Alkmaar Centrum zon

VLIEG Alkmaar maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Alkmaar is jouw woonplaats of de stad waarin je op zoek bent naar een nieuwe woning. Het is ook onze stad. Hier liggen onze roots (sinds 1974) en hebben we ons netwerk opgebouwd. We kennen de lokale markt, het aanbod en de vraag. Als Alkmaarder onder de Alkmaarders weten we wat er speelt en welke ontwikkelingen er zijn. Zo kunnen we je vertellen hoe courant jouw huidige woning is en wie er in de wijk of straat wonen waarin uw droomhuis staat.

Met die kennis kunnen we je helpen om sneller zaken te doen als het gaat om het kopen, huren of verkopen van een woning in Alkmaar. Maar ook als je buiten de regio Alkmaar op zoek bent naar een leuke woning kunnen we je van dienst zijn. Zo werken we nauw samen met onze andere 9 vestigingen in Noord-Holland en Lelystad. Ook voor passend hypotheekadvies in Alkmaar of een verzekering in Alkmaar kunt u natuurlijk bij ons terecht. Voor jouw gemak alles onder één dak!

Contactgevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 265.000,- k.k.

Asselijnstraat 18

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Velasquezhof 4

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 825.000,- k.k.

Kennemerstraatweg 119

Heiloo

Nieuw
Vraagprijs € 875.000,- k.k.

Kennemerstraatweg 117

Heiloo

Nieuw
Vraagprijs € 950.000,- k.k.

Kennemerstraatweg 115

Heiloo

Onder bod
Vraagprijs € 220.000,- k.k.

Winkelwaard 311

Alkmaar

VLIEG-Klantbeoordelingen

paul D.
1700897547
👌
Tim J.
1700771794
Verkoop ging heel soepel en ik heb deskundig advies gekregen. Daarnaast zijn ze altijd goed bereikbaar zelfs buiten kantoortijden.
Ruud W.
1699985197
Super geholpen door Kamil en Heleen bedankt!
Marvin J.
1698435794
VLIEG heeft ons geholpen met de aankoop van onze eerste woning. Wij hebben "The full package" afgenomen van aankoopmakelaar, hypotheekadviseur en verzekeringsadvies en... hier geen moment spijt van gehad. Daar waar wij aangaven zelf te willen onderzoeken kregen wij de ruimte, en daar waar wij graag hulp bij wilde hebben konden wij goed terecht bij onze adviseurs. Contact verliep met iedereen vlotjes. VLIEG neemt de tijd voor starters op de woningmarkt om alles uit te leggen en accepteert ook keurig een nee als je er (nog) niet klaar voor bent. Aanrader!lees meer
Suzanne K.
1697629219
We zijn begonnen in VLIEG Hoofddorp bij Peter. Was prima, draaide wel veel rond de pot, maar hij ging op vakantie. In de tussentijd was ons bod geaccepteerd, waardoor... wij verder moesten maar op dat moment zonder financieel adviseur... Iom VLIEG zijn wij toen bij Kamil terrecht gekomen die normaal in Alkmaar zit maar voor ons een gaatje wilde maken in Hoofddorp. Wat een topper is Kamil! Er was eigenlijk meteen een klik en zijn uitleg was veel duidelijker en meer to the point. Ook kregen we meteen uitleg op de mail en denkt hij mee welke hypotheek het beste past bij jou situatie en kijkt verder dan de standaard. Kamil reageert snel op vragen en als hij iets niet weet zoekt hij het direct voor je uit en komt erop terug. Ik zou hem iedereen aanraden en als ik ooit nog financieel advies nodig heb zou ik zeker weer bij hem aankloppen. Onwijs bedankt Kamil!lees meer
Arthie G
1696542677
De twee toppers, Kamil en zijn assistent Birgit hebben hetgeen wat onmogelijk leek, mogelijk gemaakt. Een hele fijne begeleiding, professioneel en goed (vriendelijk)... contact. Leefden erg met mij mee, waren erg betrokken! Birgit heeft zelfs haar werkdag omgeruild om mij persoonlijk op kantoor te feliciteren! Nogmaals voor jullie : onwijs bedankt! ❤🙏🏾lees meer
Leroy
1694961526
Mijn dossier was lastiger doordat mijn inkomen sinds kort voor een groot deel bestaat uit provisie. Desondanks heeft hypotheekadviseur Kamil Karaer mij ontzettend goed... geholpen en is de hypotheek rond. Kamil heeft oog voor je persoonlijke situatie en denkt met je mee. Professioneel, vriendelijk en vlotte communicatie. Super, bedankt!lees meer
Boudewijn B.
1694550202
René adviseerde ons zeer kundig bij de verkoop van ons appartement. Door zijn verkoopstrategie te volgen leidde dit voor ons tot een erg goed (en snel) resultaat.... VLIEG reageert zeer snel en zorgvuldig. Men heeft ons volledig ontzorgd. We raden VLIEG van harte aan.lees meer
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Alkmaar

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een echte Alkmaarse makelaar! VLIEG Makelaars in Alkmaar is hiervoor de aangewezen professionele partij.

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor u te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan? Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen.

Of die nu uit Alkmaar komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken wij snel een grote groep potentiële kopers voor uw woning in Alkmaar. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam

Dé aankoopmakelaar in Alkmaar

Je hebt jouw droomhuis op het oog in Alkmaar. Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal deze de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Kies voor een aankoopmakelaar van VLIEG.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG helpt je daarbij. Onze aankoopmakelaars kijken o.a. naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren en relevante kadastrale gegevens. Kortom met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Dominique Verweij

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Marcus Kuip RM

Vestigingsmanager

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Sophie Stiekema

Commercieel Medewerkster

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!