VLIEG verzekeringen
maakt het makkelijk

Van woonhuis tot auto

Advies voor een langdurige relatie

Je wilt weten of je goed bent verzekerd, een nieuwe verzekering afsluiten of gewoon een update van jouw financiële situatie? In al die gevallen ben je aan het juiste adres bij de deskundige, onafhankelijke Financieel Adviseurs en Verzekeringsadviseurs van VLIEG.

Jouw belang staat altijd voorop!

De adviseurs van VLIEG inventariseren met je jouw financiële wensen, de risico’s die je loopt of bereid bent te lopen en bieden je altijd een verzekeringsadvies gericht op een langdurige relatie. Er kunnen zich namelijk veel wijzigingen voordoen in jouw persoonlijke of zakelijke situatie. Ook dan staat jouw adviseur van VLIEG voor je klaar! In Noord-Holland is altijd een kantoor bij je in de buurt.

Wij informeren je open en transparant over onze dienstverlening en de kosten die wij hiervoor in rekening gaan brengen.

Contactgegevens VLIEG Verzekeringen

Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar

072 – 541 42 44

verzekeringen@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden in geval van spoed zoals wijziging motorrijtuig of overlijden 06-43410783.

Noodnummer schade afdeling VLIEG    06-43410785

VLIEG Verzekeringen

Deskundig en onafhankelijk advies. Je wilt weten of je goed bent verzekerd, een nieuwe verzekering afsluiten of gewoon een update van jouw financiële situatie krijgen? In al die gevallen ben je aan het juiste adres bij de deskundige, onafhankelijke Financieel en Verzekeringsadviseurs van VLIEG.

divider-line-stad

Woonverzekeringen

Woonhuis-/opstalverzekeringen

Met de Woonhuis- / Opstalverzekering ben je verzekerd voor brand, blikseminslag, ontploffing, neerslag, inbraak en diefstal, en zelfs als er een bal door de ruit gaat; er zijn nauwelijks uitsluitingen. Als de schade onder de dekking valt, wordt het bedrag vergoed dat nodig is om jouw woning te herbouwen of te herstellen. En laat je de schade herstellen door een herstelbedrijf waarmee wij samenwerken, dan hoef je de kosten zelfs niet voor te schieten.

Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering ben je goed verzekerd als jouw inboedel geheel of gedeeltelijk verloren gaat. Door brand bijvoorbeeld. Of diefstal dan wel storm. Je bent ook verzekerd als een lid van uw gezin (bijvoorbeeld jouw kind) per ongeluk een lamp stuk stoot. De schade wordt vergoed of hersteld als dat mogelijk is en je daarvoor kiest.

Ik wil mijn inboedel verzekeren Schade melden

Voertuigverzekeringen

Autoverzekering
Oldtimerverzekering

Ook voor een oldtimer is een WA-verzekering verplicht. Uitbreiding naar een beperkte of volledige cascodekking is mogelijk. Om de verzekerde waarde goed te kunnen vaststellen is doorgaans een taxatierapport van een erkende deskundige (‘taxateur’) noodzakelijk. Omdat er met oldtimers doorgaans weinig wordt gereden en de eigenaar veelal zeer voorzichtig is met zo’n auto, gelden voor een oldtimerverzekering meestal zeer gunstige tarieven.  • Ongevallen Inzittendenverzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een gedekt ongeval. Hij is er voor zowel automobilisten als motorrijders.
  • Verkeersschadeverzekering. Deze verzekering geeft dekking voor zaakschade (kleding, brillen), inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten, smartengeld, medische kosten en overlijdenskosten en keert uit ongeacht de schuldvraag.
  • Rechtsbijstandverzekering.
    Deze verzekering dekt de kosten voor juridische ondersteuning door een onafhankelijke rechtsbijstand verzekeraar.

