Amstelveen

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Amstelveen kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Amstelveen!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Amstelveen komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Amstelveen. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Amstelveen achter computer

Dé aankoopmakelaar in Amstelveen

Heb je jouw droomhuis op het oog in Amstelveen? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Amstelveen in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Amstelveen kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

VLIEG Hypotheken Amstelveen

Als financieel adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in Hypotheken en Verzekeringen. Meer dan 10.000 klanten, waaronder veel piloten en cabinepersoneel, hebben wij van advies mogen voorzien.

De luchtvaartbranche kennen wij als geen ander, maak gebruik van onze expertise! Onze gedreven medewerkers weten precies van de hoed en de rand en geven u het beste advies. De scherpste rentes met de beste voorwaarden en dat alles voor een goed tarief.

Makelaar Amstelveen telefoneren

Wij gaan je uitstekend helpen!

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Marco de Boer

Accountmanager Bedrijfsverzekeringen

Marieke van der Wurff RM RT

Vestigingsmanager

Nick van Delden

Vastgoedadviseur

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Ron Kaandorp

Accountmanager Bedrijfsverzekeringen