Alkmaar Centrum zon

VLIEG Alkmaar maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Alkmaar is jouw woonplaats of de stad waarin je op zoek bent naar een nieuwe woning. Het is ook onze stad. Hier liggen onze roots (sinds 1974) en hebben we ons netwerk opgebouwd. We kennen de lokale markt, het aanbod en de vraag. Als Alkmaarder onder de Alkmaarders weten we wat er speelt en welke ontwikkelingen er zijn. Zo kunnen we je vertellen hoe courant jouw huidige woning is en wie er in de wijk of straat wonen waarin uw droomhuis staat.

Met die kennis kunnen we je helpen om sneller zaken te doen als het gaat om het kopen, huren of verkopen van een woning in Alkmaar. Maar ook als je buiten de regio Alkmaar op zoek bent naar een leuke woning kunnen we je van dienst zijn. Zo werken we nauw samen met onze andere 9 vestigingen in Noord-Holland en Lelystad. Ook voor passend hypotheekadvies in Alkmaar of een verzekering in Alkmaar kun je natuurlijk bij ons terecht. Voor jouw gemak alles onder één dak!

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Onder bod
Vraagprijs € 360.000,- k.k.

De Kempenstraat 6

Alkmaar

Onder bod
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Spilstraat 73

Alkmaar

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Bisschop Bottemannestraat 20

Alkmaar

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Noorderkade 5G

Alkmaar

Onder bod
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Schermerweg 17

Alkmaar

Onder bod
Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Velasquezhof 31

Alkmaar

VLIEG-Klantbeoordelingen

Monno T.
1720942510
Een prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar(s) als financieel adviseur(s) bij zoektocht naar andere woning. Altijd bereidheid tot... helpen en vragen te beantwoorden en uiteindelijk na zoektocht van 2 jaar een (nieuwbouw) woning gevonden waarmee we zeer goed geholpen zijn om deze aankoop te bewerkstelligen. We hebben er vertrouwen in dat we over +/- 2 jaar bij de verkoop van onze oude woning we ook weer goed begeleid en geadviseerd gaan worden door Vlieg Makelaars.lees meer
Heel erg tevreden over VLIEG. We hebben het complete pakket afgenomen, inclusief aankoopmakelaar (Marcus Kuip), hypotheekadvies (Guido Schotten) en verkoopmakelaar... (René van Bakkum). Over alle 3 de diensten en personen zijn wij heel erg tevreden en de combinatie van deze diensten is financieel ook nog eens voordelig.Zeer goed en deskundig advies, altijd bereikbaar, nemen de tijd om zaken goed en duidelijk uit te leggen, heel erg transparant en gewoon erg prettige mensen. We raden VLIEG absoluut aan en zullen een volgende keer zeker weer opnieuw zaken met hen doen!lees meer
Danny S.
1716481950
Jeannette is supersnel vriendelijk en zeer vakkundig. Aanrader!
They are very professionals and kind. Our experience was very good. René van Bakkum helped us a lot with the procedure of buying, he made things really easy and... explained all the steps in a very clear way. As a person that comes new to The Netherlands, it makes you feel more secure to find persons like him.lees meer
Erwin R.
1715810504
Een fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en adviezen en bij vragen altijd bereikbaar. Ik had voor de verkoop van mijn woning drie makelaars op het oog en ben... blij dat ik uiteindelijk voor VLIEG Makelaars heb gekozen!lees meer
Veysi M.
1714415889
Vlieg Makelaars assisted us in finding our ideal apartment. Throughout the process we were extremely happy with the real estate agents. Their recommendations and advice... were amazing. Strongly suggest.lees meer
Our experience with Vlieg’s brokerage and mortgage services as expats was outstanding! Their team personalized guidance, securing favorable terms and making the process... smooth and efficient. Highly recommended for anyone new to the Dutch property market.lees meer
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Alkmaar

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een echte Alkmaarse makelaar! VLIEG Makelaars in Alkmaar is hiervoor de aangewezen professionele partij.

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor jou te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan? Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen.

Of die nu uit Alkmaar komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken wij snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Alkmaar. Succes gegarandeerd!

Bij VLIEG Makelaars bieden we een gratis waardebepaling aan. Dit is een vrijblijvende service waarbij een van onze ervaren makelaars jouw woning beoordeelt om een geschatte marktwaarde te bepalen.