Ik wil mijn oldtimer verzekeren Schade melden

Motorverzekering

Iedere motorijder is verplicht verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) om schade te dekken die aan anderen wordt toegebracht. Naar wens kun je die verzekering uitbreiden met een beperkte of volledige cascodekking. Bij een volledige cascodekking geldt vaak dat er een bedrag wordt uitgekeerd voor schade aan motorkleding en helm. De verzekering is geldig in de landen die staan op de Internationale Motorrijtuigverzekeringskaart (‘groene kaart’) en niet zijn doorgehaald.


Voor aanvullende dekkingen kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Bonusbeschermer. Daarmee kunt u jaarlijks één schade claimen waaraan u zelf schuld heeft zonder dat u uw no-claimkorting verliest.
  • Rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering dekt de kosten voor juridische ondersteuning door een onafhankelijke rechtsbijstand verzekeraar.

Ik wil mijn motor verzekeren Schade melden

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Ik wil een rechtsbijstandverzekering Schade melden

Recreatieve verzekeringen

Fietsverzekering

Voor velen is de fiets het vervoermiddel bij uitstek en zij schaffen dan ook een mooi exemplaar aan. Prettig om dan te weten dat het mogelijk is om ook jouw fiets te verzekeren tegen diefstal en beschadiging.

De eventuele schade, die je met de fiets tijdens het fietsen toebrengt aan anderen, wordt overigens gedekt door deze aansprakelijkheidsverzekering.

Ik wil mijn fiets verzekeren Schade melden

Doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering kun je onbezorgd de koffers pakken, want je weet dat je altijd goed bent verzekerd. Voor medische en buitengewone kosten, ongevallen, rechtsbijstand of automobilistenhulp. Bagage en annuleringskosten kun je gewoon meeverzekeren. En natuurlijk geldt dat alles ook voor een geboekt verblijf in Nederland. Top!

 

Ik wil een doorlopende reisverzekering Schade melden

Kortlopende reisverzekering

Met een kortlopende reisverzekering dek je voor een korte vakantieperiode de belangrijkste risico’s, zoals bagage en buitengewone kosten. Je kunt ook geneeskundige kosten bijverzekeren. Of ongevallen- en annuleringskosten. Natuurlijk kun je ook alleen een verzekering voor annuleringskosten afsluiten.

Ik wil een kortlopende reisverzekering afsluiten Schade melden

Caravanverzekering

Bedoeld voor zowel sta- en toercaravans als vouwwagens. Deze verzekering is geen overbodige luxe omdat de autoverzekering alleen het wettelijke aansprakelijkheidsrisico van een aangekoppelde caravan dekt zonder dekking voor diefstal, stormschade of beschadiging van uw caravan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze adviseurs.

Ik wil mijn caravan verzekeren Schade melden

Pleziervaartuigverzekering

Deze verzekering is bedoeld voor diverse soorten pleziervaartuigen. Zeilplanken bijkvoorbeeld of kano’s, maar ook zeil- en motorboten. Natuurlijk valt de standaarduitrusting onder de dekking, net als de voortstuwingsinstallaties of de bij het vaartuig behorende volgboot. De bijbehorende trailer kan op verzoek worden meeverzekerd. Als basis dient een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid), die je naar keuze kunt uitbreiden. De meest uitgebreide vorm biedt dekking tegen schade door alle van buitenkomende oorzaken (‘All Risks’). Fijn!

Ik wil mijn pleziervaartuig verzekeren Schade melden

Golfverzekering

Golf is een heerlijke sport en steeds meer Nederlanders ontdekken dat. Een golfuitrusting is echter kostbaar en dus is het verstandig die goed te verzekeren tegen schade of verlies. Je clubs, golftas, golfkar, golfschoenen, golfhandschoenen, zitstok en zelfs de golfregenkleding en golfparaplu zijn dan tegen alle mogelijke risico’s verzekerd. Fore!

Ik wil een golfverzekering afsluiten Schade melden

Sport- en recreatiegoederenverzekering

Veel Nederlanders hebben voor hun hobby een mooie uitrusting aangeschaft, zoals bijvoorbeeld een duikuitrusting of hengelsportartikelen. Ook die kunnen wij voor je verzekeren. Vraag de VLIEG-verzekeringsexperts naar alle mogelijkheden.

