Alkmaar Centrum zon

Makelaar in Markenbinnen

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Van de aankoop tot de verkoop van je huis, en alle financiële zaken daaromheen.

In Markenbinnen, een uniek dorp binnen de gemeente Alkmaar, biedt VLIEG Makelaars al sinds 1974 expertise en lokale marktkennis. Dit doen wij met onze VLIEG Alkmaar vestiging

We begrijpen de nuances van de Markenbinnense vastgoedmarkt en kunnen je adviseren over de actuele woningwaarden en de karakteristieken van de verschillende wijken en straten.

Onze betrokkenheid bij de gemeenschap van Markenbinnen gaat verder dan alleen vastgoedtransacties. Wij streven ernaar een positieve impact te hebben op het dorp en zijn inwoners. Onze lokale aanwezigheid en kennis stellen ons in staat unieke inzichten en kansen te bieden die specifiek zijn voor Markenbinnen.

Of je nu een woning in Markenbinnen wilt kopen, huren of verkopen, wij staan klaar om je te helpen met ons deskundige advies. Bovendien bieden we in Markenbinnen ook hypotheek- en verzekeringsadvies. Alle diensten handig gecentraliseerd bij VLIEG Alkmaar. Houd er wel rekening mee dat Markenbinnen valt onder de VLIEG Alkmaar vestiging en er dus geen aparte locatie is in Markenbinnen.

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Alkmaar_team_2024

Ons aanbod

Onder bod
Vraagprijs € 360.000,- k.k.

De Kempenstraat 6

Alkmaar

Onder bod
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Spilstraat 73

Alkmaar

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Bisschop Bottemannestraat 20

Alkmaar

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Noorderkade 5G

Alkmaar

Onder bod
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Schermerweg 17

Alkmaar

Onder bod
Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Velasquezhof 31

Alkmaar

VLIEG-Klantbeoordelingen

Monno T.
1720942510
Een prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar(s) als financieel adviseur(s) bij zoektocht naar andere woning. Altijd bereidheid tot... helpen en vragen te beantwoorden en uiteindelijk na zoektocht van 2 jaar een (nieuwbouw) woning gevonden waarmee we zeer goed geholpen zijn om deze aankoop te bewerkstelligen. We hebben er vertrouwen in dat we over +/- 2 jaar bij de verkoop van onze oude woning we ook weer goed begeleid en geadviseerd gaan worden door Vlieg Makelaars.lees meer
Heel erg tevreden over VLIEG. We hebben het complete pakket afgenomen, inclusief aankoopmakelaar (Marcus Kuip), hypotheekadvies (Guido Schotten) en verkoopmakelaar... (René van Bakkum). Over alle 3 de diensten en personen zijn wij heel erg tevreden en de combinatie van deze diensten is financieel ook nog eens voordelig.Zeer goed en deskundig advies, altijd bereikbaar, nemen de tijd om zaken goed en duidelijk uit te leggen, heel erg transparant en gewoon erg prettige mensen. We raden VLIEG absoluut aan en zullen een volgende keer zeker weer opnieuw zaken met hen doen!lees meer
Danny S.
1716481950
Jeannette is supersnel vriendelijk en zeer vakkundig. Aanrader!
They are very professionals and kind. Our experience was very good. René van Bakkum helped us a lot with the procedure of buying, he made things really easy and... explained all the steps in a very clear way. As a person that comes new to The Netherlands, it makes you feel more secure to find persons like him.lees meer
Erwin R.
1715810504
Een fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en adviezen en bij vragen altijd bereikbaar. Ik had voor de verkoop van mijn woning drie makelaars op het oog en ben... blij dat ik uiteindelijk voor VLIEG Makelaars heb gekozen!lees meer
Veysi M.
1714415889
Vlieg Makelaars assisted us in finding our ideal apartment. Throughout the process we were extremely happy with the real estate agents. Their recommendations and advice... were amazing. Strongly suggest.lees meer
Our experience with Vlieg’s brokerage and mortgage services as expats was outstanding! Their team personalized guidance, securing favorable terms and making the process... smooth and efficient. Highly recommended for anyone new to the Dutch property market.lees meer
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Markenbinnen

Bij de verkoop van je woning in Markenbinnen is professionele begeleiding essentieel. VLIEG Makelaars, gevestigd in Alkmaar, staat klaar om je te adviseren. Hoe kan je jouw huis in Markenbinnen het beste presenteren? Welke verkoopstrategie past het best?

VLIEG Makelaars heeft de nodige kennis van de Markenbinnense vastgoedmarkt om de optimale verkoopprijs te realiseren. Onze expertise stelt ons in staat jouw woning effectief op de markt te brengen, gericht op de juiste doelgroep.

Met ons uitgebreide netwerk van 10 vestigingen in de regio, vinden we snel geïnteresseerde kopers voor jouw huis in Markenbinnen.

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
VLIEG Makelaardij - Makelaar Noord-holland

Dé aankoopmakelaar in Markenbinnen

Op zoek naar jouw droomhuis in Markenbinnen? Een aankoopmakelaar van VLIEG biedt onafhankelijk advies en expertise. Wij letten op alles, van onderhoud tot juridische en milieuaspecten, om jou te verzekeren van een goede keuze in Markenbinnen.

Hypotheekadvies op maat in Markenbinnen

Het vinden van de juiste hypotheek is net zo belangrijk als het vinden van je droomhuis. VLIEG biedt op maat gemaakt hypotheekadvies voor Markenbinnen. Onze financiële experts helpen je de beste hypotheekoptie te vinden die past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Verzekeringen in Markenbinnen

Een huis kopen is een grote investering, en het is belangrijk dat deze goed verzekerd is. Onze verzekeringsadviseurs bij VLIEG zorgen ervoor dat je woning in Markenbinnen optimaal verzekerd is. Van opstal- tot inboedelverzekering, wij bieden een uitgebreid assortiment aan verzekeringsopties.

Compleet vastgoedadvies in Markenbinnen

Bij VLIEG Makelaars krijg je niet alleen ondersteuning bij de aan- of verkoop van een woning. Wij bieden een compleet pakket aan vastgoeddiensten. Van juridisch advies tot investeringsmogelijkheden; wij zorgen ervoor dat al je vastgoedbehoeften in Markenbinnen worden vervuld.

Met VLIEG Makelaars kies je voor een partner met diepe wortels in Markenbinnen. Voor meer informatie of persoonlijk advies; benader ons gerust. Wij zijn hier om jou te helpen met al je vastgoedvragen en -behoeften in Alkmaar. Meer weten? Ontdek dan meer over onze makelaardij in Alkmaar.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Joris Filarski KRMT

Makelaar

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Dominique Bakker

Stagiaire

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!