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam

Dé aankoopmakelaar in Alkmaar

Je hebt jouw droomhuis op het oog in Alkmaar. Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal deze de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Kies voor een aankoopmakelaar van VLIEG.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG helpt je daarbij. Onze aankoopmakelaars kijken o.a. naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren en relevante kadastrale gegevens. Kortom met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij zijn actief in de gehele regio:
De Rijp | Driehuizen | Graft | Grootschermer | Markenbinnen | Oost-Graftdijk

Wat doet een makelaar?

Een makelaar fungeert als de professionele schakel tussen kopers en verkopers van onroerend goed. Door jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt, zorgen makelaars voor een soepele en efficiënte verkoopproces. Ze verzorgen de presentatie van het huis, adverteren op de juiste kanalen, organiseren bezichtigingen en onderhandelen over de verkoopprijs. Ook de juridische aspecten, zoals het opstellen van een koopcontract, worden door hen behartigd. Het inschakelen van een makelaar betekent voor de verkoper vaak een hogere verkoopprijs en minder zorgen over het complexe traject van huisverkoop. Zij brengen hun netwerk, kennis en onderhandelingsvaardigheden in, zodat de verkoper zich kan richten op de volgende stappen in hun leven, met de geruststelling dat de verkoop in goede handen is.

Wat kost een makelaar?

De kosten voor een makelaar, bekend als makelaarscourtage, vormen een belangrijk onderdeel van het financiële plaatje bij de aan- of verkoop van een woning. Deze kosten worden door de makelaar in rekening gebracht als beloning voor hun diensten en expertise in het begeleiden van het gehele proces. Het is gebruikelijk dat deze courtage een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van het huis is en gemiddeld ligt dit rond de 1 tot 1.5%. Dit percentage is echter niet vast en kan variëren afhankelijk van de makelaar en de geboden service. Meer weten hierover? Neem dan even contact met ons op. Direct een gratis waardebepaling van jouw woning? Klik dan even op het linkje. 

Kennis en onderhandelingsvaardigheden

Makelaars brengen hun kennis en onderhandelingsvaardigheden in, wat van onschatbare waarde kan zijn, vooral in de context van duurdere woningen waar kleine procentuele verschillen in de verkoopprijs aanzienlijk kunnen zijn. Bij het overwegen van de diensten van een makelaar is het belangrijk om vooraf te berekenen wat je aan een woning kunt besteden. Let wel, de kosten van de makelaar zijn helaas niet aftrekbaar van de belasting en kunnen niet meegefinancierd worden in de hypotheek. A

Wat is courtage?

De courtage is de vergoeding die de makelaar ontvangt voor zijn geleverde diensten bij de (ver)koop van een woning. Bij het berekenen van de courtage is het van belang dat makelaars dit inclusief BTW vermelden. Bijkomende kosten zoals opstart- en intrekkingskosten kunnen ook deel uitmaken van de totale kosten. Het is daarom aan te raden om deze kosten duidelijk in kaart te brengen en hierover heldere afspraken te maken met de makelaar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer schakel je een makelaar in?

Een makelaar inschakelen is een cruciale stap bij het kopen of verkopen van een woning. Dit moment kies je zorgvuldig uit, want het kan bepalend zijn voor het succes van de verkoop. Begin met een persoonlijke ontmoeting om te laten zien dat je een serieuze kandidaat bent. Een goede eerste indruk van beide kanten is essentieel, dus wissel contactgegevens uit en wees duidelijk over jouw vereisten en verwachtingen, dan kunnen we je bij VLIEG het beste helpen. Een makelaar van VLIEG kan waardevol advies bieden en jouw behoeften beter begrijpen als je specifieke feedback geeft.

 

Een makelaar kan je adviseren over het ideale moment om te kopen of te verkopen. Verder kan VLIEG extra goed ondersteunen bij aankoop- en verkooptechnieken in Alkmaar, omdat we precies weten hoe de markt hier in elkaar zit, door onze jarenlange ervaring. Bovendien is het volgen van sociale media tactieken van de makelaar nuttig; de beste tijden om vastgoed berichten te plaatsen kunnen variëren afhankelijk van het platform en het publiek. Ook dit is iets wat je kunt afstemmen met ons. Het succes van het kopen of verkopen van een woning zit in de kleinste details.

Hoe vind je de juiste makelaar in Alkmaar?