Ik wil deze verzekering afsluiten Schade melden

Overige verzekeringen

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan heel vervelende financiële gevolgen hebben. De ongevallenverzekering verzekert je tegen de gevolgen van een ongeval van jezelf of jouw gezinsleden. Bij blijvende invaliditeit of overlijden is er recht op een uitkering. En is er een uitkering voor geneeskundige kosten.

Ik wil een ongevallenverzekering afsluiten Schade melden

Aansprakelijkheidsverzekering

Hoe voorzichtig je ook bent, je kunt een ander altijd onbedoeld schade toebrengen of letsel veroorzaken. De financiële gevolgen kunnen dan groot zijn. Zéker bij lichamelijk letsel. Een aansprakelijkheidsverzekering biedt je bescherming tegen dit risico.

Ook die zogenoemde ‘vriendendienst’ is gedekt, waardoor je verzekerd bent als je een vriend helpt bij een verhuizing of bij een familielid gaat klussen.

Ik wil een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Schade melden

Zorgverzekering

Iedere Nederlander is verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten tegen de kosten van medische behandeling volgens een wettelijk beschreven pakket aan zorg. In het basispakket zit onder meer geneeskundige zorg (door huisartsen, ziekenhuizen, medisch specialisten en verloskundigen), ziekenhuisverblijf, tandheelkundige zorg tot 18 jaar (beperkt) en geneesmiddelen.

Voor zorg die niet in de basisverzekering zit (zoals fysiotherapie, uitgebreidere tandheelkundige hulp en alternatieve geneeswijzen) kan een aanvullende verzekering worden afgesloten. Dat is echter niet verplicht. Verzekeraars hebben ten aanzien van de basiszorgverzekering een acceptatieplicht. Die geldt echter niet voor een aanvullende verzekering.

Ik wil een zorgverzekering afsluiten Schade melden

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering (of begrafenisverzekering) voorkom je dat je nabestaanden moeten opdraaien voor de kosten, als er onvoldoende spaargeld is. Ook als er wel voldoende spaargeld is, kun je voor een uitvaartverzekering kiezen. Dan hoeven je nabestaanden de uitvaart niet voor te schieten bijvoorbeeld.

De kosten van een begrafenis kunnen al gauw oplopen en zijn vaak hoger dan verwacht. Niet iedereen heeft op het moment dat het zover is, voldoende geld om een begrafenis te kunnen bekostigen.

Met een begrafenisverzekering neemt u nabestaanden deze financiële zorg uit handen.


Een natura-uitvaartverzekering is een uitvaartverzekering waarbij de verzekeraar een uitvaartonderneming inschakelt. Die uitvaartverzorger regelt alles voor je nabestaanden, zoals je dat met hen hebt afgesproken.

Een natura uitvaartverzekering staat daarom ook wel bekend als een uitvaartverzekering in diensten.

Ik wil een uitvaartverzekering afsluiten Schade melden

Informatie verzekering aanvragen

Jouw team van verzekeringsspecialisten staat voor je klaar

Sara al Nadjar

Schadebehandelaar

Jeannette Beens

Adviseur Particuliere Verzekeringen

Richard de Ruiter

Adviseur Particuliere Verzekeringen

Edwin Thomas

Manager Verzekeringen

Jaap Dekker

Administratief Medewerker

VLIEG Verzekeringen, voor jouw gemak alles onder één dak!

Huis kopen

Als je een huis op het oog heeft, kom je vrijwel altijd eerst in contact met de makelaar van de verkoper. Wat kan VLIEG makelaars voor jou betekenen?

Huis verkopen

Je huis verkopen is niet vanzelfsprekend. Dus is het verstandig die verkoop in handen te geven van een echte makelaar. Wat kan VLIEG Makelaars voor jou betekenen?

Contact

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!