Alkmaar Centrum zon

Makelaar in Markenbinnen

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Van de aankoop tot de verkoop van je huis, en alle financiële zaken daaromheen.

In Markenbinnen, een uniek dorp binnen de gemeente Alkmaar, biedt VLIEG Makelaars al sinds 1974 expertise en lokale marktkennis. Dit doen wij met onze VLIEG Alkmaar vestiging

We begrijpen de nuances van de Markenbinnense vastgoedmarkt en kunnen je adviseren over de actuele woningwaarden en de karakteristieken van de verschillende wijken en straten.

Onze betrokkenheid bij de gemeenschap van Markenbinnen gaat verder dan alleen vastgoedtransacties. Wij streven ernaar een positieve impact te hebben op het dorp en zijn inwoners. Onze lokale aanwezigheid en kennis stellen ons in staat unieke inzichten en kansen te bieden die specifiek zijn voor Markenbinnen.

Of je nu een woning in Markenbinnen wilt kopen, huren of verkopen, wij staan klaar om je te helpen met ons deskundige advies. Bovendien bieden we in Markenbinnen ook hypotheek- en verzekeringsadvies. Alle diensten handig gecentraliseerd bij VLIEG Alkmaar. Houd er wel rekening mee dat Markenbinnen valt onder de VLIEG Alkmaar vestiging en er dus geen aparte locatie is in Markenbinnen.

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Alkmaar_team_2024

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Costerstraat 28

Alkmaar

Nieuw
€ 780.000,- k.k.

Lombardsteeg 12

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 425.000,- k.k.

Kooltuin 29

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Kwartelstraat 26

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 365.000,- k.k.

P.C.Boutensstraat 168

Alkmaar

Beschikbaar
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Kanaaldijk 26

Koedijk

VLIEG-Klantbeoordelingen

Lyndsey B.
1707839424
Erg prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar als financieel adviseur. Daarnaast altijd bereidheid tot hulp ervaren.
Alice B.
1706003081
Prima makelaar, goede en snelle communicatie. Hulp bij alle vragen die op je af komen.
Fluister F.
1705403385
Wij zijn blij dat we kozen voor Vlieg! Ze nemen de tijd voor je en zetten een stapje extra waar anderen dat niet doen (we hebben wat kunnen vergelijken). Richard is... daar een goed voorbeeld van.lees meer
paul D.
1700897547
👌
Tim J.
1700771794
Verkoop ging heel soepel en ik heb deskundig advies gekregen. Daarnaast zijn ze altijd goed bereikbaar zelfs buiten kantoortijden.
Ruud W.
1699985197
Super geholpen door Kamil en Heleen bedankt!
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Markenbinnen

Bij de verkoop van je woning in Markenbinnen is professionele begeleiding essentieel. VLIEG Makelaars, gevestigd in Alkmaar, staat klaar om je te adviseren. Hoe kan je jouw huis in Markenbinnen het beste presenteren? Welke verkoopstrategie past het best?

VLIEG Makelaars heeft de nodige kennis van de Markenbinnense vastgoedmarkt om de optimale verkoopprijs te realiseren. Onze expertise stelt ons in staat jouw woning effectief op de markt te brengen, gericht op de juiste doelgroep.

Met ons uitgebreide netwerk van 10 vestigingen in de regio, vinden we snel geïnteresseerde kopers voor jouw huis in Markenbinnen.

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
VLIEG Makelaardij - Makelaar Noord-holland

Dé aankoopmakelaar in Markenbinnen

Op zoek naar jouw droomhuis in Markenbinnen? Een aankoopmakelaar van VLIEG biedt onafhankelijk advies en expertise. Wij letten op alles, van onderhoud tot juridische en milieuaspecten, om jou te verzekeren van een goede keuze in Markenbinnen.

Hypotheekadvies op maat in Markenbinnen

Het vinden van de juiste hypotheek is net zo belangrijk als het vinden van je droomhuis. VLIEG biedt op maat gemaakt hypotheekadvies voor Markenbinnen. Onze financiële experts helpen je de beste hypotheekoptie te vinden die past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Verzekeringen in Markenbinnen

Een huis kopen is een grote investering, en het is belangrijk dat deze goed verzekerd is. Onze verzekeringsadviseurs bij VLIEG zorgen ervoor dat je woning in Markenbinnen optimaal verzekerd is. Van opstal- tot inboedelverzekering, wij bieden een uitgebreid assortiment aan verzekeringsopties.

Compleet vastgoedadvies in Markenbinnen

Bij VLIEG Makelaars krijg je niet alleen ondersteuning bij de aan- of verkoop van een woning. Wij bieden een compleet pakket aan vastgoeddiensten. Van juridisch advies tot investeringsmogelijkheden; wij zorgen ervoor dat al je vastgoedbehoeften in Markenbinnen worden vervuld.

Met VLIEG Makelaars kies je voor een partner met diepe wortels in Markenbinnen. Voor meer informatie of persoonlijk advies; benader ons gerust. Wij zijn hier om jou te helpen met al je vastgoedvragen en -behoeften in Alkmaar. Meer weten? Ontdek dan meer over onze makelaardij in Alkmaar.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!