Het vinden van de juiste makelaar in Alkmaar vereist een doordachte aanpak. Begin met het identificeren van makelaars die gespecialiseerd zijn in het type vastgoed dat je bezit of zoekt. Een makelaar die actief is en veel vergelijkbare eigendommen verkoopt, zal waarschijnlijk een breder netwerk en meer marktkennis hebben, wat essentieel is om jouw interesse te wekken of de beste koper te vinden. Voordat je een makelaar kiest is het goed om gesprekken te voeren om vaardigheden, verkoopstrategieën en kennis van de lokale markt in Alkmaar te beoordelen. 

Een goede voorbereiding op deze gesprekken is belangrijk. Weet wat je van een makelaar verwacht en bereid specifieke scenario’s en vragen voor om hun expertise te testen. Vraag naar recente verkoopresultaten, ervaring, referenties van eerdere klanten en hoe ze plan zijn om jouw huis te verkopen. Bekijk ook hun licenties en registraties om zeker te zijn van hun professionaliteit.

Gelukkig kunnen we vermelden dat je bij VLIEG altijd goed zit. Meer weten? Bekijk ook onze dienstverleningsvoorwaarden. Hierin lees je onder andere meer over het afdekken van risico’s, het opbouwen van vermogen en over hypotheekaanvragen. Ook vind je hier de NVM erecode terug. 

Het vinden van een betrouwbare makelaar 

De zoektocht naar een betrouwbare makelaar is een belangrijke stap in het proces van het kopen of verkopen van jouw woning. Om de juiste makelaar te vinden, begin je met het identificeren van makelaars die gespecialiseerd zijn in woningen vergelijkbaar met die van jou. De vraag die jij jezelf moet stellen is: “Hoe gaat de makelaar ervoor zorgen dat er interesse in mijn woning gewekt wordt?”. Bekijk altijd goed welke middelen er worden toegepast en laat je hierin adviseren. 

Wat moet je weten over relevante documentatie en het definiëren van specifieke behoeften?

Een gedegen voorbereiding op het gesprek met de makelaar omvat het samenstellen van relevante documentatie en het definiëren van jouw specifieke behoeften bij het kopen of verkopen. Ook is het voorbereiden van scenario’s en vragen die je kunt stellen van groot belang. Vraag ook naar hun strategie voor de verkoop van jouw woning en welke marketing- en advertentiemogelijkheden zij aanbevelen.

 

In Alkmaar is VLIEG een voorbeeld van een makelaarskantoor dat deze kwaliteiten hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn een voorbeeld van een makelaar die zijn kennis en netwerk gebruikt om jouw wensen te vervullen.

Een goede makelaar maakt het verschil door niet alleen jouw woning te verkopen, maar ook door een partner te zijn in het realiseren van jouw vastgoeddromen. Neem de tijd, stel de juiste vragen, en kies een makelaar die je vertrouwt.

Wat zijn populaire wijken/plaatsen binnen de gemeente Alkmaar?

Alkmaar is rijk aan sfeervolle wijken die elk een eigen karakter hebben. Inwoners van Alkmaar, liefkozend ‘kaaskoppen’ of ‘muggen’ genoemd, genieten van een stad die bekendstaat om zijn levendige kaasmarkt en het prachtige oude centrum. Maar wat zijn nu de populaire woonwijken die deze Noord-Hollandse stad te bieden heeft?

Verschillende woonplaatsen en wijken 

De gemeente Alkmaar bestaat uit verschillende woonplaatsen en wijken, waaronder De Rijp, Oudorp en de Schermer dorpen, die elk hun unieke charme hebben. Oudorp staat bijvoorbeeld bekend om zijn groene omgeving en het waterrijke landschap. Ook biedt het een rustige woonomgeving met de gezelligheid van de stad binnen handbereik. De Rijp staat met zijn historische centrum bekend om de prachtige monumenten en wordt vaak gezien als een van de parels van Noord-Holland.

Stedelijk Museum Alkmaar en het Hollands Kaasmuseum

In het stadscentrum vinden bewoners en bezoekers tal van culturele attracties, zoals het Stedelijk Museum Alkmaar en het Hollands Kaasmuseum, die de rijke geschiedenis en cultuur van de stad belichten. Wijken als de Zeswielen en de Hoef hebben een gevarieerd woonaanbod, van moderne appartementen tot statige eengezinswoningen, geschikt voor een breed publiek.

De kaasmarkt, die al vier eeuwen lang elke vrijdagochtend en sommige dinsdagavonden tussen maart en september gehouden wordt, brengt een unieke dynamiek in het stadshart op het Waagplein. Dit evenement weerspiegelt de levendige handelsgeest die in diverse wijken van Alkmaar terug te vinden is. Hier mengen traditie en het moderne stadsleven zich, met kaasdragers die kazen op traditionele wijze aan- en afvoeren, en de kazen die gewogen worden in het historische Waaggebouw.

Naast het stadscentrum en de historische dorpskernen biedt het buitengebied van Alkmaar, met zijn groene landschappen en stranden, een aantrekkelijke leefomgeving voor hen die de voorkeur geven aan natuur en ruimte. Kortom, Alkmaar is een stad met een diversiteit aan wijken die zowel de geschiedenisliefhebber als de moderne stadsmens kunnen bekoren.

Wat zijn de voordelen van een NVM makelaar als VLIEG? 

Wanneer je op zoek bent naar expertise in de woningmarkt, biedt een NVM makelaar zoals VLIEG aanzienlijke voordelen. De NVM, oftewel de Nederlandse Vereniging van Makelaars, onderscheidt zich door haar diepgaande kennis van de regionale woningmarkten, mede mogelijk gemaakt door de uitgebreide NVM-database. Deze databank bevat een schat aan informatie over marktgegevens en transactiehistorie, waarmee een NVM makelaar nauwgezet de trends en prijsontwikkelingen kan volgen en hier proactief op kan inspelen. Dit betekent dat VLIEG, met haar NVM-lidmaatschap, niet alleen beschikt over accurate en actuele informatie, maar ook strategisch advies kan bieden om zo jouw belangen optimaal te behartigen bij zowel de aan- als verkoop.

Strikte gedragscodes en kwaliteitseisen

Daarnaast voldoen NVM makelaars aan strikte gedragscodes en kwaliteitseisen, waardoor de service die je ontvangt betrouwbaar en van hoge kwaliteit is. Een interessant aspect van de NVM is de bepaling dat makelaars, ook na het beëindigen van een opdracht, recht kunnen hebben op een courtage indien ze aantonen dat de transactie het resultaat is van hun inspanningen tijdens de opdracht. Dit betekent dat een makelaar van VLIEG gemotiveerd blijft om jouw belangen te dienen, zelfs als de samenwerking formeel is afgerond.

Kun je een makelaar een zoekopdracht geven? 

Zeker, het inschakelen van een makelaar door middel van een zoekopdracht is een gebruikelijke praktijk wanneer je een woning wilt aankopen. Deze professional fungeert als jouw persoonlijke gids en partner in het complexe proces van de huizenmarkt. Bij het verstrekken van een zoekopdracht, is het belangrijk om te weten wat voor soort makelaar je benadert: sommigen specialiseren zich uitsluitend in de verkoop, terwijl anderen zowel koop- als verkoop diensten aanbieden, zoals bij VLIEG het geval is. Vergelijk de tarieven en services van verschillende aankoopmakelaars om de beste match voor jouw behoeften te vinden.

 

Naast het aanbieden van toegang tot woningen die op de reguliere markt verschijnen, zoals die op Funda of Jaap.nl, kan een makelaar ook waarde toevoegen door zijn netwerk in te zetten om woningen te vinden die nog niet op de markt zijn verschenen. Een goede makelaar is een expert in onderhandelen en kan je bijstaan bij elke stap, van het bezichtigen van huizen tot aan de uiteindelijke aankoop. Ben je alvast op zoek naar een gratis waardebepaling of een eerlijke WOZ? Ook dan ben je bij VLIEG aan het juiste adres. 

Hoe wordt VLIEG beoordeeld door de klanten?

Klantenervaringen zijn van onschatbare waarde voor elk bedrijf en VLIEG is daarop geen uitzondering. De feedback die wordt achtergelaten door de klanten is overweldigend positief, waarbij VLIEG een gemiddelde score van 9+ krijgt. Deze hoge waardering weerspiegelt de toewijding van het bedrijf aan uitstekende klantenservice en de kwaliteit van de dienstverlening. Voor potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in een real-time beeld van hoe VLIEG presteert, biedt Google een uitgebreid beeld van onze reviews. Zoek hiervoor naar “Reviews VLIEG” en ontdek hoe klanten ons beoordelen. 

Wat moet ik overbieden?

In de huidige vastgoedmarkt is overbieden vaak meer regel dan uitzondering. Bij VLIEG makelaars begrijpen we het belang van het onderscheiden van je bod in deze competitieve markt, terwijl we tegelijkertijd waakzaam blijven voor onverantwoorde biedingen. Wat VLIEG uniek maakt, is de combinatie van alle expertise onder één dak. Als klant profiteer je van de samenwerking tussen een ervaren makelaar en een deskundige hypotheekadviseur. Deze professionals werken nauw samen, waardoor ze snel kunnen schakelen en complexe zaken helder aan je uitleggen.

 

Deze aanpak zorgt ervoor dat je als klant niet alleen effectief wordt ondersteund in het biedingsproces, maar ook beschermd wordt tegen financiële risico’s. Met VLIEG makelaars heb je de zekerheid van een doordachte strategie die rekening houdt met zowel je financiële mogelijkheden als je woonwensen, waardoor je een sterk en verantwoord bod kunt uitbrengen in deze dynamische markt.

Wat maakt VLIEG makelaars in Alkmaar uniek?

Het bepalen van het juiste moment om je woning in de verkoop te zetten, is een lastige beslissing, vooral in situaties zoals de aankoop van een nieuwbouwwoning. Moet je je huidige woning nu al verkopen of is het beter om te wachten? Hoe zal de huizenmarkt zich ontwikkelen in het komende jaar en welke financiële gevolgen en risico’s zijn daaraan verbonden? Dit zijn vragen waarbij de nauwe samenwerking tussen de makelaar en de hypotheekadviseur noodzakelijk is voor het verkrijgen van het beste advies.

 

De hypothekenafdeling is in dit proces van onschatbare waarde. De financieel adviseur werkt nauw samen met zowel de klant als de makelaar, biedt snel inzicht in wat financieel haalbaar is en legt direct de gevolgen uit van eventuele wijzigingen in het bod op een woning. De rol van de financieel adviseur (FA) is hierbij belangrijk, gezien hun diepgaande kennis van wet- en regelgeving rondom hypotheken. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan klanten zich beseffen.

 

Een grondige inventarisatie door de FA kan inzichten bieden die voor klanten nieuw zijn. Waar een klant vaak denkt in termen van het maximaal te lenen bedrag, kijkt de FA verder naar maandlasten en mogelijkheden gebaseerd op persoonlijke wensen. Dit leidt vaak tot nieuwe inzichten en opties voor de klant, waardoor de beslissing om een woning te verkopen beter onderbouwd en afgestemd kan worden op zowel de huidige als toekomstige financiële situatie. Met deze geïntegreerde aanpak helpt VLIEG makelaar in Alkmaar je om een weloverwogen en strategische beslissing te nemen over de verkoop van je woning.

Wat betekent dit concreet voor jou? 

Bij VLIEG makelaar in Alkmaar begint de klantreis al vroeg in het proces van woningzoekende of -verkoper. Ze begrijpen dat de keuze voor een makelaar een belangrijke stap is die al plaatsvindt voordat je een woning gaat bezichtigen. VLIEG onderscheidt zich door speciale aandacht voor jouw unieke behoeften en wensen. Wij zorgen ervoor dat je als klant centraal staat, met persoonlijke aandacht en zonder dat je je aandacht hoeft te verdelen met anderen.

 

De makelaars van VLIEG zijn toegewijd aan het dienen van jouw belang; ze dragen ‘één pet’ en richten ons volledig op jouw behoeften, of je nu koper of verkoper bent. Wij voorzien je van gedegen informatie en vragen actief naar jouw ervaringen en voorkeuren. Wat vond je van de bezochte woning? Wat is voor jou belangrijk bij de aankoop of verkoop van een huis? Deze inzichten zijn van groot belang voor het op maat maken en houden van onze dienstverlening.

 

Voor verkopers creëert VLIEG een eigen verkooppagina voor jouw woning, waardoor deze opvalt en niet verloren gaat tussen andere aanbiedingen. Dit zorgt voor een gerichte en effectieve verkoopstrategie. Ons uitgebreide netwerk, met tien kantoren verspreid over de regio, biedt een ongeëvenaarde lokale kennis en veel meer verkoopkansen. Bovendien houden we je via nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kansen in de vastgoedmarkt.

Wordt VLIEG jouw makelaar?

Na het zorgvuldig overwegen van jouw opties voor het kopen, verkopen of huren van een woning, is de keuze voor een betrouwbare makelaar cruciaal. Bij VLIEG begrijpen we dat. Met jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een diepgaande kennis van de markt staan we klaar om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken in jouw vastgoedavontuur. Kies voor expertise. Kies voor zekerheid. Kies voor VLIEG.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Joris Filarski KRMT

Makelaar

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Dominique Bakker

Stagiaire

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!